Küçük bebegimle yeniden hamileymisim.

Olan olmus artik, madem aldirmayi düşünmüyorsunuz imkanlari iyilesirmeye bakin.
Hamileyken emzirmek bebeği zehirlemez, emzirmeye devam edebilirsiniz ama cok cok iyi beslenmeniz gerekir, gozunuz yemiyorsa 1 yasinda kesin memeden, en azından 1 yil emmis olsun.
Bi de bundan sonra ailenizin selameti icin korunmayi ogrenin (ikiniz de)

Son düzenleme:
Ben büyük oğlum 10 aylıkken hamile kalmıştım çocuk zehirlenmesi diye bir şey yok dedi doktor
ancak emzirmeyi 1 ay içerisinde bırakmalısın çünkü kucagindakini ve karnindakini aynı anda beslemen mümkün değil muhtemelen de karnındakinin gelisimi çok zayıf olacaktır emzirmeye devam edersen demişti

Çocuklarınız adına sevindim :) Erkek kardeşimle 16 ay arayla doğmuşuz, dolayısıyla kendimi bildim bileli hep bir oyun arkadaşım vardı, hiç yalnız kalmadım. Dünyanın en güzel şeyi.

Son düzenleme:
şunu da yazmadan geçemeyeceğim esinin bebeği istememesi ne demek korunsaymis o zaman tek başına yapmadin çocuğu
hem hamile birak hem istemiyorum de bir kadın için çok yaralayici

Hayırlısı olsun ,şu durumda,keşkelerin bir anlamı yok,kendinizi üzmeyin pozitif olmaya bakın,sağlıklı beslenmek yetmez,mutlu olmaya çalışın,herşey yoluna girer,benim hemşire arkadaşım doğumdan üç ay sonra hamile kalmıştı,aile boyuda sağlıkçılar,bilgililer yani,bazen olması gerekiyorsa oluyor, ne diyelim:):):)

Iste bende memeyi nasil biraktircam ondan korkuyorm hayirlisi olsun bklm.

Aynen öylr cok guzel soylediniz tesekkr ederm ☺

Tandem emzirmeyi bir araştırın dedim hamile kalıp emziren çok anne var bu konuyu takılmayın derim ayrıca rızkını almış emzirmeyi bıraksanız da çok sorun olmayacaktır. Bu konu kayınvalidenize düşmez eşiniz ve sizin aranızda. İlk anın şokuyla öyle davranmış olabilir ama rahat olun bizim ailede o kadar çok var ki bu şekilde büyüyen bebekler. Genelde araları hep 1.5-2,5 yaş civarı. En geç hamile kalan 15. Ayda hamile kalmış hatta bir tanıdığım bebeği 2 aylıktı hamile kaldığında. Dolayısıyla çokta güzel ilgilenirsiniz rahat olun. Evet askerlik olması kötü olmuş ama bu da yaşanması gerekiyormuş. Maddi sıkıntıda olabilirsiniz ama az çok bir birikim yapma şansınız olsa iyi olabilir. Hem eşiniz askerdeyken biraz annenizde biraz kayınvalidenizde kalsanız sorun olur mu sayılı gün çabuk geçer.

şunu da yazmadan geçemeyeceğim esinin bebeği istememesi ne demek korunsaymis o zaman tek başına yapmadin çocuğu
hem hamile birak hem istemiyorum de bir kadın için çok yaralayici
Aynen oyle telefnda konustumzda bende aynisini soyledin uckurunu tutsaydn madem diye ben kendi basima yapmadim diyo bana. Bende ben sana beni hamile birak demedim dedm diyecek bisy bulamayp kapatti telefonu

Keşke daha dikkatli olunsaydi.ama esinizde kv nizde çok komik sanki çocuğu tek başına yaptınız.ki ı askere gidecek paşa paşa. Yine en büyük sıkıntıyı siz yaşayacaksınız.köstek olacaklarına destek olsunlar bari

Tesekkr ederim. Kayinvalidemle ayni sehirde degiliz yanina gitmem imkansiz aailesyle yasiyo zaten. Artik burda evimde ailemle kalabilrim belki bilmiyorum

Hamileyken emzirebilirsiniz. Yani işin uzmanları artık bu şekilde söylüyor iyi araştırın. Zehirlenme hikayesi eski ve yalan bir hikaye. Olan olmuş bir kere. Moralinizi bozmayın allah büyüktür. Rabbim bir kolaylık verir mutlaka.

Bizimde alt komşunun ikizleri var.ikizleri 1buçuk yaşındayken tekrar hamile kaldı.bir bebeği daha oldu
O bebeği 6 aylık falandı yine hamile kaldı.şimdi dıger bebekte doğdu.etti 4 bebiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…