Küçük bebekle ders çalışmak

Doğuma kadar konuları bitirin
Doğumdan sonra zaten hemen hemen hep deneme çözüme zamanı kalıyor geriye
3 ay tamamen deneme çözerseniz belki olur
Kolay gelsin

Kolik bebek çok duydum, bayağ zor oluyormuş.umarım benim bebiş ilk bebeğimiz gibi uslu olur. Annesini yormaz :))

Bir hamile öğrenciye denk gelmiştim, rehberlik hocası onunla ayrı görüşüyordu. Bir kurstaki rehberlik hocasıyla görüşseniz belki hamile öğrencilerle bu süreçte bazı deneyimleri olmuşsa, size önerilerde bulunabilir diye düşündüm, sınava hazırlık süreci için

Doğumdan sonra belki 1 ay daha çalışabilirsiniz ama sonrasında tuvalete zor gidiliyor o yüzden çocuk doğana kadar yapabildiğinizi yapın

Reactions: The
Doğum iznine çıktığım da ALES ve YDS çalışmayı düşünüyorum bende ama doğumdan sonra imkansız gibi geliyor..Hele ki kpss alan, sorular derya deniz..Bence doğuma kadar yüklenebildiğiniz kadar alana yüklenin. Doğumdan sonra da gygk, eğitim bilimleri falan vaktiniz olursa bakarsınız ..

1 yaşında ikizlerim var birbirlerine hiç benzemeyen…
Biri çok sakin gaz ,kolik gibi problemi olmadı.diğeri ilk 4 ay sürekli ağladı ama anlatılmaz yaşanır cinsten.gece ,gündüz uyku girmedi gözüme çok kötü geçirdim.ders çalışmak şöyle dursun kişisel ihtiyaçlarımı gidermekte zorlanıyordum.biraz bebeğe bağlı şimdiden birşey söylemek zor fakat gerçekci olmak gerekirse doğum sonrası zor görünüyor

Alan dediğiniz gibi çok geniş. Kendim oturup calışamayacağım için uzaktan eğitim aldım. Ona yüklenmek en mantıklısı. Sınavlarınız da başarılar dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur

Sizin işiniz daha da zormuş ikizlerle, kolaylıklar dilerim. "Ben yaparım, çalışılır olur." diye düşünüyordum ama dediğiniz gibi zorluğunu kabul etmek en iyisi, ona göre plan yapayım. Sonrası hayırlısı...

Ben de hamileyken Ales’e çalışayım demiştim öyle böyle derken çalışmadım. Bebeğim doğdu ve kafamı duvarlara vuruyorum o zaman uzun süre çalışıp puanımı almadım diye Şimdi bebeğim ayağımda uyurken haşur huşur ders çalışıyorum( uyanıyor) yatağına koyuyorum. ( uyanıyor). Ancak eşim gelince onda da yemek yaparken ders dinliyorum. Yani demem o ki ne yapın, ne edin doğumdan önce çalılabildiğiniz kadar çalışın. Bebek ilk aylarda fazlaca uyuyor ama gece siz çok kalktığınız için uykusuz olursunuz yine çalışamazsınız. Bu aylar altın değerinde

bölümünüz nedir ona göre tavsiye vermeye çalışayım

Doğuma kadar bitirmeye çalışın bence doğumdan sonra bebek de ilgi isteyecek zor olur

Emziririm uyur ben de çalışırım diye düşünüyordum ama doğum psikolojisini hesaba katmadım sanırım
Özür dilerim güldüm O Bebek ilk 3 ay uyur eskidendi. Benimkinin videosu var 42 günlükken kalkmaya çalışıyor, 10 saniye koltuğa bıraktım diye. Sonrası feryat figan. Otomatik salıncak alın, sling alın, bütün türbeleri ve ölmüşlerinizin mezarlarını gezip yalvarın tanrım çocuğum shusuininki gibi olmasın diye dua edin. Benimki Nisan 2018 doğumlu, atom bombası düşseydi daha kolay toparlanırdık. Can hıraş gece gündüz çalışın şu an , her saniye size kar.

ben kucuk bebekle, sırtıma baglayip uniyi bitirdim, bitmesine yakin yine hamile kaldim, bi sekilde geçti o yillar. Yani, yapabilirsin. Esinin de desteği onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…