Küçücük bebeklere yaptıkları işkenceye bakın içim acıyor yorum sizin

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
az önce tekrar haberlerinde gördüm inanamadım şok oldum ve içim acıdı yaa isim vermeyeceğim ama bunu yapanlar istanbulda bir özel hastanede çalışan hemşireler
özel hastane yaaa
birde biz daha iyi hizmet alalım diye özel hastanelere gidiyoruz tonla para veriyoruz ama insanların içinde böyle ahlaksızlar oldukça özelde olsa güvende değiliz hiçbirimiz

gelelim habere istanbulda bir özel hastanede çalışan hemşireler küvözde kalan küçük bebeklere önce göz kalemi rimel sürecek kadar acı verici makyaj yapıyorlar bizim bile gözlerimiz yanıyor bu makyajlarda o çocukların nasıl acı çektiğini düşünemiyorum sonrada videoya ve fotoğrfa çekiyorlar çocuk suratını buruşturup ilginç ifadeler versin diye tokatlıyorlar çocukları ve marifetmiş gibi videoları internette orda burda paylaşıyorlar

yorum sizin artık

insanlr insanlıktan çıkmış manyak bunlar ya ruh hastaları eğledikleri şye bak ya içim gitti o minicik bedenlere biz aldığımız deterjanlara bile kıyafetlerini yıkarken korkuyoruz kimyasal dye bunlar insalıktn çkmış onları elime verselerde ben onlara eğlnceyi gstersem...ne şekillere sokarım onları gece gece snirlerim bozuldu

bunlar insan olamaz.. makyaj malzemesini geçtim tokatlamak neymiş... allhm... acılarn en büyüğünü şu bebeklere işkence edenlere versin..

doktorlar boyle bir şeye nasıl göz yumabilir bunca yıl bunun için mi okudular yeminleri nerede kaldı o mkyaj yapan hemşirelerde kadın anne veya anne adayları hiç mi vicdanları yok yürekleri hiçmi sızlamıyor...kanım dondu resmen...

Allahım inanamıyorum her gün yeni bi rezalett duyuyoruz
nereye gidiyo bu toplum Rabbim sen koru...

ya bu nasıl birşey başkasının evladına sen böyle işkence et.ya o bebeklerin gözleri mikrop kapsa kör olsa Allah korusun.bu nedir ya hadi kuldan kormuyorsun Allahtanda mı korkmuyorsun.yazıklar olsun ruh hastası bunlar ya yok yani sağlıklı düşünen insanın yapıcağı yapabilceği iş değil bu.o bebeklerden birinin ailesi birgüzel benzetsinde gözündeki morluklara baka baka görür makyaj nasıl yapılıyormuş.ne cesaret ya ne cesaret birde özel hastane paranla rezil olmaya bak valla o anne sen kepaze et çocuğunu diye sana veriyor sanki yok hastane kuralı bebeğin sağlığı için deyip alıp götürüp bunları yaparlar deli oldum resmen

bende uc gundur bu olayi takip ediyorum
esimle sok olduk izlerken
rezaletin otesinde bir hal almaya basladi
bazi durumlar!
o kadar bebegi odaya tikistirip
aileleri kandirdilar
devlet hastahanelerinden cekinenler
daha iyi sartlar adina ozel hastahaneye giderken
yapilana bakin..
hele o resimdeki bebek
o hemsireyi elime gecirip bir iyice pataklamak istedim
o el kadar yavruyla dalga gecip birde kameraya cekmis
ee yapilan ortaya cikti
sadece hepsi cezalarini ceksinler istiyorum
r e z i l l l e r

görmez olsaydım keşke bende akşam haberlerde gördüm gözümün önünden gitmiyorrr
o hemşireyi elime bi geçirsem
ahh o bebeklerin anneleri siz onlarla böyle oynayın işgence edin diyemi doğuruyor.benimde 1 aylık bebeğim var yüzüne baktıkça o bebekler aklıma geliyo ağlamaklı oluyorum.
nasıl bir vicdandır nasıl bir zihniyettir anlamadımm

boyle sey olmaz ya okucucuk bebeklere bun lari yapanlarin elleri kirilsn yarin ahirete Rabbime hesap vereemesnler insallah.ne hale geldik ya capcancanli minnacik bebek senn oyuncagn mi sen kimsin insanlikdan hic mi nasibini almadin.

