Küçücük bebeklere yaptıkları işkenceye bakın içim acıyor yorum sizin

Kartal'da, SGK'dan para almak için yeni doğan bebeklerin yoğun bakımda tutulduğunun tespit edilmesi üzerine kapatılan Özel Kartal Hastanesi'nde çekilen makyajlı bebek fotoğraflar, "Bu kadarına da pes" dedirtti. Sağlık Bakanlığı tarafından açılan soruşturma sonuçlanıncaya kadar kapatılan Özel Kartal Hastanesi'nde adeta skandal niteliği taşıyan fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğrafların bir vatandaş tarafından bebek yoğun bakım ünitesinde çekildiği öğrenildi. Fotoğraflarda, yeni doğan bebeklere, görevli hemşilerin adeta oyuncak bebek muamelesi yaptığı dikkat çekiyor. Bir fotoğrafta hemşirenin dizine özensizce yatırdığı bebeğin gözlerini ve kaşlarını kalemle boyadığı, kirpik çizdiği, hatta dudaklarına ruj sürdüğü gözleniyor. Başka bir fotoğrafta ise bazı hemşirelerin de makyaj yapılan bebeği cep telefonuna çektikmeri görülüyor.Bu arada çocukları yoğun bakım ünitesine boş yere yatırılan ailelere soruşturma çerçevesinde ulaşılmaya çalışıldığı öğrenildi.

YAYIN TARİHİ: 07.04.2011

fotoğrafları görünce kanım çekildi sanki bu nasıl bir eğlence anlayışı bunu nasıl insanlık o bebek daha annesi bile tanımazken ona kalkmış makyaj yapıyor bu işin yapanlar inş. hapse girer ve müebbet cezası alırlar

İnanmak istemiyorum insanların bu kadar vahşileşeceğine inanmak istemiyorum..
Naıl olurya onlarda anne değilmi nasıl bu kadar vicdansız olunur.
Rabbim sen koru bizi vicadandan yoksun varlıklardan

bu nasıl bir eğlence anlayışı.. tüküreyim bunların eğlence anlayışına. vicdan, edep, ahlak gibi kavramlar gelişmemiş bu insanlarda. şeref madurları...

o kadar sok tayim ki ne yazcami bilemiyom dondum kaldim bende bir anneadayi olarak kimlere güvenicez bebeklerimizi ( bende özel hastanede yapmak istiyordum dogumu simdi icim ciz ediyor
ama bu kesin ki YAPANA YAPARLAR kimsenin ahi kimsede kalmaz RABBIM bu dünyada da ahirette de hak ettikleri cezayi versin ins böyle vicdansiz yaratiklari yok etsin ins

bunlar nasıl insanlar insan demeye dilim varmıyoda el kadar bebeklere yaptıklarına bak.mutlaka çıkacaktır bu yaptıklarının cezası er yada geç.makyaj ürünlerine ben dayanamam minnacık bebeklere yapılanlara bak.iki taraftada cezalarını bulurlar inşallah.reziller vicdansızlar

Dün haberlerde gördüm o kadını elime verseler yemin ederim parçalarım...
Bütün dengesizler aynı hastanede toplanmış...
Allah korkuları hiç mi yok, Allah'ın belaları...

ooo yoğun bakımda hemşirelerin bazıları ne haltlar yiyor bilseniz:26: hastaların cinsel organını ellemekten tutunda,hastabakıcılarla oynaşmaya kadar. gözümle gördüm
yoğun bakım bölümlerinde ne pislikler çeviriyolar adiler

O hastane bizim evin karşısında. hastanenin haberleri çıktıktan sonra insanlar bebeklerini resmen kaçırdı ordan iyi de yaptılar . Yaptıklarını görünce inanamadık resmen bugun bunları yapan yarın kım bılır neler yapar.. minicik bebeklere makyaj yapmak da nedir eğlence mi yani o . hepsi beynini yemiş . hastane şimdilik kapalı ama oyle kalacagını sanmıyorum...

oldum olası sevmiyorum böyle haberleri..
anne olunca böyle haberleri görmeye helede böyle resimlere bakmaya dayanamıyorum
onu yapanlar elime geçse ben o makyajı onlara öyle bir yaparım ki...ağzımı bozmak istemiyorum
o haberi gördüğünde sinirlerim alt üst oldu
bu nasıl bir sapıklık manyaklıktır yaa bunu yapanlara ne ceza verilecek merak ediyorum
çok çok açığa alınacak,sonra birkaç yıl sonra paraya çevrilecek...
sonra elini kolunu sallayarak gezecekler

helede sağlık sektöründe böyle haberler denk gelince
inanın hastalıktan ölsem hastaneye gitmek istemiyorum
vallahi iyileride vardır sözüm yok onlara ama
ben sağlık sektöründeki hiç kimseyi sevmiyorum
hastanelerde ki şu hemşirelere öyle uyuz oluyorum ki anlatamam
bir afralarla tafralarla hastanede gezinirler
sonuçta para kazanmak için çalışıyorlar ama
sanki babalarının hayrına iş yapıyorlarmış gibi gezinirler hastanede
nefret ettim bu haberden sonra hepsinden

şu ufacık bebeklere bu yapılırmı yaa ailesi öpmeye kıyamıyor
off yaa offf herşeye tamam ama
bebekler ve çocuklara yapılan hiçbişey affedilmemeli bana göre

Bu hastane akıl hastensine dönmüş resmen o hemşireler doktorlarda akıl hastasıymış.

NEee???
Demek bizim tv'de gördüğümüzün dışında hergün rutinde yaşanan ne rezillikler, vicdansızlıkalr var..

Allahım sana havale..

keşke keşke görmeseydim,okumasaydım bu haberi,gözlerim doldu.Bir süre kendime gelemem artık.Allah elbet cezalarını verecektir.

Belki de bakıcısıdır. Zaten bakıcılar genelde çok umursamaz davranıyorlar.

Benim merak ettiğim bu insanlar, hastanenin sahibi falan ne ceza alacak? Meslekten men edilmek yetmez hapis cezası da almalı bence.

ee ne olacak önüne gelen özel hastane açarsa böyle olur. Emin olun onlara bir şey olmaz hepsi görevlerine devam ederler. Ben de hemşlreyim ama şu bir gerçek sağlıkçılarda pek merhamet yoktur. Bir gün hacettepe onkolojiye kanser hastası çocuk sevk edilmişti. O zaman bende çocuk hastalıkları bölümünde çalışıyordum. Hasta yakınları özel oda istiyorlardı. Bölüm başkanını arayıp rica etmiştik. Doktorun verdiği cevap boş oda yok inşallah bir çocuk ex olur o zaman özel odaya çekeriz dedi. Düşünün artık ne kadar merhametsiz olduklarını. Aralarında iyileri de var ama parmakla sayılacak kadar.

O bahsettiğin kişiyi sanırım biliyorum. Açıkcası böyle bir cevap vermesine şaşırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…