- 13 Ağustos 2017
- 314
- 689
- 103
- Konu Sahibi cokbilennur
-
B 12ye baktırın balık yağı falan alın
Bende denedim hamileyken ama b12 mahvetti beni
Çalıştığımı 2 dk sonra unutuyordum
Allah yardımcınız olsun inşallah
İnşaAllah benimki uyur. Uyumayan bebek çok zor olur tahmin ediyorum. Uykusuz ismini hatırlamaz insanIlk ay ve sonrasında uyumayan bebekler de var. Mesela benim kızım. En uzun uykusu 25 dk sürerdi . O sekilde çalıştığımı hayal dahi edemiyorum. Tuvalete bile gidemezdim .
Kpss her yıl oluyor. Doğuma kadar çalışırım, doğumdan sonra zorlanırsam mecbur bırakırım. Nasip dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.Canim bu yil her ne kadar calisirsam calis dogumdan sonra seni ne bekliyor bilemezsin.Yani bebegin belki gazli olacak, kolik olacak 1 sayfa bile acamayacaksin.Bildiklerinide karistiracaksin, unutacaksin.Ya da bebegin emip uyuyacak herseye bakabileceksin.Bunu bilmek imkansiz.kaldi ki sen lohusa olucaksin.Anladigim kadariyla ilk dogumun lohusalik oyle kolay bir psikoloji degil.Dogumdan sonra ders calistigimi hayal edemiyorum, iyice sinirli biri olurdum galiba.Onumuzdeki yil girme şansın varsa ertelemeni oneririm.Bebegin ve senin icin saglikli bir surec olmaz, cok stresli.
Atanan kişilere çok özeniyorum. Ne güzel nasip olmuş size. İnşaAllah birgün bana da mesleğimi yapmak nasip olur. Atandıktan sonra mı doğdu 2 evladınız, öncesinde mi?Hem kpss ile atanmiş hemde iki cocuk doğurmuş biri olarak söylüyorum doğumdan sonra kpss ye calısmak pek mumkun değil.
Kpss de atanacak puan almaniz icin her seyi birakip sadece kpss ye kitlenmeniz lazım.
Doğum yaptiğinizda surekli sizi emmek isteyecek kucaginizda kalmak isteyecek bir yenidogan bebekle kpssde atanacak puanı almak pek mumkun gorunmuyor.
Doğuma kadar konuları bitirmeniz icinde gecenizi gündüzünüze katarak çalışmanız lazım.
Bebeğine sağlıklıca kavuşman dileğiyleKpss her yıl oluyor. Doğuma kadar çalışırım, doğumdan sonra zorlanırsam mecbur bırakırım. Nasip dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.
Merhaba,ben atandığımda 7 aylıktım ilk bebeğime.Öncesinde hep korundum.kpss sınavına hazırlanıyordum.yani cesaret edemedim bebek yapmaya.sonra puan alınca denedik hamile kaldım.tam ümidi kesmisken atanmıştım.Atanan kişilere çok özeniyorum. Ne güzel nasip olmuş size. İnşaAllah birgün bana da mesleğimi yapmak nasip olur. Atandıktan sonra mı doğdu 2 evladınız, öncesinde mi?
O zaman gerçekçi konuşayım. Çok zor.Bebeğe bakacak kimsem yok. Doğumda yanıma kardeşim ve bir iki akraba gelir ama onlarda en fazla 15 gün benimle durur. Eşim de işten geldikçe yardımcı olur. Sanırım o zamanlarda anca dinlenirim
Bence ilk 6 ay hormonlar izin vermez, 6.aydan sonra bebek izin vermez :)
ben ertelemekten yanaydım fakat eşim ısrarcı oldu bu konuda.Sanırım bebeğimiz olmayacak ve yaş ilerliyor diye düşündü. Alana ağırlıklı verdim, eğitimden de başlamadığım 2dersim kaldı sadece. Gy gk de tekrar ve soru çözümüyle ilerleyeceğim. Bakalım sonrası nasip.Şevki’nizi kırmak istemem ama bana pek olabilir gelmedi bu durum. KPSS zaten zorlu bir süreç. Nisana şurda kaç ay kaldı bütün konuları bitirecek, test çözecekseniz. Sonrasında yeni doğmuş bir bebekle ders çalışmanız da mümkün gözükmüyor. Eğer öyle bir niyetiniz vardıysa bebeği erteleseydiniz keşke
O zaman gerçekçi konuşayım. Çok zor.
merhaba
ilk cocugunuz sanirim.
ilk cocuktan sonra insanin nevri dönüyor(kisiden kisiye degisebilir tabii).
Ben büyük 4 küçük 2 yasinda iken uniye basladim. onlar daha küçükken hic düşünemiyorum.
hareketli dönemleri, gece uyanmalari, dis cikardi yok atesi cikti efendime söylim bugün huysuz diye diye insan baya yoruluyor. hafızada insan bisey tutarken bile zorlaniyor
hatta ilk cocuk doguduktan sonra kendi adima saflik yapip bi kursa devam ettim allahimmmm kendime nasi kiydim neyin kafasini yaşadım xD
neyse uzun lafin kisasi, ben sizi ve hedeflerinize ulasma isteginizi anlıyorum ancak cok istekli ve gayretli bir insan olsaniz bile bu gibi konularda lütfen kendiniz, bebeğinize zaman taniyin ve tadini cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?