- 23 Temmuz 2015
- 142
- 76
5 gün önce belime yakın olan saçlarımı hem şekil verdirmek hem de kırıkları aldırmak için kuaföre gittim. Küçüklüğümden bu yana saça takıntılı bir insanım çünkü liseye kadar hep saçlarım kısa gezdim, ailem kestiriyordu ve nerdeyse hiç uzamayacak derecede yavaş uzuyordu. İlk kez üniversite de bu kadar uzun saçlara sahip olmuştum ve herkesin çok beğendiği bir saçlara sahiptim ama çok yıpranmışlardı hazır tatil diye ucundan aldırmak istedim. Gerçekten de ucunda kıvrılan kesimler gitti ama ben eski saçımı çok arıyorum, şeklini değil uzunluğunu. Eski saçım uçlardan katlıydı şımdi hep kat attırdım. Aynaya her baktığımda ya da saçıma her dokunduğumda içim burkuluyor, moralim bozuluyor. Önden göğüsün çok az altına geliyor arkadan da sırtımın biraz üstüne. Gördükçe gerçekten çok üzülüyorum. Daha da kırılmasın uzasın diye saçıma düzleştirici, maşa, fön yapamıyorum orta uzunlukta olduğu için güzelde durmuyor mecbur örüyorum tabi dalgalanınca daha da kısa gözüküyor bandana takmadan evde dahi dolaşamaz hale geldim, gittim aktardan yılan ve çam terebentin yağı aldım şampuanıma kattım daha 2 gün oldu gözüme çok az birşey uzun göründü gibi şimdi tatile de çıkıyorum biran önce uzasınlar istiyorum ama bu yağları bu şekilde kullanmakta doğru mu yaptım bilmiyorum. Sizce ne kadar sürede uzamaya başlar ? Ya da extra bir şeyler daha yapmam gerekir mi ? Birde bu katkılarımdan sonra badem yağı da eklesem olur mu ? Yoksa tepkimeye felan girer mi ?
Son düzenleme: