kızlar hangi hastaneymiş bu bilen var mı?
Resimlere bakamadım bile. Bu tür durumlar maalesef ne ilk ne de son olacak. çalıştığım hastanede daha bir kaç ay önce 24 haftalık ölü doğurtulan bebeğin anne karnından çıkınca yaşadığını gören doktor bebeğin omiriliğini kesmeye kalkınca başka doktorlar müdahale etmişti. Sonuç bu doktor hala aynı görevinde çalışıyor. Suçu önleyici cezalar olmadığı süre bunları hep duyup yaşayacağız. Belki yarın bir gün kendi çocuklarımızın başına gelecek.
allah belalarını versın bunları boyle yapanlara tövbe tövbe benı günaha sokuyolar nasıl bır vıcdandır ne zevkı aldı acaba.gecen gun esımle oturuyoruz bı bayanın 11 veya daha kçüçüktür bılmıyorum aglıyor dıye bıldıgımız sprıte kola varya teneke kutulardan onu actı kızının bıberonuna doldurdu verdı kızıda bı guzel ıçtı şok oldum bıberonun yarısını doldurdu.dun yıne aynı bayanı gördum elınde sıgara dumanı kucagındakı kızına gıdıyor ama hıç umrunda degıldı oglum kızını sevmeye yanına gıdınce bende sınırımden oglum buraya gel orda sıgara dumanı var dedım cektım
ee ne olacak önüne gelen özel hastane açarsa böyle olur. Emin olun onlara bir şey olmaz hepsi görevlerine devam ederler. Ben de hemşlreyim ama şu bir gerçek sağlıkçılarda pek merhamet yoktur. Bir gün hacettepe onkolojiye kanser hastası çocuk sevk edilmişti. O zaman bende çocuk hastalıkları bölümünde çalışıyordum. Hasta yakınları özel oda istiyorlardı. Bölüm başkanını arayıp rica etmiştik. Doktorun verdiği cevap boş oda yok inşallah bir çocuk ex olur o zaman özel odaya çekeriz dedi. Düşünün artık ne kadar merhametsiz olduklarını. Aralarında iyileri de var ama parmakla sayılacak kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?