Küçük Ağa Kanal D

basak lutfen bebegı aldırmıs olsun dogurup gelmesınnnn bukadarıda sacmalık olur yani

Dizi iyi bir ceza yemiş.Zivanadan çıkmışlardı zaten iyi olmuş.

İzliyorum.
Sana katılıyorum. Bazı şeyler aşırı abartı.
Ben tam olarak izlemiyorum ama fragmanlarından belli oluyor herşey.Sevimli diye başladılar çocuğu canavara dönüştürdüler.Kimse izlemese de dibe vurup akılları başlarına gelse.Ama seyirci alışkanlığından pek vazgeçmiyor.

İnan eğlencesine izliyorum.
Zaten iki dizi izliyorum. Birisi bu birisi kocamın ailesi.
Dizilerden nefret ediyorum. Önceden bir iki tane aile dizisi olurdu haftada bir onu iple çekerdik.
Şimdi her gün her kanalda ikişer tane... Midemiz bulandı artık yeter.

Ben iyi bir dizi izleyicisiyimdir.Kışın başka türlü vakit geçmiyor.Dediğin gibi çok dizi var.İyi oyuncuların dizisi bile bu dizi bolluğunda kaynıyor.Hangi birini izleyelim.Onlar da habire çekip duruyorlar.

Ben iyi bir dizi izleyicisiyimdir.Kışın başka türlü vakit geçmiyor.Dediğin gibi çok dizi var.İyi oyuncuların dizisi bile bu dizi bolluğunda kaynıyor.Hangi birini izleyelim.Onlar da habire çekip duruyorlar.
Evet, bazı kaliteli oyuncuların dizileri bile bu bollukta kaynıyor.
Ona üzülüyorum ben! İsimlerinin ağırlığı kalmıyor.

Evet, bazı kaliteli oyuncuların dizileri bile bu bollukta kaynıyor.
Ona üzülüyorum ben! İsimlerinin ağırlığı kalmıyor.
Evet katılıyorum.Mesela Şevket Altuğ.Adam yıllar sonra bir dizi yaptı o da tutmadı.O da küstü oynamıyor artık.Perran Kutman diziye başladı.Onun dizisi de reytinge yenik düşecek görünüşe bakılırsa.Yazık bu oyunculara.

Mesela BERNA LAÇİN
Kadın eğitimli bir oyuncu ama sıradan bir oyuncunun dizileri kadar tutmuyor dizileri.
Şu da var çünkü her şey medyatiklik olmuş. Kaliteli sanattan anlayan da yok.

Çok bilmiş Filozof konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…