Tabikide bakilir evladin bu sonucta. Kesinlikle aldirma taraftari degilm.Askerdeyken bi bebeğe nasıl bakıyorsan diğerine de bakarsın yahu. Aldirmaktan daha saçma bir şey olamaz bence suan. Nasil yapıyorsan bakarsin da.
Hayir kayinvalidemle ayri sehirlerde oturuyoruz oda ailesle yasiyo zaten bunu teklif etceklerini sanmiyormesin askere gidince kV dende mi kalacaksın ki Karışma hakkı buluyor kendinde
Iste bende memeyi nasil biraktircam ondan korkuyorm hayirlisi olsun bklm.Ben büyük oğlum 10 aylıkken hamile kalmıştım çocuk zehirlenmesi diye bir şey yok dedi doktor
ancak emzirmeyi 1 ay içerisinde bırakmalısın çünkü kucagindakini ve karnindakini aynı anda beslemen mümkün değil muhtemelen de karnındakinin gelisimi çok zayıf olacaktır emzirmeye devam edersen demişti
Aynen öylr cok guzel soylediniz tesekkr ederm ☺Hayırlısı olsun ,şu durumda,keşkelerin bir anlamı yok,kendinizi üzmeyin pozitif olmaya bakın,sağlıklı beslenmek yetmez,mutlu olmaya çalışın,herşey yoluna girer,benim hemşire arkadaşım doğumdan üç ay sonra hamile kalmıştı,aile boyuda sağlıkçılar,bilgililer yani,bazen olması gerekiyorsa oluyor, ne diyelim:):):)
Tandem emzirmeyi bir araştırın dedim hamile kalıp emziren çok anne var bu konuyu takılmayın derim ayrıca rızkını almış emzirmeyi bıraksanız da çok sorun olmayacaktır. Bu konu kayınvalidenize düşmez eşiniz ve sizin aranızda. İlk anın şokuyla öyle davranmış olabilir ama rahat olun bizim ailede o kadar çok var ki bu şekilde büyüyen bebekler. Genelde araları hep 1.5-2,5 yaş civarı. En geç hamile kalan 15. Ayda hamile kalmış hatta bir tanıdığım bebeği 2 aylıktı hamile kaldığında. Dolayısıyla çokta güzel ilgilenirsiniz rahat olun. Evet askerlik olması kötü olmuş ama bu da yaşanması gerekiyormuş. Maddi sıkıntıda olabilirsiniz ama az çok bir birikim yapma şansınız olsa iyi olabilir. Hem eşiniz askerdeyken biraz annenizde biraz kayınvalidenizde kalsanız sorun olur mu sayılı gün çabuk geçer.Merhaba kk hanimlari. Direk konuya geciyorum. Benim 10 bucuk aylik dunyalar tatlisi bir oglum var ve bugun yeniden hamile oldugumi oldugumu ögrendim. Acikcasi biraz tedirginim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 1.sebep. bebegimi emziriyorum ve emmeye cok düskün yeniden hamile kalanlar emzirmeyi birakmali diye duygum cunku bebegi zehirliyomus.
2.sebep. Esim henuz askerligini yapmadi 2018e kadar tecili var eger bedelli cikarsa bi sekilde ödücez gitmicek. Cikmazsada askere giderse ben 2 cocukla nasil askerlik donemini atlaticam bilmiyorum esiminde askerlik oldugu icin 2. Cocukta onunda endiseleri var.
3.sebep sanirim esim ve kayinvalidemin cocugu istemiyolar sanirim bu askerlikten dolayi. Aslinda esim sevindi ama askerlik var nasil olcak diyip duruyo sabah kaynanamla konustuk oda insallah yoktur diyip durdu morelimi bozdu. Bu aralar durumumuz biraz sıkısık maddi konulari aciyo nasil olck nasil bakcaniz diye. Gelen nasibiylr gelirmis bi sekilde bakilir gelene git diyemem dedim sonra konusurz diye kapatti. Kizlar sunuda belirteyim kesinlikle aldirma taraftari degilim evlat bu sonucta bi sekilde bakar buyur sadece ikisinede yeteri kadar ilgiyi gostericekmiyim basarabilcekmiyim 2 cocuklu anne olmayi diye tereddutyeyim. Sadece sizinle burda konusup icimi döktum yorumlariniz lutfen kırıcı olmasin. Iyi aksamlar.
Aynen oyle telefnda konustumzda bende aynisini soyledin uckurunu tutsaydn madem diye ben kendi basima yapmadim diyo bana. Bende ben sana beni hamile birak demedim dedm diyecek bisy bulamayp kapatti telefonuşunu da yazmadan geçemeyeceğim esinin bebeği istememesi ne demek korunsaymis o zaman tek başına yapmadin çocuğu
hem hamile birak hem istemiyorum de bir kadın için çok yaralayici
Tesekkr ederim. Kayinvalidemle ayni sehirde degiliz yanina gitmem imkansiz aailesyle yasiyo zaten. Artik burda evimde ailemle kalabilrim belki bilmiyorumTandem emzirmeyi bir araştırın dedim hamile kalıp emziren çok anne var bu konuyu takılmayın derim ayrıca rızkını almış emzirmeyi bıraksanız da çok sorun olmayacaktır. Bu konu kayınvalidenize düşmez eşiniz ve sizin aranızda. İlk anın şokuyla öyle davranmış olabilir ama rahat olun bizim ailede o kadar çok var ki bu şekilde büyüyen bebekler. Genelde araları hep 1.5-2,5 yaş civarı. En geç hamile kalan 15. Ayda hamile kalmış hatta bir tanıdığım bebeği 2 aylıktı hamile kaldığında. Dolayısıyla çokta güzel ilgilenirsiniz rahat olun. Evet askerlik olması kötü olmuş ama bu da yaşanması gerekiyormuş. Maddi sıkıntıda olabilirsiniz ama az çok bir birikim yapma şansınız olsa iyi olabilir. Hem eşiniz askerdeyken biraz annenizde biraz kayınvalidenizde kalsanız sorun olur mu sayılı gün çabuk geçer.
Üstesinden gelirsin inşallah, Allah kolaylığını veriyor bi şekilde.Tesekkur ederim insallah üstesinden gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?