inann bu olay ruyalarma giriyo okadar kotu oldumki izlerken sanki benim bebegime yapilmis gibi kimin bebegne yapilirsa yapilsin bebek odaha ya kime ne zarari var maden boyle rezillikler yapcaksnz ne diye bu meslegi seciyosunuz.?bnmde bebegm yogn bakimda kaldi ordaki bebekler canlariyla ugrassn su rezillern yaptigina bak.

bnm bebegm yogun bakimdan cikip eve gelince bize hic elini tutturmadi (kan filn aliyolar ya aciyo)olkadar agliyodumkki oglum oyle elini bzden cekince.bisey demiyorum Allaha havale ediyorum isallah tovbe edip pisman olurlar birdaha yapmazlar Rabbim boyle insanlara firsat vermesn.

Birde bu bebekler küvezde..

Maksimum hijyende olmaları gerekirken kendi pis makyaj malzemelerini sürüyor..Sapıklaşmış insanlar toplumumuz nereye gidiyor yarabbim..

Benimde yeğenim küvezde kaldı 3 gün kadar..okadar zor ki bir anne için bebeği olmadan eve dönmek..
Kendilerine emanet edilen masumlara yapılana bakın, aileleri öpmeye bile kıyamazken hemde..

Yazıklar olsun.. Diyecek başka bir söz bulamıyorum..

Allah onları bildiği gibi yapsın..Anne olmadığım halde bu rezilliğe katlanamıyorum peki onların vicdanı nasıl el veriyor böyle bir duruma

akşamdan beri elim ayağım titriyor.bunlar insan,bunlar kadın olamaz.bir küçük kız bile bebeğiyle oynarken onu korur.bu çocuklar oyuncak mı?
etkilenmişim dün gece kabus gördüm.bir kadın 5 aylık oğluma sigara içirtiyordu.o resimlere bakmak çok cnımı yakıyor.canım kaldırsan olmaz m?görmeye dayanamıyorum.

Masumiyettir bu ya!
Masumiyetle nasıl dalga geçerler.
İçim ezildi bebeğin gözlerine bakınca..
Kaşlarını boyamışlar günah Allah'tanda mı kormazsınız be zalimler.
Palyaço'ya döndürmüşler masum bebeciği yazıklar olsun insafsızlar.

bunu yapan insan olamaz...
hayvan bile olamaz... hayvanlara hakaret etmiş olurum eğer hayvan derrsem...
bi de utanmadan resim video çekmiş....
allah herşeyi görür ve bilir... yazık bebeğe. allahım dün tvde görünce sinirden bağırdım çağırdım nasıl yaparlar böyle şeyi diye...
rezalet rezillik... umarım bunu yapan ve yapmasına göz yumanlar ne bu tarafta nede diğer tarafta iki yakaları bir araya gelir...

diyecek bişey bulamıyorum bunlar insan bile değil masum mis kokulu bebelere yapılacak iş mi nasıl bir yürek var onlarda aklım almıyo

Bu kadını mahkemeye değil, o bebeğin annesinin eline teslim etmek lazım.

allhımmm nasıl bır rezalet ınsanlık dısı bır sey bu böyle..ınsallh hak ettıklerını bulurlarda hiç bişey cezasız kalmaz

allah belalaırını versin
bunu yapanlar kadın birde
annelik duygusu insanın içinde hep vardır
bu yaratıklar insanlıktan nasibini almamışlarki
benim anlamadığım neden bu özel hastanelerin
isimleri verilmiyor niye neden saklıyorlar
geçen günde annem izlemiş haberlede
yine bi özel hastanede
bebeğinizin suyu azaldı deyip sırf sezeryan parası alabilmek
için bebekleri 8 aylıkken sezeryanla alıyorlarmış
bebeğiniz hasta sarılık diyerek küveze sokuyorlamış sırf
para için hemşirenin biri vijdanlı çıkıp şikayet etmiş
onun şikayetiyle anlaşılmış
bunlar nasıl insanlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…