• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kucuk bebegi olan anneler bi bakar misiniz

Cocuk size guvenli baglanmis o yuzden pesinizden gitmiyor.gidince geleceginize emin. Ama babanneden emin degil cocuk.
Onu cok sevmesiyle alakali bi durum degil yani.
Yuzunuzu yuzune sık degdirin
Aslinda iyi bisey guvenli baglanmaysa

Aslinda iyi bisey guvenli baglanmaysa
Tadini cikar. Cocuguna guven vermissin. Swn oyna bol bol resim galan cekin. Simdi onlar sanarki beni seviyo pesimden geliyo :)
En onemli seyi basarmissin

Benim kızımda böyleydi küçük ken ilgileniyodum oynuyodum ama babaannesini görünce beni tanımıyodu:KK46:sebebi babaannesi kucağından bırakmıyodu ve sürekli gezdiriyodu :) e hal böyle olunca da gezmeyi anneye tercih ediyo du sizin kv de de öyle yapıyosa ondan gitmek isteyebilir:KK45:

Uzulmeee birlik yasayanlarda boyle olabiliyor emin ol geçici bir durum benim büyük kizimda çok babannecidir babaannesi eve gelince dibinden ayrilmaz KV dede öyle torunlarina çok düşkün değildir ama yindede sevdirmiştir kendini o simdi bebek evde kimi görse anne disinda ondan ilgi bekler oğlum bana çok düşkündür mesela ama baba gelince yüzünde gulucukler aciyor ayaginin dibinden ayrilmiyor doğal bütün gün anneyle eve farkli bir birey gelince doğal olarak ondan da ilgi görmek isteyecek,seninkide muhtemelen öyledir babannenin dikkatini çekmek için belki de ayri bir cilve yapiyordur...

Düzeliyo bi zaman sonra. Bir buçuk iki yaşında herkesi her şeyi yerli yerinde tanır. Merak etme o senin bebeğin :) et tırnaktan ayrılır mi hiç. Elbette seni herkesten fazla sevecek.

Konuşmaya başladı mi düzelir. Biraz aklı erdigin de anlıyor onlarda. Mesela benim kızım 3buçuk yaşında ben bir yere gidiyim gelince seni çok özledim deyip atlıyor boynuma ama eskiden öyle değildi. Kim ilgilenirse onu isterdi en çok babasını isterdi çünkü babası hep oynatır dans falan ederdi ama büyüdü ve artık babasıyla bile gitse aglıyormuş beni istiyor. Aslında sürekli annesini isteyen bebek ya da çocuklar zor oluyor. Benim isim var anneanneye bırakıp gidicem ama aglıyormuş bazen, keşke bu kadar düşkün olmasa diyorum bazen.

Ikinci bebege hamile kaldigimda ilk cocugumla dusuk korkusuyla cok ilgilenrmedim ilk bebegim ananeci oldu eve getiremiyorduk cok uzuluyordum beni asla sevmiycek diye cunku bir kere bile beni opmezdi agladigim!zamanlar olurdu 3 yasina geldiginde tam bir anneci old.u suan hayata tek baglilik gosterdigi insam benim gerci hala vicik vicik iliskileri sevmiyor ama artik beni seviyor merak etme gecer yani siz annesisiniz

Canimnbende senle ayni durumdaydim esimin teyzesiyle ayni bindaydik ce kizim onu girunce atliyodu kucana o da iyice sahiplenmisyi kizimi cok uzuluyodum ayni senin kaynana gibi o da bana cok duskun falan diyodu sana hic duskun degil diyodu ve kizim.buyuidkce benim kiymetimi anlafi suan 2 yasinda ve benden baska kimseye gitmiyo ohhh iicmin yaglari eridi teyzeye karsi sende sabret suan babaanne ona oyincak obje gibi geliyor ondan atliyor onun kicana buyudikce yapiscak sana merak.etme

Arkadaslar kizim 7.5 aylik ben gurbette olmam sebebiyle kv ile yasiyorum bebegimede biraz fazla duskunum ama gel gori bebegim oyle degil sanki benumle mutlu degil ben bakiyorum ben oynuyorum cok seviyorum ilgileniyorum asik suratli bi annede degilim ama bebegim babannesini gorunce sanki o annesi gibi mutlu oluyo o disari ciksa pesinde dolaniyo oturursa kucagina gitmeye calisiyo ama bunlarin hicbirini bana yapmiyo sanki benim yanimda mutsuz bu hep boylemi olacak acaba yanlis anlasilmasin tabiki sevecek babannesi ama bende annesiyim bana farkli davransin istiyorum aslinda boyle dusunmemin bi sebebide kv cunku surekli beni cok seviyo herkesten baska bakiyo bana asik aman soyle aman boyle sinirleniyorum bir yerde ben bu cocugun annesiyim ya bakicisi degil suzelicekmi bu durum babanneden bana gelmiyo ama bndeyken ababnneye gidiyo
Benim oğlum da anneme öyle yapıyor onu görsün bana git diyor hiç dert etme bunu benim hoşuma bile gidiyor ;)

Oyle bi surec var mi kizz hic gocunmam valla olsun olsun :KK49::KK49::KK49:
Benim oğlum 11 aylık kimseye gitmez devamlı peşimde gece bile uyanır ben yanında yoksam ağlar ben yanına uzaninca hemen uyur. Keşke benim oğlumda başkasına gidip beni bir rahat bıraksa.

senin dışında gördüğü ve onu çok seven bir insan var o da babannesi.benim oğlum da öyleydi ben de çok ağlardım ama düzeliyor canım merak etme.hele azcık daha büyüsün senin eteklerinden ayrılmayacak annesi sen üzülme

Keske benim kiz böyle birini sevse de rahat etsem azicik:KK51:avantaja dönüstürün. Cikin gezin falan.

Sizin aranizdaki bag her zaman özel olacak. Su an belki siz daha yorgun ve stresli gözüküyorsunuzdur ona.

Az zaman gecirdigi icin babaannesi onun icin daha degerli olabilir. Ulasilamayan kadindir:KK53:

Zamanla bi seyleri farkedecektir.
Ay valla öyle bende bu durumu avantaja çevirdim emzirmek anne-bebek arasında özel bir bağ kuruyo zaten vazgeçemez bende arada bırakıp geziyorum ;))

Back
X