- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
- Konu Sahibi cokbilennur
-
Tahmini tarihe tam 3 hafta okuyo sinav vakti. Riski goze alip giricem Yoksa diger sinav cok gec
Bölümüm Edebiyat.Evet öğretmenlik sınavına gireceğimÖğretmen misiniz? Bölümünüzü yazsanız daha iyi tahminde bulunabiliriz
Kolik bebek çok duydum, bayağ zor oluyormuş.umarım benim bebiş ilk bebeğimiz gibi uslu olur. Annesini yormaz :))benim ilk bebegim ciddi uysal bir bebektir, bu dediginiz mumkundu.
Ama onun da buyume ataklari, dis cikarma donemleri derken, cidden zorluk yasadigim donemleri oldu.
onun disinda tabi ki bu sans, ikinci bebegim de kolikti mesela, 3 ay slinge bagli gezdik 7-24
Teşekkür ederimDoğuma kadar konuları bitirin
Doğumdan sonra zaten hemen hemen hep deneme çözüme zamanı kalıyor geriye
3 ay tamamen deneme çözerseniz belki olur
Kolay gelsin
Düşündüğünüz gibi de olabilir. Ama her ihtimali düşünüp tedbirli olmakta fayda var.Emziririm uyur ben de çalışırım diye düşünüyordum ama doğum psikolojisini hesaba katmadım sanırım
Doğumdan sonra belki 1 ay daha çalışabilirsiniz ama sonrasında tuvalete zor gidiliyor o yüzden çocuk doğana kadar yapabildiğinizi yapınHanımlar merhaba. Şuan kpss ye çalışıyorum. Allah nasip ederse nisan ayı içinde bebeğimi kucağıma alacağım. 11. haftamda bebeğim de ense kalınlığı çıktığı için 2 aya yakın bu duruma yoğunlaştım. Doğal olarak gözüm ders, kitap görmedi. Çok şükür yakın zamanda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.Psikolojim i toparlayıp yeniden kpss ye çalışmaya başladım.Gy, gk, eğitim ve alan a çalışmam lazım ve benim bölümüm çok yüksekle kapatıyor.İlk sınav 31temmuz , diğeri 15 ağustosta. Bebek doğana kadar elimden geleni yapıp konuları bitirsem diyorum ama alan bitmaye bilir. Sonrasında ders çalışabilir miyim bilmiyorum..Küçük bebeğiyle sınavlara hazırlanan, hazırlanmış olan hanımlar tecrübelerinizle bana yol gösterir misiniz, bu süreçte ne yaptınız?
Alan dediğiniz gibi çok geniş. Kendim oturup calışamayacağım için uzaktan eğitim aldım. Ona yüklenmek en mantıklısı. Sınavlarınız da başarılar dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olurDoğum iznine çıktığım da ALES ve YDS çalışmayı düşünüyorum bende ama doğumdan sonra imkansız gibi geliyor..Hele ki kpss alan, sorular derya deniz..Bence doğuma kadar yüklenebildiğiniz kadar alana yüklenin. Doğumdan sonra da gygk, eğitim bilimleri falan vaktiniz olursa bakarsınız ..
Sizin işiniz daha da zormuş ikizlerle, kolaylıklar dilerim. "Ben yaparım, çalışılır olur." diye düşünüyordum ama dediğiniz gibi zorluğunu kabul etmek en iyisi, ona göre plan yapayım. Sonrası hayırlısı...1 yaşında ikizlerim var birbirlerine hiç benzemeyen…
Biri çok sakin gaz ,kolik gibi problemi olmadı.diğeri ilk 4 ay sürekli ağladı ama anlatılmaz yaşanır cinsten.gece ,gündüz uyku girmedi gözüme çok kötü geçirdim.ders çalışmak şöyle dursun kişisel ihtiyaçlarımı gidermekte zorlanıyordum.biraz bebeğe bağlı şimdiden birşey söylemek zor fakat gerçekci olmak gerekirse doğum sonrası zor görünüyor
bölümünüz nedir ona göre tavsiye vermeye çalışayımHanımlar merhaba. Şuan kpss ye çalışıyorum. Allah nasip ederse nisan ayı içinde bebeğimi kucağıma alacağım. 11. haftamda bebeğim de ense kalınlığı çıktığı için 2 aya yakın bu duruma yoğunlaştım. Doğal olarak gözüm ders, kitap görmedi. Çok şükür yakın zamanda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.Psikolojim i toparlayıp yeniden kpss ye çalışmaya başladım.Gy, gk, eğitim ve alan a çalışmam lazım ve benim bölümüm çok yüksekle kapatıyor.İlk sınav 31temmuz , diğeri 15 ağustosta. Bebek doğana kadar elimden geleni yapıp konuları bitirsem diyorum ama alan bitmaye bilir. Sonrasında ders çalışabilir miyim bilmiyorum..Küçük bebeğiyle sınavlara hazırlanan, hazırlanmış olan hanımlar tecrübelerinizle bana yol gösterir misiniz, bu süreçte ne yaptınız?
Doğuma kadar bitirmeye çalışın bence doğumdan sonra bebek de ilgi isteyecek zor olurHanımlar merhaba. Şuan kpss ye çalışıyorum. Allah nasip ederse nisan ayı içinde bebeğimi kucağıma alacağım. 11. haftamda bebeğim de ense kalınlığı çıktığı için 2 aya yakın bu duruma yoğunlaştım. Doğal olarak gözüm ders, kitap görmedi. Çok şükür yakın zamanda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.Psikolojim i toparlayıp yeniden kpss ye çalışmaya başladım.Gy, gk, eğitim ve alan a çalışmam lazım ve benim bölümüm çok yüksekle kapatıyor.İlk sınav 31temmuz , diğeri 15 ağustosta. Bebek doğana kadar elimden geleni yapıp konuları bitirsem diyorum ama alan bitmaye bilir. Sonrasında ders çalışabilir miyim bilmiyorum..Küçük bebeğiyle sınavlara hazırlanan, hazırlanmış olan hanımlar tecrübelerinizle bana yol gösterir misiniz, bu süreçte ne yaptınız?
Emziririm uyur☺Emziririm uyur ben de çalışırım diye düşünüyordum ama doğum psikolojisini hesaba katmadım sanırım
Özür dilerim güldümEmziririm uyur ben de çalışırım diye düşünüyordum ama doğum psikolojisini hesaba katmadım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?