Küçük Ağa Kanal D

Bu Birce üst dudağına silikon mu enjekte ettirmiş?
Şarap içme sahnesinde bariz belli.
Eski hallerine baktım fark var bence...

(diziyle alakalı olmadı yorumum ama! :) )

Kesin var silikon.Yer Gök Aşk dizisinde ağzını kapalı göremedik.

Dizi çocuklara kötü örnek oluşturuyor.Biraz daha özenli senaryolar yazmalılar.Sevimlilikten çıkıp şeytan bir çocuğa döndü artık.Dizi tuttu diye suyunu çıkarmasınlar.

Dizi çocuklara kötü örnek oluşturuyor.Biraz daha özenli senaryolar yazmalılar.Sevimlilikten çıkıp şeytan bir çocuğa döndü artık.Dizi tuttu diye suyunu çıkarmasınlar.
Evet!

Zeytin Tepesi ne alemde.
Negatif yorumlarımdan mahrum kaldı senin konu.

bu konuda size katılıyorum son bölümü izlerken daha 10 yaşındaki kızım (acaba bende evden kaçsam naparsınız )dedi bir anda başımdan kaynar sular döküldü birdaha ona bu diziyi izlettirmeyeceğim
3. sınıfa giden bir çocuğa dizide neler yaptırıyorlar
çocuklara çok yanlış örnek oluyor

Mehmetcandan akıllı, yaramaz, sevimli bir çocuk yaratmaya çalışmışlar da olmamış, üzgünüm.
Dahada sevimsiz olmuş. Belkide Emir Berke bize bunları görmezden geldirecek kadar tatlı bir çocuk değil. Bilemedim.
Biraz anne-babanın ilişkisinden umudum vardı. O da karman çorman bir şey oldu.

MYNET'in haberine göre Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu aşk yaşıyorlarmış.
Hayırlı uğurlu olsun.

Keşke ayrılmasalar, bence yakışıyorlar.

O kadar temas falan profesyonellik de bir yere kadar, insan etkilenir tabii.

Ben eski kocasiyla çok yakistiriyordum.Düğün fotoğraflarında çok asik gorunuyorlardi.Uzulmustum ayrildiklarina.Bu adamla da yapamaz.Adam biraz serseri tipli ayyas.Birce daha naif.

Ben eski kocasiyla çok yakistiriyordum.Düğün fotoğraflarında çok asik gorunuyorlardi.Uzulmustum ayrildiklarina.Bu adamla da yapamaz.Adam biraz serseri tipli ayyas.Birce daha naif.
Doğru söylüyorsun.
Ayyaş mı değil mi bilmiyorum ama!!!
Begüm Birgören şöyle demiş:
Yollarını 'Sonbaharı Beklerken' ayırdı
Sarp Levendoğlu ile üç yıllık sevgilisi Begüm Birgören'in arasına 'Sonbaharı Beklerken' adlı tiyatro oyunu girdi! Birgören'in, 'Mor Menekşeler' adlı dizinin çekimleri nedeniyle Eskişehir'de yaşayan Levendoğlu'nun yanına gitmeyip yeni bir oyuna başlamayı tercih etmesi; evlilik yolunda ilerleyen ikilinin yollarını ayırdı. Begüm Birgören'in; "Biz Eylül'de evlenip çocuk yapacaktık ama Sarp çocukça davranıp beni desteklemedi" diye yakın çevresine dert yandığı öğrenildi.

Ayyaş ayyaş.Fotoğrafları çıktı bol bol.

Begüm Birgören'le yaşadıkları evin fotoğraflarını görüp bayılmıştım.Çok güzel bir evleri vardı.Yazık olmuş eve:)Adam evlenilecek değil gezilecek adam.

galiba öyle.
evlenmeye daha güvenemiyor kendine galiba... sorumluluk almaya...

kurt seyit yerine bu diziyi izliyoruz daha eğlenceli geliyor inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…