Aslinda iyi bisey guvenli baglanmaysaCocuk size guvenli baglanmis o yuzden pesinizden gitmiyor.gidince geleceginize emin. Ama babanneden emin degil cocuk.
Onu cok sevmesiyle alakali bi durum degil yani.
Yuzunuzu yuzune sık degdirin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda iyi bisey guvenli baglanmaysaCocuk size guvenli baglanmis o yuzden pesinizden gitmiyor.gidince geleceginize emin. Ama babanneden emin degil cocuk.
Onu cok sevmesiyle alakali bi durum degil yani.
Yuzunuzu yuzune sık degdirin
Tadini cikar. Cocuguna guven vermissin. Swn oyna bol bol resim galan cekin. Simdi onlar sanarki beni seviyo pesimden geliyo :)Aslinda iyi bisey guvenli baglanmaysa
Benim oğlum da anneme öyle yapıyor onu görsün bana git diyor hiç dert etme bunu benim hoşuma bile gidiyorArkadaslar kizim 7.5 aylik ben gurbette olmam sebebiyle kv ile yasiyorum bebegimede biraz fazla duskunum ama gel gori bebegim oyle degil sanki benumle mutlu degil ben bakiyorum ben oynuyorum cok seviyorum ilgileniyorum asik suratli bi annede degilim ama bebegim babannesini gorunce sanki o annesi gibi mutlu oluyo o disari ciksa pesinde dolaniyo oturursa kucagina gitmeye calisiyo ama bunlarin hicbirini bana yapmiyo sanki benim yanimda mutsuz bu hep boylemi olacak acaba yanlis anlasilmasin tabiki sevecek babannesi ama bende annesiyim bana farkli davransin istiyorum aslinda boyle dusunmemin bi sebebide kv cunku surekli beni cok seviyo herkesten baska bakiyo bana asik aman soyle aman boyle sinirleniyorum bir yerde ben bu cocugun annesiyim ya bakicisi degil suzelicekmi bu durum babanneden bana gelmiyo ama bndeyken ababnneye gidiyo
Benim oğlum 11 aylık kimseye gitmez devamlı peşimde gece bile uyanır ben yanında yoksam ağlar ben yanına uzaninca hemen uyur. Keşke benim oğlumda başkasına gidip beni bir rahat bıraksa.Oyle bi surec var mi kizz hic gocunmam valla olsun olsun![]()
Ay valla öyle bende bu durumu avantaja çevirdim emzirmek anne-bebek arasında özel bir bağ kuruyo zaten vazgeçemez bende arada bırakıp geziyorumKeske benim kiz böyle birini sevse de rahat etsem azicikavantaja dönüstürün. Cikin gezin falan.
Sizin aranizdaki bag her zaman özel olacak. Su an belki siz daha yorgun ve stresli gözüküyorsunuzdur ona.
Az zaman gecirdigi icin babaannesi onun icin daha degerli olabilir. Ulasilamayan kadindir
Zamanla bi seyleri farkedecektir.