Tesekkur ederim insallah üstesinden gelirim.Hayırlısı olsun artık yapacak birşey yok
Sadece bol sabıra ihtiyacın var
Tesekkur ederim canim. Hayir uzun dönem yapicak ünw. Kaydi var ama dondurdu. Uzun dönem yapicagi icin endiseliyim zaten. Kayinvalidem icinde birdaha ayni seyleri söylerse gereken cevabi vericem zaten.Bedelli çıkmazsa kısa dönem mi yapıcak ?
Küçük bir bebeğiniz olduğu için çokta masraflı olmaz diye düşündüm aynı eşyaları kullanabilirsiniz enazından pahalı olanları.
Kvnize söz düşmez bebek sizin hayat sizin beden sizin .
Hayırlı olsun
Canim zaten bu planli bir hamilelik degildi. Ve benimde en buyuk istedigim oglumi 2 yasina kadar emzirmekti. Sizin dusunceniz. Hos karsilanmicak bir durum degil bana gore allahm nasip etti olduBen bir cocugun iki yillik emme suresi dolmadan hamile kalinmasini da hos karsilamiyorum.
Kavinvalideminde esiminde agzinin payni vericem zaten bir daha konusurlarsaBence kv hiiic ağzını açmasını hele bi daha bu tarz konusursa ağzının payını verin kucaginizdaki nasılsa karninizdakide aynen öyle esiniz de bi süre sonra bu durumu kabullenicektir siz yeterki oldu bi kere ve aldiramam diye net konuşun .
Tesekkur ederim canim. Hayir uzun dönem yapicak ünw. Kaydi var ama dondurdu. Uzun dönem yapicagi icin endiseliyim zaten. Kayinvalidem icinde birdaha ayni seyleri söylerse gereken cevabi vericem zaten.
Internettw biraz arastirma yaptm net bi cevap bulamadm kontrole gittigmde bunu daha net ögrenicem. Tesekkr ederimBurda cogu insan bi bebegin sacina hasretken siz 2. ye hamilesiniz. Cok sanslisiniz
AMA amasi var iste keske korunsaydiniz daha iyi oglun kucukmus emme konusunda yazik olmus ama yanlis hatirlamiyosam belirli bi zmna kadar emzirebiliyosun bunu iyice ogren cnm
Kavinvalideminde esiminde agzinin payni vericem zaten bir daha konusurlarsa
Bakalm boyle biseyde olabilir aslindaEe üniyi bitirsin ohalde ya 5 ay yapar ya12 ay ücret alıp yapar. Bu sizinde işinize gelir hayat şartlarınız kısıtlanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?