• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçücük bebeğe bunu yapayım mı?

Sakın bebeğe ne olduğunu bilmediğiniz şeyler sürmeyin.
Yeni doğan döneminde poposunu temizlediğimiz suyu bile kaynatarak kullandık biz.
Değil ki içeriğinin ne olduğu belli olmayan karınca bilmemnesi yağı.
Lazer epilasyon denen birşey var.
Sorun olursa , zamanı gelince gereken yapılır.
Doğmamış bebeğin kılımı geldi aklınıza.

daha 1-2 gun once kendime alıcaktım fakat piyasadan kaldırıldı diye bir haber okudum icindeki bazı maddeler yuzunden biz bu yasta surmeden once acaba nolur diye dusunurken bebege kesinlikle surmeyin ilerki yaslarında ergenlige adım atmısken sık sık agdaya gider epilasyon vs yaparak zaten azaltır tuylerini

Son düzenleme:
Canım küçüçük bebeğe sakın o piyasada saılan yağı sürme ,ne olduğu belli değil .........

Evet gerçekten karınca yumurtası sürülüyormuş belli bir zamanda karınca yuvasından alınıp belli bir işlemden geçirilerek ,benimde annemin halasına sürülmüş ,cidden etkili ama o bile blmiyor içine ne katıldığını

çocuğunu tehlikee atmaya değmez yanii ;)

kucucuk bır bebege bunu yapmamalısınız bence.kıla tuye gelene kadar bebegımın saglıklı yasaması ıcın ne yapabılırımı arastırın derım.cok az bılgım olmasına ragmen bebegın kordonundan alınan ve dondurulan bır kan ılerıdekı olusabılecek kotu hastalıklarına care oluyor

Emin bile olmadığım bi'şeyi yeni doğmuş bebeğimde asla denemezdim:44:.

Evt arkadaşlar bende vazgeçtim. Ama çevremde de çok duydum karıncanın yumurtası küçükken kendisine sürülenleri..Hiç çıkmamış tüyleri. Yağıda kimyasal oluyo yumurtasının kendisi olsa neyse... En iyisi büyüyünce lazer yaprıtsın ne diyim :/

Canım piyasadaki karınca yumurtası yağlarının içinde ayçiçek yağı gibi alakasız maddeler olduğunu söylüyorlar ben de almıştım vaktinde internetten sipariş verip bir işe de yaramadı. :40:

Bir de bir konuda mutlaka uyarmak isterim. Belki biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım. Bebeğine hamam otu yağı asla ve asla sürme. Hamam otu denen şey zırnık yani arsenik, bildiğimiz ölümcül zehir. Hatta geleneksel yöntemle hamamlarda buna fazla maruz kalan kadınların zehirlendikleri de bilinir. Yetişkinler için iyice seyreltilmiş dozda kullanılabilir belki ona karışamam ama bebeğine sakın sakın sürme.. :18: Pek panikliyim bu konuda, duymamış olan vardır belki diye söylüyorum herkese nolur kızma. :1:

Allah sağlıkla huzurla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin kızını. İyi doğumlar dilerim şimdiden. :nazar: :21:

Canım piyasadaki karınca yumurtası yağlarının içinde ayçiçek yağı gibi alakasız maddeler olduğunu söylüyorlar ben de almıştım vaktinde internetten sipariş verip bir işe de yaramadı. :40:

Bir de bir konuda mutlaka uyarmak isterim. Belki biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım. Bebeğine hamam otu yağı asla ve asla sürme. Hamam otu denen şey zırnık yani arsenik, bildiğimiz ölümcül zehir. Hatta geleneksel yöntemle hamamlarda buna fazla maruz kalan kadınların zehirlendikleri de bilinir. Yetişkinler için iyice seyreltilmiş dozda kullanılabilir belki ona karışamam ama bebeğine sakın sakın sürme.. :18: Pek panikliyim bu konuda, duymamış olan vardır belki diye söylüyorum herkese nolur kızma. :1:

Allah sağlıkla huzurla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin kızını. İyi doğumlar dilerim şimdiden. :nazar: :21:

Sağol cnm ama o otu ben kendime bile sürmem :) Bişey sürmycem umarım o büyüyene kadar 1 yada 2 seansla tüyleri tamamen yok eden lazerçıkar :) yada yağ mağ bişyler..

daha şimdiden kılın tüyün derdinemi düştünüz :)))
sağlıklı akıllı vatanına milletine hayırlı evlat olsunda varsın kıllı olsun:)

Daha doğmadan bebeğinin ergenlik zamanında çıkacak olan kılını tüyünü düşünen bir anne adayı. Hamilelik insana neler yaptırıyor öyle. Tek sorununuz bu olur inşallah.

Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah aşkına benim eltim 30 yaşında kadın hastanelik oldu o yağ yüzünden
kızınıza bi faydanız olmasını istiyosanız epilasyon yaptırısınız olmadı sir ağda yaptırırsınız

Küçücük yavrunun tenine öyle şeyler sürmeyin
Kıllı olsa ne olur teknoloji çağında yaşıyoruz
Her kadında yeteri kadar tüy vardır ilerde büyüdüğünde bakar çaresine bizim gibi
Lazerdir, epilasyondur :)

Bence de sürmeyin. İçeriği karışık o tür ilaçların. Bildiğim kadarı ile sağlık bakanlığı onaylıda değil o ürün...

Kızınızın epilasyon vakti geldiğinde jilete değilde tüyleri kökünden alan yöntemlere yönlendirirseniz çok fazla kıl tüy sorunu yaşamaz...

Hey Allahım doğmamış çocuğa don biçilmez denir ya siz doğmamış çocuğun kılını tüyünü düşünerek epey genişlettiniz bu kavramı... :1:

Son düzenleme:
Belki bebeğin kılsız tüysüz olmak istemiyor,,
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı düşünün isterseniz, böyle kıldan tüyden şeylere takılmayın bebeğinizin selameti için!!!

o piyasada satılan meşhur işe yarayan denilen krem ve yağların içinde %70 oranında zeytinyağı kalanında diğer kimyasal bileşikler var ancak %1-2si karınca yumurtası yağı lütfen minicik bebeğin tenine böyle şeyler sürmeyin. belki tüysüz olur bilemezsiniz, hem o büyüyene kadar imkanlar da gelişir şimdi bile insanlar kalıcı şekilde kurtulmakta bu dertlerden.

Hay allah güldürdün beni gece gece.hele bi doğsun da gazını sütünü uykusunu kakasını düşünmekten feleğin şaşacak.aklına bile gelmeyecek bunlar.ayrıca sürme tabii ki öyle şeyleri bebeğe. Lazer epilasyon diye bişey var.hay allahım karıncanın yuvasından bile almayı dUşünmüşsün ya. Sağlıkla doğsun inşallah bebişin.

ya cildine iyi gelmezse, iyilik yapayım derken kötülük yapmayasınız :44: sonuçta elle tutulur bi belge yok işe yaradığına dair :ssz:

Karınca yuvasından yumurta almak mı?
karıncanın kendi küçücük yumurtasını nasıl göreceksiniz?
tavuk yumurtası olsa neyse:)))

Arkadaşlar Allah izin verirse bir bebek bekliyoruz. Kızımız olcak Allahın izniyle. Ben malum dertten dolayı konu açtım. Bebişimin büyüynce kıl tüy sorunuyla karşılaşmaması için doğar doğmaz karınca yumurtası yağı sürmek istiyorum.Bir zamanlar 4 yıl önce falan çok popülerdi bunlar hatırlarsanız... Hatta bir sitede uzun uzadıya konuşmuşlardı. Benim annem ben bebekken bana karıncanın yumurtasını sürdü o yüzden kılım tüyüm yok diyenlerde vardı. Ben karınca yuvasından yumurta almayı bile düşündüm ama günah olur diye ondan vazgeçtim. Şu bildiğimiz satılan yağlar varya ondan alıp sürsem olur mu sizce?? lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Deneyen varmı ki?

yoook artıkkk lebron jamess ablacımm sen taş devrinde mi kaldın ya minicik bebege bilmedgin seyleri mi sürceksin bi de :/ bırak o büyüyünce gider lazer epilasyon yaptırır te allahm

Back
X