Küçük bebekle ders çalışmak

Derin dondurucu mantığınızı çok sevdim. Kesinlikle bende yapacağım. Eğer çok zorlanırsam kardeşimi çağırırım. inşaallah bebek de uslu olursa ( sınava kadar olsa çok iyi olur) konu tekrarı ve soru çözümü yaparım. Ayrıca tebrik ederim sizi, başarılarınız bol olsun.

Neyazikki WC ye bile vakit bulamayacaksiniz bebek doğunca, özellikle de ilk üç ay...
Bu arada benim oğlum akşam 19.00 sabah 08.00 uyuyan bir bebekti.

Çocuğum yokken çok mümkün geliyordu

Olduktan sonra gerçek dünyadan haber veriyorum
Nefes alabilirsen otur şükret

Atanan kişilere çok özeniyorum. Ne güzel nasip olmuş size. İnşaAllah birgün bana da mesleğimi yapmak nasip olur. Atandıktan sonra mı doğdu 2 evladınız, öncesinde mi?

Atandıktan sonra doğdu. Allah inşallah size de nasip eder.

Azimli bayanlara hayranım. Böyle güzel örnekleri okuyunca çok mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim.

Edebiyat mezunuyum

Kuzenim edebiyat ögretmeni. Alani cok gucluydu onun alan sınavı siralamasini bayağı uste cekti aynı yıl atandık. Eğitim bilimleri ve alana yüklenirseniz doğuma kadar bu sene olmazsa bir daha ki sene icin alt yapı oluşturmuş olursunuz.

Teşekkür ederim. Ağırlığı alana vermeye başladım. Eğitimden de 1-2derse bakmadım onlara da yakın zamanda başlayacağım inşallah. Mesleğinizde başarılar dilerim.

Ben 2020 kpssye hamileyken hazırlandım. Mayıs'ta doğum yapicaktim sınav temmuzdaydi sonra eylüle ertelendi. Doğum yaptım ve asla ders çalışamadim. Benim bebebgim zor bir bebekti ve ilk aylar çok yapışık dolaşıyorsunuz.surekli emiyor altı değişiyor. Eğer annenin filan biri gelip bakarsa rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…