Küçük Ağa Kanal D

birde oyunculuk olsa adamın kafası güzel hralde sinirli olması gereken yerdede hep bi tebessümü var.ne zaman baksam adam gülüyo her rolde.bunlar bişeymi kullanıyo anlamadım ki.
Evet, bence de...
Sinem'in oyunculuğu güzel ama!!!

birde oyunculuk olsa adamın kafası güzel hralde sinirli olması gereken yerdede hep bi tebessümü var.ne zaman baksam adam gülüyo her rolde.bunlar bişeymi kullanıyo anlamadım ki.

adamın bu zamana dek ayık gezdiği pek görülmemiştir sanırım

Şu diziye de dram kattılar ya artık herşey beklenir.
Hamilelik olayını meşrulaştırmak için,kardeşten ilik nakline mi getirecekler mevzuyu bakalım...

anaam ne saçmalıktır oo :100::100:

çocukceğizi niye şimdi hasta yaptılar ki hemen başağın bebeği ona ilik vericek falan olay buna bağlanıcak sanırım

anaam ne saçmalıktır oo :100::100:

çocukceğizi niye şimdi hasta yaptılar ki hemen başağın bebeği ona ilik vericek falan olay buna bağlanıcak sanırım

Şu diziye de dram kattılar ya artık herşey beklenir.
Hamilelik olayını meşrulaştırmak için,kardeşten ilik nakline mi getirecekler mevzuyu bakalım...
Ben de aynısını düşündüm. Kafalarımız bir çalışıyor. Gerçi Türk filmleri senaryosu genelde aynı mantık. Ondan da hemen tahmin ettik.

Başak'ın bebeğine bağlayacaklar olayı.

Ben de aynısını düşündüm. Kafalarımız bir çalışıyor. Gerçi Türk filmleri senaryosu genelde aynı mantık. Ondan da hemen tahmin ettik.

Başak'ın bebeğine bağlayacaklar olayı.

aynen hep öyle olur çünkü

yada başak bebeğini düşürüp aliyle sinem mi bebiş yapcekler diye de düşündüm

yada başak bebeğini düşürüp aliyle sinem mi bebiş yapcekler diye de düşündüm
Ben de "Acaba Başak mu donör olur?" diye düşündüm. Sonra da "İlik verirse bebeğe zararı olur mu ki?" dedim.
Fakat bence Başak'ın bebeğine bağlanır olay.
Zaten haftaya sezon finali olur bence. Sonra da yeni sezonda Başak karnı burnunda hamile olur.

Yalnız Başak'ın arkadaşı olan kadın doğum uzmanı ( zaten hemen de öyle bir arkadaş olur, neden o arkadaş bir ürolog değil ya da dahiliye uzmanı değil Hemen ona lazım olan şey olur zaten arkadaş. ) "Bu çocuğu doğurmak istiyor musun?" dedi. Ben şüphelendim. Bebekte sorun mu var? Özürlü mü? Yoksa hani evlilik dışı diye mi öyle dedi. :44:

Bu arada Eylül, biz seninle detaylı tanışmadık. Ben 31 yaşında bekarım muıhasebede çalışıyorum.
Ya sen? (sanırım 23 yaşında falansın. öğrenci misin?)

ahaha bende aynen öyle düşünüyorum bizim neden kadın doğum uzmanı arkadaşımız yok değerleri düşük ya ondan dedi yada aynen evlilik dışı olduğu için demiştir :44::44:

zaten herşey sezon finaline girmeye başladı püfff bir de o çok yaşlı bi dede varya onun azraille konuşma kısmı saçmalık ötesiydi

evet öyle oldu evet canım 23 yaşındayım çalışıyorum istanbuldayım ilişkim var benimde bekarım memnun oldum

Evet, babam da biz izliyoruz diye bakıyor diziye. (zaten başka da dizi izlemiyorum)
O da dedi. "Bir dizi yapıyorlar ama saçmalık." Bir de acıları var diye ses etmedim. Laflar hep isyan, Allah tanımaz gibi tövbe haşa...

Tahmin ettiğim yaştaymışsın. Nerede çalışıyorsun? Ne iş yapıyorsun canım?

Ben de İst. İlişkim de yok. Hepten bekarım.

evet dizilerdeki bu durum çok rahatsız edici aslında hep bi isyankar konuşmalar neden bizim başımıza geldi demeler bu nasıl imtihan falan tövbee

bir şirkette asistanlık yapıyorum canım sen

olur inşallah bende seni 23 -25 falan sanıyorudm

İnsanın başına gelince zor tabii, isyankar konuşuluyor.
Allah'ım başımıza vermesin de bilmeyelim.
Ama dememek lazım. :18:

Yok canım 32 olacağım ben ekim'de Allah nasip ederse...

İnsanın başına gelince zor tabii, isyankar konuşuluyor.
Allah'ım başımıza vermesin de bilmeyelim.
Ama dememek lazım. :18:

Yok canım 32 olacağım ben ekim'de Allah nasip ederse...

inşallah canım öyle tabi

anladım canım

Komedi dizisini drama çevirdiler.Yapımcının özelliğiymiş zaten reytinglerde biraz düşme olunca ya birine kaza geçirtiyormuş ya da birini vurduruyormuş senaryoda.Sıcak sevimli bir aile dizisinin rotası şaştı.Birini severken başkasını hamile bırakmalar,iki kişiyi idare etmeler.Tam anlamıyla izlemediğim halde gidişatı hiç beğenmedim.Çocuklar da izliyor bu diziyi.Saçma sapan şeyler gösteriyorlar çocukların zarar görebileceği.Bunlara reyting olsun da gerisi hiç önemli değil.

Çok güzel yazmışsın Adracığım.

Yada başak bebeğini düşürüp aliyle sinem mi bebiş yapcekler diye de düşündüm

bende ıkıncı ıhtımal olur dıye dusunuyorum :) :)

evet yaaa hep allaha karsı gelme tazrında soylemler hos deıl bence tmm belkı basımızagelnce bızlerde bole konusuyoruzda ama bırz daha guzl ornekler olmalı onmzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…