Küçük bebekle misafir ağırlamaktan temizlikten yoruldum

Hey gidi günler,ben de zamanında elimde 6 aylık çocukla 25-30 kişilik iftarlar düzenledim,yatılı misafirler ağırladım da nooldu? Kimse sağol demedi. Yapan enayidir bu kadar net. Siz de yapmayın,yapıp da kötü olacağınıza yapmayıp kötü olun.
Ben becerikli değilim, 30 kişiyi de kafam kaldırmaz, kaynanam zamanında oğlunun önüne düşüp 10 saatlik yolu teptiğine 1000 pişman ahahhahahah.

Ben becerikli değilim, 30 kişiyi de kafam kaldırmaz, kaynanam zamanında oğlunun önüne düşüp 10 saatlik yolu teptiğine 1000 pişman ahahhahahah.
Yav ne bileyim,akıl olsa derler ki “oğlum boşver sizde küçük çocuk var,eşin yorgun,git evine eşine yardım et beraber yemek yapın kurun sofranızı bakın keyfinize”

Ben de oğlan anasıyım,ileride gelinin evine gidip de elli kişi yemek yaptırtırsam zıkkım yiyeyim 😂

Yav ne bileyim,akıl olsa derler ki “oğlum boşver sizde küçük çocuk var,eşin yorgun,git evine eşine yardım et beraber yemek yapın kurun sofranızı bakın keyfinize”

Ben de oğlan anasıyım,ileride gelinin evine gidip de elli kişi yemek yaptırtırsam zıkkım yiyeyim 😂
Dövseler öldürseler yapamam 50 kişiye yemek. Benden çıkmaz o. 🤣 Mümkün değil. Hani yaparsam kafayı yerim gibi bi durum yok, zaten yapamam. Hdhdhdhd nasıl sinir oluyor anlatamam. Bikaç gün önce oğlunun yemek yaptığına takmış. İşten gelip yemek yapıyon diyor telefonda. Ben oynamaktan geliyorum çünkü. Kendileri akşama evde oturur benim eve pis der. Dedim gel temizle, bi gün o komşunun evindesiniz bi gün bu komşunun. Gelin hizmeti gurur meselesi gibi bişey bunlarda, alamayınca delleniyolar.

Kocasıyla küsler kendi evine çağıramıyor ben de gelmesin diyip kırmak istemiyorum kandıncağızı
Oldu bahaneyi de bulmuş hemen kaynanacığın.Doğruca söyleyeceksin ben misafir ağırlayamıyorum çok yorgun oluyorum bebek gece durmuyor diyeceksin.Geleceğiz diyenede bebek bugün hiç durmuyor uyumuyor sizi başka zaman kabul edeceğim dersin.Halden anlamaz eş akrabalarından çektiğim için zamanında artık direkt gelmeyin müsait değilim başka zaman kabul edeyim sizi diyorum bütün yorgunluğu çeken benim niye onların insiyatifine bırakayım ki bu durumu?He bu arada kv arkadaşlarını niye sen ağırlıyorsun bu ne saçmalık küçücük bebeğin var ona zaman ayırsana yazık günah bebeğe.Banyo konusuna değinmeyeceğim bile sizi iyice kullanıyorlar yani yok misafirlerini ağırlatmalar yok banyoyu sürekli kullanmalar falan yok artık 🤢

Nasil bi aile bu ya?
Uzun yorum yapamıycam. Sizi kullanıyorlar. Izin vermeyin

Şu bebek görme terörü nedir Allah aşkına.
Bebek biraz büyür,geleneksel ziyaretini gerçekleştirirsin.Bebeğimin kırkı çıkmadan gelmek isteyenler olmuştu.Bir değil iki değil baktım ardı arkası kesilmiyor.Kabul edemiyorum büyüyünce bekleriz dedim.
Diğer türlü yok yani zaten yorucu bir de misafir temizlemesen olmaz, ikramda bulunmasan olmaz.
Misafir sevmemekle değil kendini sevmekle ilgili bir durum bu.
Ama sizi,bebek görme bahanesi adı altında rehin almışlar. Eve duş almaya gelen kardeşler falan. Eş pasif kalıyorsa siz sesinizi çıkarın, yoksa sonu yok. Daha çok ezilirsiniz.

Back
X