- 4 Temmuz 2016
- 55
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Piercing16
Arkadaşlar benim ufacık bir derdim var yani burda okuduklarimjn yanında ufacık bir dert. Ama çok yıprandım kimse artık bu konuyu acmami istemiyor bende sizlere anlatayım. Benim 8 aylık bir ilişkim vardı ve 3 ay önce sonlandı. Erkek arkadaşım huyu gereği çok ilgisizdi sadece bana karşı değil herşeye karşı öyleydi hiç birşey umursamazdi. Ve ustune gitmemi hiç istemezdi bende yapi gereği çok sakin bir insanım çok alttan alırım zten benimle 8 ay beraber olmasının en buyuk etkeni oydu en uUn ilişkisi bendim.erkek arkadaşım evden dışarı çıkmazdi sadece odasına oturup dizi izlerdi en büyük hobisiydi hiç arkadaşı da yoktu benden başka herseyini bana anlatırdı kimseyle geçinemezdi herseyine ben kosardim. Sonra iyice uzaklaştı birşeyler oldu her gün biraz daha farklılaştı. En son küçük bir tartışma çıktı aramızda ve artık bitmesi gerektiğini beni çok yıprattığını söyledi belki vereceğim karardan pişmanlık duyarım ama olmuyor biz birbirimizr gore değiliz senden sogudum artık dedi.ve saatlerce ağladık ikimizde öyle bitirdik 3 aydır memleketlerimizdeyiz birbirimizden hiç haber alamadık. Şimdi okul açılacak ben çok korkuyorum ne yapacam onu gorunce biz ayrıldıktan bir kaç gün sonra whatsap durumuna gönlümde açan en güzel çiçektin bugun senin sonun benim miladim yazmıştı dunde aşk bir korebeydi hepimiz korduk ebemizi gorduk yazmış sizce ne olacak başkasına mi yazmış bana geri döner mi