Küçücük ufacık bir dert

Piercing16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
55
18
3
29
Arkadaşlar benim ufacık bir derdim var yani burda okuduklarimjn yanında ufacık bir dert. Ama çok yıprandım kimse artık bu konuyu acmami istemiyor bende sizlere anlatayım. Benim 8 aylık bir ilişkim vardı ve 3 ay önce sonlandı. Erkek arkadaşım huyu gereği çok ilgisizdi sadece bana karşı değil herşeye karşı öyleydi hiç birşey umursamazdi. Ve ustune gitmemi hiç istemezdi bende yapi gereği çok sakin bir insanım çok alttan alırım zten benimle 8 ay beraber olmasının en buyuk etkeni oydu en uUn ilişkisi bendim.erkek arkadaşım evden dışarı çıkmazdi sadece odasına oturup dizi izlerdi en büyük hobisiydi hiç arkadaşı da yoktu benden başka herseyini bana anlatırdı kimseyle geçinemezdi herseyine ben kosardim. Sonra iyice uzaklaştı birşeyler oldu her gün biraz daha farklılaştı. En son küçük bir tartışma çıktı aramızda ve artık bitmesi gerektiğini beni çok yıprattığını söyledi belki vereceğim karardan pişmanlık duyarım ama olmuyor biz birbirimizr gore değiliz senden sogudum artık dedi.ve saatlerce ağladık ikimizde öyle bitirdik 3 aydır memleketlerimizdeyiz birbirimizden hiç haber alamadık. Şimdi okul açılacak ben çok korkuyorum ne yapacam onu gorunce biz ayrıldıktan bir kaç gün sonra whatsap durumuna gönlümde açan en güzel çiçektin bugun senin sonun benim miladim yazmıştı dunde aşk bir korebeydi hepimiz korduk ebemizi gorduk yazmış sizce ne olacak başkasına mi yazmış bana geri döner mi

Ne yapacaksın bu adamı. Boşver yoluna bak. Kendine hayrı yokmuş ki sana olsun.

"Ebemizi gördük" gördük ne yaa :)? Bence ayrılmanız hayırlı olmuş. Böyle asosyal, içe dönük, agresif biriyle ömür değil 1 yıl geçmez. İçi geçmiş çocuğun resmen.

gönlümde açan en güzel çiçektin bugun senin sonun benim miladim yazmıştı dunde aşk bir korebeydi hepimiz korduk ebemizi gorduk yazmış

:D peki siz bu iletilere nasıl bir durum mesajı yazarak karşılık verdiniz ben asil onu merak ettim :D

Hem asosyal hem ilgisiz hem dizi bağımlısı.Gelecek düşünebiliyor Musun?

Ayrıca o ne öyle iletiden mesaj yollamak.:işsiz:

"Ebemizi gördük" ne yaa :)? Bence ayrılmanız hayırlı olmuş. Böyle asosyal, içe dönük, agresif biriyle ömür değil 1 yıl geçmez. İçi geçmiş çocuğun resmen.
Ben asosyalligine bile katlandim. Normalde çok sosyal bir insandim ama karsimdaki ne beni dışarı çıkarıyordu nede başkasıyla çıkmama izin veriyordu

Arkadaşlar benim ufacık bir derdim var yani burda okuduklarimjn yanında ufacık bir dert. Ama çok yıprandım kimse artık bu konuyu acmami istemiyor bende sizlere anlatayım. Benim 8 aylık bir ilişkim vardı ve 3 ay önce sonlandı. Erkek arkadaşım huyu gereği çok ilgisizdi sadece bana karşı değil herşeye karşı öyleydi hiç birşey umursamazdi. Ve ustune gitmemi hiç istemezdi bende yapi gereği çok sakin bir insanım çok alttan alırım zten benimle 8 ay beraber olmasının en buyuk etkeni oydu en uUn ilişkisi bendim.erkek arkadaşım evden dışarı çıkmazdi sadece odasına oturup dizi izlerdi en büyük hobisiydi hiç arkadaşı da yoktu benden başka herseyini bana anlatırdı kimseyle geçinemezdi herseyine ben kosardim. Sonra iyice uzaklaştı birşeyler oldu her gün biraz daha farklılaştı. En son küçük bir tartışma çıktı aramızda ve artık bitmesi gerektiğini beni çok yıprattığını söyledi belki vereceğim karardan pişmanlık duyarım ama olmuyor biz birbirimizr gore değiliz senden sogudum artık dedi.ve saatlerce ağladık ikimizde öyle bitirdik 3 aydır memleketlerimizdeyiz birbirimizden hiç haber alamadık. Şimdi okul açılacak ben çok korkuyorum ne yapacam onu gorunce biz ayrıldıktan bir kaç gün sonra whatsap durumuna gönlümde açan en güzel çiçektin bugun senin sonun benim miladim yazmıştı dunde aşk bir korebeydi hepimiz korduk ebemizi gorduk yazmış sizce ne olacak başkasına mi yazmış bana geri döner mi

Şundan bir yıl önce hayatında yeri olmayan bir adam için üzülmeye değer mi?

Hem böyle asosyal, psikolojik problemleri olduğu belli olan bir adamın dönmesini neden istiyorsun ki? Dert mi arıyorsun kendine?

Evet çünkü ben onu çok fazla sevdim ya o sevmeden sizde anlarsınız ki böyle insanla 8 ay gecirilmezdi kolay kolay

Öncelikle onu değiştirmeyi dusunuyorsan bunu unut. Olduğu gibi mutlu olabileceğini düşünüyorsan buna da pek ihtimal vermiyorum. Bence biraz alışkanlık olmuş bu durum sizde. Gerçekten aşkı, fedakarlığı hak eden bir erkek arkadaşın olursa bu kişiyle harcadığın 1 dakika için bile pişman olacaksın diye düşünüyorum :)

Öncelikle onu değiştirmeyi dusunuyorsan bunu unut. Olduğu gibi mutlu olabileceğini düşünüyorsan buna da pek ihtimal vermiyorum. Bence biraz alışkanlık olmuş bu durum sizde. Gerçekten aşkı, fedakarlığı hak eden bir erkek arkadaşın olursa bu kişiyle harcadığın 1 dakika için bile pişman olacaksın diye düşünüyorum :)
Yani böyle yazdıklarımı,yazdiklarinizi okuyunca biraz komik bir durum gibi geliyor aslında ama öyle değil :) çok kötü huyları vardı ama içinde yatan insan çok iyiydi onu dışarı cikarmoyordu o yüzden onu hiç kimse pek sevmezdi oda kimseyle arkadaşlik kurmak istemezdi zaten benden sonra iyice yalnızlsacak ve kabuğuna çekilecek iyice sorunlari başlar okula devam edemez diye korkuyorum.

Back
X