Birkaç kere fazladan beğenirim seni + olur.
Yalnız şu anda beğenemiyorum.
24 saatte aşırı beğenme tuşuna basmışım. Sistem öyle diyor.
beğendim şimdi.ehehe yok kız önemli değilEvet çok basınca öyle oluyor
olmaz herhalde ya... Ben onu dalgasına yazdım.basak lutfen bebegı aldırmıs olsun dogurup gelmesınnnn bukadarıda sacmalık olur yani
beğendim şimdi.
olmaz herhalde ya... Ben onu dalgasına yazdım.
evet işte, bu kadar da saçmalarlar mı acaba? diye yazdımbelı olmazkı cnm bu turk dızılerınn ısleri:)
evet işte, bu kadar da saçmalarlar mı acaba? diye yazdım
yoksa nasıl devam edecek bu dizi? her şey yoluna girdi. herkes musmutlu
Evet, gene atışırlar...hehehe yaparmı yaparlar ama ınsallah yapmazlrrr yanı atısmalı karı koca ızlerız bolbol belki:)
Tekzip yayınlıyorum.BAŞAK'ı canlandıran hatun diziden ayrılma kararı almış.
Dizi 02/09/2014'te başlıyormuş.
Tekzip yayınlıyorum.
Sizi başlamadı. Tanıtım vs yok ortada.[/QUOSafari Açmak için çift dokunufragman var dizi 9 eylülde başlıyoTE]
Evet, görmüştüm. teşekkürler...ragman var dizi 9 eylülde başlıyo
İzliyorum.Dizi iyi bir ceza yemiş.Zivanadan çıkmışlardı zaten iyi olmuş.
Ben tam olarak izlemiyorum ama fragmanlarından belli oluyor herşey.Sevimli diye başladılar çocuğu canavara dönüştürdüler.Kimse izlemese de dibe vurup akılları başlarına gelse.Ama seyirci alışkanlığından pek vazgeçmiyor.İzliyorum.
Sana katılıyorum.Bazı şeyler aşırı abartı.
İnan eğlencesine izliyorum.Ben tam olarak izlemiyorum ama fragmanlarından belli oluyor herşey.Sevimli diye başladılar çocuğu canavara dönüştürdüler.Kimse izlemese de dibe vurup akılları başlarına gelse.Ama seyirci alışkanlığından pek vazgeçmiyor.
İnan eğlencesine izliyorum.
Zaten iki dizi izliyorum. Birisi bu birisi kocamın ailesi.
Dizilerden nefret ediyorum. Önceden bir iki tane aile dizisi olurdu haftada bir onu iple çekerdik.
Şimdi her gün her kanalda ikişer tane... Midemiz bulandı artık yeter.
Evet, bazı kaliteli oyuncuların dizileri bile bu bollukta kaynıyor.Ben iyi bir dizi izleyicisiyimdir.Kışın başka türlü vakit geçmiyor.Dediğin gibi çok dizi var.İyi oyuncuların dizisi bile bu dizi bolluğunda kaynıyor.Hangi birini izleyelim.Onlar da habire çekip duruyorlar.
Evet katılıyorum.Mesela Şevket Altuğ.Adam yıllar sonra bir dizi yaptı o da tutmadı.O da küstü oynamıyor artık.Perran Kutman diziye başladı.Onun dizisi de reytinge yenik düşecek görünüşe bakılırsa.Yazık bu oyunculara.Evet, bazı kaliteli oyuncuların dizileri bile bu bollukta kaynıyor.
Ona üzülüyorum ben! İsimlerinin ağırlığı kalmıyor.
Mesela BERNA LAÇİNEvet katılıyorum.Mesela Şevket Altuğ.Adam yıllar sonra bir dizi yaptı o da tutmadı.O da küstü oynamıyor artık.Perran Kutman diziye başladı.Onun dizisi de reytinge yenik düşecek görünüşe bakılırsa.Yazık bu oyunculara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?