Küçücük bebeklere yaptıkları işkenceye bakın içim acıyor yorum sizin

böyle şeyleri gördükten ve hastanelerde dönenleri duyduktan sonra artık ne doktorlara ne de hemşirelere güvenirim. Allah düşürmesin ellerine

Nasıl psikolojik sorunları olan insanlar hemşire olabiliyorlar onu anlamıyorum işte..
Kadın mı bu ? Bi parça bile vicdanı yok mu? Var gibi görünmüyor, vicdanı olmayana da insan denmez.

Ay Sabah Sabah Sinirlerim Ayaga Kalkti Yaaa !!!
Bu Ne Rezalet ... Bu Ne Vicdansizlik !!!
Hemde Küvözdeki Bebeklereeee!!!
Allahindan Bulsunlar Rezillerr .. Daha Cok Sey Sayardim Ama Bunlara Degmez Bile .. !

Tokat Atmakta Neymis ! o Bebeciklerin Annesi Babasi Bir An Önce Bebegimiz Iyilessede Eve
Götürsek Diye Umud Ederken , Orada O Bebeklere Neler Yapiliyor ..
Bu Bebeklerin Anneleri Babalari Hicmi Görmüyor Cocuklarinin Makyaj Silindikten Sonraki
Kizarikliklari Gözlerinde Ve Yüzlerinde .. ???!!!

Ben Bile Cok Hassasim Rimel Ve Kalem Sürdügüm Zaman Kizariyor Gözlerim Ve Cok Yaniyor
Hemen Siliyorum 2-3 Saat Kizarikliklarla Dolasiyorum ..
Bu Bebekler Kim Bilir Nasil Aci Cektiii .. ve Halada belki Cekiyor ...

Bunu Yapan Hemsirelerin Bence Rahimi Alinmali !!! Coook Ileri Gidiyorum Belki Ama
En Büyük Ceza Onlara Bidaha Evlat Sahibi Olamamaktir !!
Baskasinin Evladina Bunu Yapan Kisi Zaten Anne Olamaz.. Olmamali ..!!

Resimlere bakamadım bile. Bu tür durumlar maalesef ne ilk ne de son olacak. çalıştığım hastanede daha bir kaç ay önce 24 haftalık ölü doğurtulan bebeğin anne karnından çıkınca yaşadığını gören doktor bebeğin omiriliğini kesmeye kalkınca başka doktorlar müdahale etmişti. Sonuç bu doktor hala aynı görevinde çalışıyor. Suçu önleyici cezalar olmadığı süre bunları hep duyup yaşayacağız. Belki yarın bir gün kendi çocuklarımızın başına gelecek.

Bunlarıda görünce kesinlikle artık ne hastanelere,ne çok bilmiş havalarında gezen doktor ve hemşirelere hiç güvenim kalmadı.Doğum yaptığım ilk gece kan alma vb. bahanelerle hemşireler gelip bebeğimi alıp gidiyor kan alıp şekerini falan ölçüp tekrar geri getiriyorlardı.Bizde annemle saf gibi odada bekliyorduk.Çok şükür bir sıkıntı falan olmadı ama bunları görüp duyunca insanın aklına herşey geliyor.Ne olursa olsun bebeğinizi gözünüzün önünden ayırmayacaksınız.Hemşireyle beraber gidip geleceksiniz.Ne yaptıklarını görüp gerekirse müdahale edeceksiniz..İnsanlar bebek sahibi olmak için yıllarca uğraşıyorlar böyle vicdansızlarda oyuncak gibi oynuyorlar.İnşallah hepside cezalarını çekerler.tabiki benim ülkemde malesef nasıl bir ceza alırlar orasıda şüpheli ve bir o kadar da düşündürücü.......

bizim toplumumuza neler oluyor..
millet insanlıktan çıkmış, canımızı güvendiğimiz hemşireler neler yapıyor..
biz hala bebek bakıcılarının şiddetini içimizde dert eden ve korkuyla yaklaşan bireyler birde hastanelerdenmi korkup önlemler alacağız...
kimseye güvenmeyip bebeğin başında dikilmek gerek bundan sonra demekki...
allahım ben ve burdaki bir çok arkadaşımız bebek özlemi içinde yanıp tutuşuyoruz...
beddua etmek istemem ama...bizim yaşadıklarımızn..özlemlerimizin..bin beterini çeksinle...
layık olmayana verme allahım...
bunlar insan değil çünkü

İçim acıdı resmen, ben dayanamam hiç bebeklere. Nasıl bir insanlıktır bu, ne isterler küçücük meleklerden anlamıyorum ki. Artık kendimizi, yavrularımızı nasıl doktorlara emanet etcez bilmiyorum. Nelerle karşılaşıyoruz sürekli...

Irakta mazlum halki nedensiz sindirmek icin hapishanelere TIKIP yappilan zulmun,iskencelerin ta kendisini yapan ayni ZIHNIYET...Kazikli Voyvodanin torunlari bunlar KINIYoRUM Aynisini kendi bebekleri ceksin desem????

Son düzenleme:
Tüylerim diken diken oldu resmen bunlar nasıl bir insan ya insan bile diyemiyorum ne günlere kaldık

allah belalarını versın bunları boyle yapanlara tövbe tövbe benı günaha sokuyolar nasıl bır vıcdandır ne zevkı aldı acaba.gecen gun esımle oturuyoruz bı bayanın 11 veya daha kçüçüktür bılmıyorum aglıyor dıye bıldıgımız sprıte kola varya teneke kutulardan onu actı kızının bıberonuna doldurdu verdı kızıda bı guzel ıçtı şok oldum bıberonun yarısını doldurdu.dun yıne aynı bayanı gördum elınde sıgara dumanı kucagındakı kızına gıdıyor ama hıç umrunda degıldı oglum kızını sevmeye yanına gıdınce bende sınırımden oglum buraya gel orda sıgara dumanı var dedım cektım

hangi zihniyet işkenceyi zevklı hale getirir anlamam, lakin insanların bu denli soytarılıkla mazlumlara eziyet etmeleri ğöz yumulacak gibi dğl şeytanın bile el çektiği insanlar diyelim zulum karşılıksız kalmaz bunuda kimse unutmasın zalimler .........

dün haberlerde gördüm bunu yapan insan olamazki merhametsiz vicdansızlar..! bu ara nekdar çok çıktı bu tarz sıkandallar..insanlar insalıktan çıkıyo artık başka bi boyuta geçiyo yazıklar olsunn..

soyleyecek hic bisey bulamiyorum:26: insanlara ne oluyor??? gercekten haberi gordugumden beri soktayim.... o hemsireleri paramparca etmek istiyorum.....Allaha havale ediyorum...mutlaka cezalarini gorucekler....

bunlar şe....siz ya nasıl vizcan nasıl yürek var insanlıktan çıkmışlar allahım onları beter eylesin inim inim inlesinler.....

bunlar ınsan desem degıl şeytan desem degıl hayvan desem o da deği ee bu dunya da yasamaya ne hakları var bunları rahat bıraksınlar ınsanları, hayvanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…