Bu Birce üst dudağına silikon mu enjekte ettirmiş?
Şarap içme sahnesinde bariz belli.
Eski hallerine baktım fark var bence...
(diziyle alakalı olmadı yorumum ama! :) )
Evet!Dizi çocuklara kötü örnek oluşturuyor.Biraz daha özenli senaryolar yazmalılar.Sevimlilikten çıkıp şeytan bir çocuğa döndü artık.Dizi tuttu diye suyunu çıkarmasınlar.
Evet!
Zeytin Tepesi ne alemde.
Negatif yorumlarımdan mahrum kaldı senin konu.
Dizi çocuklara kötü örnek oluşturuyor.Biraz daha özenli senaryolar yazmalılar.Sevimlilikten çıkıp şeytan bir çocuğa döndü artık.Dizi tuttu diye suyunu çıkarmasınlar.
MYNET'in haberine göre Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu aşk yaşıyorlarmış.
Hayırlı uğurlu olsun.
Yaşamasalar şaşardım.Dizi biter aşk da biter.
Keşke ayrılmasalar, bence yakışıyorlar.
O kadar temas falan profesyonellik de bir yere kadar, insan etkilenir tabii.
Doğru söylüyorsun.Ben eski kocasiyla çok yakistiriyordum.Düğün fotoğraflarında çok asik gorunuyorlardi.Uzulmustum ayrildiklarina.Bu adamla da yapamaz.Adam biraz serseri tipli ayyas.Birce daha naif.
Doğru söylüyorsun.
Ayyaş mı değil mi bilmiyorum ama!!!
Begüm Birgören şöyle demiş:
Yollarını 'Sonbaharı Beklerken' ayırdı
Sarp Levendoğlu ile üç yıllık sevgilisi Begüm Birgören'in arasına 'Sonbaharı Beklerken' adlı tiyatro oyunu girdi! Birgören'in, 'Mor Menekşeler' adlı dizinin çekimleri nedeniyle Eskişehir'de yaşayan Levendoğlu'nun yanına gitmeyip yeni bir oyuna başlamayı tercih etmesi; evlilik yolunda ilerleyen ikilinin yollarını ayırdı. Begüm Birgören'in; "Biz Eylül'de evlenip çocuk yapacaktık ama Sarp çocukça davranıp beni desteklemedi" diye yakın çevresine dert yandığı öğrenildi.
Ayyaş ayyaş.Fotoğrafları çıktı bol bol.
Begüm Birgören'le yaşadıkları evin fotoğraflarını görüp bayılmıştım.Çok güzel bir evleri vardı.Yazık olmuş eve:)Adam evlenilecek değil gezilecek adam.
galiba öyle.
evlenmeye daha güvenemiyor kendine galiba... sorumluluk almaya...
Hoş adam ama!Bu tipler öyledir.Gezer tozar yer içer.Konu evliliğe gelince sıvışır.
Hoş adam ama!
Allah sahibine bağışlasın.
Allah mesut etsin ne diyelim.Evet yakışıklı kerata:)Birce yaşadı.
Allah mesut etsin ne diyelim.
gerçekten eğlenceli çünkü!kurt seyit yerine bu diziyi izliyoruz daha eğlenceli geliyor inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?