Küçük Ağa Kanal D

çok saçmaydı dün izledin mi
Aynen. Konu kalmadı yani , saçma sapan geçti.

Bir de affedersin de bebek yapmak için birlikte olmaları şart mıydı?
Tüp bebek yaparlar sandım.
Ya da mikroenjeksiyon yapsalardı. Hem tutma olasılığı daha garanti.
Paraları mı yok?
Sinem hastanede çalışıyor, Ali'nin ailesinde para gani.

ahahaah doğruuu hiç aklıma gelmemişti bir de yalandan utanıp sıkılmalar ali de oh götürdü 2 sini birden aynen bir dram kattılar filme ki görme ağlayacoğdum

ahahaah doğruuu hiç aklıma gelmemişti bir de yalandan utanıp sıkılmalar ali de oh götürdü 2 sini birden aynen bir dram kattılar filme ki görme ağlayacoğdum

benim eşim saydı 4 de 3 yaptılar hayy maşallah performansa bak dedik yanii

Utanmaları tuhaf gelmedi bana. Çünkü tuhaf olur insan, görev icabı gibi birlikte olunca... Ne zamandır da kavga gürültü - ayrısın.

Ama saçmaladıkları gerçek

Tahmin etmiştim.
Bekarım falan ama dört gecede üç kez birlikte olmak bana tuhaf gelmedi.
Ayrıca dediğim gibi ark arkaya mı günler...

Ay ne bileyim?

anacım zorla olcak şey değil 4 te 3 anla artıkkk...bunlar zoruna dediler yürüttülrt işi..
birde koltukta oturmulş ali kucağına yatmış saçını okşarrr yaaa ohh alinin yerinde olmak istemeyen adam olurmu hiç

Allah'a şükür anladım.

Zorla morla derken kanları kaynadı gene

Zaten seviyorlar birbirlerini , ne halt etmeye boşandılarsa...

Son düzenleme:
Fragmanı izledin mi? Başak bebeği aldırıyor, Sinem hamile kalıyor.

ooo pop kek goaaa

görmedim böyle bişey olmasa şaşardım zaten hemen hamile kalır film yaaa başağa da iyi oldu sanki

Son düzenleyen: Moderatör:
ooo pop kek goaaa

görmedim böyle bişey olmasa şaşardım zaten hemen hamile kalır film yaaa başağa da iyi oldu sanki
kız yazık be, Başak çok engel oldu. İşten ayrıldı. Ali geldi. Ali koştu peşinden...

Bu arada bunlar barışırsa bu dizi nasıl devam edecek? Eylül, sen bilirsin, bundan sonrası ne olacak? Tahminlerini alalım.

başağın bebeği aldıracağı belliydi
bu ali de kime elini atsa hoop hamile kalıyor
sinemle barısınca dizi nereye gidecek?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…