- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti. Simdi bu emri nasil yerine getireceksin? Hamilelikte bebek emzirme supheli bir durum.Canim zaten bu planli bir hamilelik degildi. Ve benimde en buyuk istedigim oglumi 2 yasina kadar emzirmekti. Sizin dusunceniz. Hos karsilanmicak bir durum degil bana gore allahm nasip etti oldu
MasallahBizimde alt komşunun ikizleri var.ikizleri 1buçuk yaşındayken tekrar hamile kaldı.bir bebeği daha oldu
O bebeği 6 aylık falandı yine hamile kaldı.şimdi dıger bebekte doğdu.etti 4 bebiş:)))
Hay masallahBizimde alt komşunun ikizleri var.ikizleri 1buçuk yaşındayken tekrar hamile kaldı.bir bebeği daha oldu
O bebeği 6 aylık falandı yine hamile kaldı.şimdi dıger bebekte doğdu.etti 4 bebiş:)))
Canim planli bir hamilelik degildi bu diyorum okumadiniz sanirim. E ozamn madem oyle aldirayim baride oglumu 2 yil emzirebileyim. Eeee peki allah bebek aldirmaninda gunah oldugunu soylemedimi???Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti.
Ah canim benim cok tesekker ederim guzel düsüncelerin icinBenim iki cocugum var biri 5 yasinda biri 9 aylik korunuyorum ama hamile kalirsam aldirmam o anlamda katiliyorum size ve ben bebegime ablasinin kiyafetlerini giydiriyorun tertemiz mis gibi kuculenleri bagisliyorum kiz olursa yollarim sanada uzulme
Bakalm hayirlisi neyin nerden kismet getircegi belli olmazOğlum da yaklaşık 10 aylık oldu. Eşime çift katman korun diyorum. Ben kendimde o manevi gücü bulamıyorum. Ayrıca çocuk hiç de kısmetiyle gelmiyor
Ne guzel allah bagislasin ☺Aralarında tam 20 ay var çocuklarımın çalışan bekar anne olarak söylüyorum iyiki doğurmuşum biri 5.5 biri 4 yaşında.. canıma yoldaşlar onlar
Bebegi aldirinca katil olursun zaten iki yil emzirmekle emrolundugunun bilincinde olup ona gore planini yapacaktin ya da cocuga iki yasi dolana kadar sut anne bulacaksin. Planli degildi deyince ne oluyor? Planlasaydin. Biz mi ogretelim nasil plan yapilir?Canim planli bir hamilelik degildi bu diyorum okumadiniz sanirim. E ozamn madem oyle aldirayim baride oglumu 2 yil emzirebileyim. Eeee peki allah bebek aldirmaninda gunah oldugunu soylemedimi???
İki yıl emzirmek emir değil tavsiye. Eminim peygamberimiz doneminde de pek çok kadın ardarda hamile kalmış ve bu durumu yaşamıştır.Allah iki yil cocugu emzirmeyi de emretti. Simdi bu emri nasil yerine getireceksin? Hamilelikte bebek emzirme supheli bir durum.
Canim zaten isteyelerek olmadi. Ozaman aizde anlamadiysaniz yorum yapmak icin yorum yapmasaydinizO kadar çok bi şekilde demişsin ki sorun ne o zaman bi şekilde büyür, burda yazdıkların hamile kalmadan önce bi şekilde düşünülecek seylerdi
Nasil peygamberimizin sunneti oluyor? Peygamberimiz cocuk emzirmedi ki. Keyfi emzirmemezlik olamaz zaten. Emziremeyen de sut anne bulacak eger Allah'im nasip etti diyorsa.İki yıl emzirmek peygamberimizin sunnetidir, allah in emri değil. O zaman pek çok anne günahkar olurdu.dini konulardan bahsederken hükümlerin isimlerinı karistirmayin.çok büyük hatalar olusur.Emir ve yasaklarin hükmü farklı, mubah mustehap sunnetin hükmü farklı.
Bedelli çıkmazsa kısa dönem mi yapıcak ?
Küçük bir bebeğiniz olduğu için çokta masraflı olmaz diye düşündüm aynı eşyaları kullanabilirsiniz enazından pahalı olanları.
Kvnize söz düşmez bebek sizin hayat sizin beden sizin .
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?