kucuk bı soru

ayyy sende bendensın:).neyse kı eyelıner surme konusunda uzmanlastım 5 dk kârım var :)
yazdıklarımı okuyan benı asırı suslu puslu zannedecek o kadar abartı bır sey yapan bırı de degılım

yoo bende abartmıyorumki ama makyaj gerçekten aceleye gelmiyor yani yoksa palyaço oluyor insan

aynen eyeliner konusunda bende pratikleştim artık o çok büyük vakit kaybıydı yaa yap sil falan

yoo bende abartmıyorumki ama makyaj gerçekten aceleye gelmiyor yani yoksa palyaço oluyor insan

aynen eyeliner konusunda bende pratikleştim artık o çok büyük vakit kaybıydı yaa yap sil falan
hahaha palyaco kısmında katılıyorum ya bı kere karanlıkta yaptım gun ısıgına cıkınca cok cırkın olmustu :)

Gerekirse 3 dakikada hazırlanıp evden çıkabiliyorum.
Bazen de saatlerce uğraşıyorum.
Çabuk hazırlandığım zaman daha güzel oluyorum genelde.

Benim ki basit saclarima hic ellemiyorum yikayip kurutup yatiyorum sabah kendi luleleri dalgasi oluyor guzel duruyor makyajda pudra allik rimel ruj kotumu geciriyorum ustumede sweet yada tisort gomlek vs giyiyorum parfum sikip hazorim 15dakika
gozumun onune geldı :)ne hos ya
aynı senın gıbı bı arkadasım var elı cok hızlı hemen halleder ama sonra benı bekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…