Küçük bebekle ders çalışmak

Yaparsıııın… Kendine önce düzgün bir program ayarla. Çok ağırlaşmadan konuları bitir. Soru çözme ve tekrarların kalsın. Yattığın yerden yapabilirsin gerekirse. Bebeğin sıkıntılı bir bebek olmazsa zaten 5-6 ay emiyor, uyuyor çocuk koyduğun yerde. Bluetooth kulaklık al. Emzirirken, uyuturken YouTube’dan tekrarları dinleyebilirsin. Şimdiden başarılar dilerim.

Ilk ay ve sonrasında uyumayan bebekler de var. Mesela benim kızım. En uzun uykusu 25 dk sürerdi . O sekilde çalıştığımı hayal dahi edemiyorum. Tuvalete bile gidemezdim .

Hem kpss ile atanmiş hemde iki cocuk doğurmuş biri olarak söylüyorum doğumdan sonra kpss ye calısmak pek mumkun değil.

Kpss de atanacak puan almaniz icin her seyi birakip sadece kpss ye kitlenmeniz lazım.

Doğum yaptiğinizda surekli sizi emmek isteyecek kucaginizda kalmak isteyecek bir yenidogan bebekle kpssde atanacak puanı almak pek mumkun gorunmuyor.

Doğuma kadar konuları bitirmeniz icinde gecenizi gündüzünüze katarak çalışmanız lazım.

B 12ye baktırın balık yağı falan alın
Bende denedim hamileyken ama b12 mahvetti beni
Çalıştığımı 2 dk sonra unutuyordum
Allah yardımcınız olsun inşallah
Ah bu unutkanlık.. Bende de var. Alan dersi hep ezber olduğu için onda çok zorlanıyorum. P.tasi randevum var oraya eksik vitaminlerime bakar doktor. Çok teşekkür ediyorum.

Ilk ay ve sonrasında uyumayan bebekler de var. Mesela benim kızım. En uzun uykusu 25 dk sürerdi . O sekilde çalıştığımı hayal dahi edemiyorum. Tuvalete bile gidemezdim .
İnşaAllah benimki uyur. Uyumayan bebek çok zor olur tahmin ediyorum. Uykusuz ismini hatırlamaz insan

Kpss her yıl oluyor. Doğuma kadar çalışırım, doğumdan sonra zorlanırsam mecbur bırakırım. Nasip dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.

Atanan kişilere çok özeniyorum. Ne güzel nasip olmuş size. İnşaAllah birgün bana da mesleğimi yapmak nasip olur. Atandıktan sonra mı doğdu 2 evladınız, öncesinde mi?

Şevki’nizi kırmak istemem ama bana pek olabilir gelmedi bu durum. KPSS zaten zorlu bir süreç. Nisana şurda kaç ay kaldı bütün konuları bitirecek, test çözecekseniz. Sonrasında yeni doğmuş bir bebekle ders çalışmanız da mümkün gözükmüyor. Eğer öyle bir niyetiniz vardıysa bebeği erteleseydiniz keşke

sizi ev işlerinde destekleyeck biri varsa yaparsınız. yapamam diye kodlamayın, bakın bakalım sizin doğum psikolojiniz, bebeğinizin huyu farklı olacak belki. şimdiden yazmayın senaryoyu.
ben bebeğim 10 günlükken ayaklanabildim, sezaryanım zorladı beni, çoğu kişi hemen kalktığını söylüyor mesela. 15 günlüktü tezime döndüm. gece emzirmek biraz yorucu oluyor o yüzden gündüz de 1-2 saat uyuyordum onunla. onun dışında sling denen muazzam icatla sürekli benimleydi zaten. gayette çalıştım, bitirdim. eşimden başka destekçim yoktu. bunu öngörerek doğum öncesi derin dondurucuyu tık basa doldurduk, karnımızı çoğunlukla oradan doyurduk. kalan işleri de bölüştük ki emzirme başlı başına bir mesai olduğundan eşime daha çok iş düştü.
gönülnce olsun dilerim

Atanan kişilere çok özeniyorum. Ne güzel nasip olmuş size. İnşaAllah birgün bana da mesleğimi yapmak nasip olur. Atandıktan sonra mı doğdu 2 evladınız, öncesinde mi?
Merhaba,ben atandığımda 7 aylıktım ilk bebeğime.Öncesinde hep korundum.kpss sınavına hazırlanıyordum.yani cesaret edemedim bebek yapmaya.sonra puan alınca denedik hamile kaldım.tam ümidi kesmisken atanmıştım.
İlk bebeğim çok zordu kolikti sonra uslu oldu.ikinci bebeğim bir yaşına girecek o mesela kolik değildi ama ilk 40 gün uyumadı desem yeridir .
Sadece uyumaları problem degilki.
Doğum sonrası buhranlar,emme olayları,mastit sorunları göğüs ucu yaraları olabiliyor.
Hele ilk zamanlar bebek annesini çok şık ve uzun süre emiyor.kpss ye çalışacağım diye lütfen bu süreçten mahrum etmeyi. Bebeğinizi.
Sonraki sene denersiniz olmadı.
Ama eğer illa olsun derseniz .kesinlikle ama kesinlikle doğuma girerken kpss ye girecek gibi hazır olmanız lazım.
Sonrasında fırsat buldukça konu tekrar yapar soru çözersiniz .
Bebek bu..
Emzirme,ilgilenme,uyutma evin işi yemeği derken çok yipranirsiniz.
inşallah yardımcınız olur

merhaba
ilk cocugunuz sanirim.
ilk cocuktan sonra insanin nevri dönüyor(kisiden kisiye degisebilir tabii).
Ben büyük 4 küçük 2 yasinda iken uniye basladim. onlar daha küçükken hic düşünemiyorum.

hareketli dönemleri, gece uyanmalari, dis cikardi yok atesi cikti efendime söylim bugün huysuz diye diye insan baya yoruluyor. hafızada insan bisey tutarken bile zorlaniyor

hatta ilk cocuk doguduktan sonra kendi adima saflik yapip bi kursa devam ettim allahimmmm kendime nasi kiydim neyin kafasini yaşadım xD
neyse uzun lafin kisasi, ben sizi ve hedeflerinize ulasma isteginizi anlıyorum ancak cok istekli ve gayretli bir insan olsaniz bile bu gibi konularda lütfen kendiniz, bebeğinize zaman taniyin ve tadini cikarin

ben ertelemekten yanaydım fakat eşim ısrarcı oldu bu konuda.Sanırım bebeğimiz olmayacak ve yaş ilerliyor diye düşündü. Alana ağırlıklı verdim, eğitimden de başlamadığım 2dersim kaldı sadece. Gy gk de tekrar ve soru çözümüyle ilerleyeceğim. Bakalım sonrası nasip.

Çok teşekkür ederim.

Ben size kendimden degil ama arkadasimdan örnek vermek istiyorum. Daha dogrusu yeni tanistik, ikimiz de yl yapiyoruz. Ben full time calisiyorum, onun iki cocugu var, biri bebek.

Zoomlara bebegiyle katiliyor, kucaginda bebekle laptopda yazi yaziyor ve aramizda en caliskanimiz o.

Gece cocuklari yatirinca ders calistigini biliyorum.

Insan isterse her seyi yapabilecek güce sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…