Küçük Ağa Kanal D

Her zamanki gibi ölüyü dirilttiler.Ali de çok nankör.Eski karısı hayatını kurtardı o gitti öbür kadına.

evet

biraz önce okudum da. emir berke nin annesi sette olay cıkartmış. zeki alasya evinden neden lüks minibüsle alınıyormus da oğlu sıradan bir otomobille sete getiriliyormuş... aslı varmıdır acaba. ne şımarıklık bu.

Son düzenleme:
Her zamanki gibi ölüyü dirilttiler.Ali de çok nankör.Eski karısı hayatını kurtardı o gitti öbür kadına.
Tahmin ettiğimiz gibi... Dirilttiler.

Ali nankör değil erkek fizyolojisi budur.
Sinem de hem seviyor hem huzur vermiyor.
Başak huzur veriyor adama...
Tabii Sinem ile olmasını tercih ederim.
( ama o zaman da diziye konu çıkmaz. )

İnşallah gerçek değildir.
Emir Berke çok şirin ve başarılı bir çocuk ama Zeki Alasya ile bir tutulabilir mi yahu?

Son düzenleme:

Bana pek doğru bir haber gibi gelmedi.Ama çocuğum başrol diye havaya da girmiş olabilir.

Erkek fizyolojisi değil çapkın.Bildiğin ikisini idare ediyor.Odada eski karısına kur yapıyor,hastaneden çıkınca öbürüne koşuyor.

Emir şirin mi.Bildiğin bilmiş yer cücesi.Antipatik bence.Boyu da uzamıyor çocuğun.Bildim bileli öyle.

Son düzenleme:
Ay evet, 9 yaşında olacak ama büyümüyor velet!
Aklından büyümüyor bence...
Çok akıllı. Bilmiş. :)

Ayyyy! Bana erkek milleti deme zaten, deliriyorum onların uçkur düşkünlüğüne...

aslında Ali'ye kızıyoruz ama adam çok koştu Sinem'in peşinden... Sinem hem seviyor hem de gururundan ödün vermiyor. Adama bir huzur vermedi.

Sinem'e uyuz oluyorum.
Hem Ali her geldiğinde her sana doğru bir hamle yaptığında adamı kovamaktan beter et!
Hem de "seninle bir şansımız daha olabilirdi." de.
Hem adamla boşanmak için kendini yırt hem de adamın rahip gibi ömür boyu sana sadık kalmasını bekle.
Olacak iş mi yahu?

ali de az şey değil ama hemen gitti kızı hamile bıraktı sonradan içip sapıtmalar sinem başkasıyla konuşunca da kızıyor ama ne saçma

bir de mehmet can karakterine uyuz olmaya başladım şımarık şımarık haller

Tamam da Ali de kaç kez Sinem'e gitti.
Işık yaktı. Sinem her seferinde pişman etti.
O da bir insan, bocaladı. Yalnız kaldı. O da sığınacak bir yer aradı.
O da Başak'tı.

Ha, filmin başından beri Sinem ve Ali aşkına hayranım. Ayrılmalarını istemedim. Birleşsinler istedim hep. Ama Sinem hak etti.

başağı hiç sevemedim yaa o kadını hiç bir rolde sevemedim zaten

o da az değil yani sinemde evet biraz buldu da bunadı ama ali kaybolunca çök üzülmüştü kız yazık

başağı hiç sevemedim yaa o kadını hiç bir rolde sevemedim zaten

o da az değil yani sinemde evet biraz buldu da bunadı ama ali kaybolunca çök üzülmüştü kız yazık
Evet, Ali kaybolunca üzüldü. Fakat adama normalde huzur vermiyor, ışık yakmıyordu.
Sonra da "bizim seninle bir şansımız daha olabilirdi." diyor...

Başak'ı ben ilk kez bu dizide gördüm.
Hoş kız aslında ama şimdi biz Ali ile Sinem'in arasına girdiği için uyuz oluyoruz.

yok yok hep uyuz bi kızdı

gerçek hayatta evlendiler ya ondan rahatlık geldi herhalde

evet onları diyorum evlendi diye çıkmıştı haberlerde baya oldu :26: hatta bende demiştim bu kadında tüm rol arkadaşlarıyla evlenecek miiiiii
o kadar dokun, koklaş, öpüş. etkileşim oluyordur herhalde. sadece bunun için değil, birçoğu böyle...

birde oyunculuk olsa adamın kafası güzel hralde sinirli olması gereken yerdede hep bi tebessümü var.ne zaman baksam adam gülüyo her rolde.bunlar bişeymi kullanıyo anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…