kucuk bı soru

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
ıyı geceler
bır yere gıtmeden once sız de benım gıbı gec mı hazırlanıyorsunuz
sac yapmak makyaj yapmak gıyılecek kıyafetı hazırlamak en az 45 dk suruyor
bır tek ben mı boyleyım merak ettım nasıl pratıklesıcez

sabah gidiceksem aksam yatmadan giysilerimi hazirlarim yoksa sabah kararsiz kalip ne giyiceem diye agladigim bile oluyor

Gidilecek bir yere karar verildigi anda dolabım gözümün önünden geçmeye başlıyor hemen karar kafada oluşuyor çabucak :)

sabah gidiceksem aksam yatmadan giysilerimi hazirlarim yoksa sabah kararsiz kalip ne giyiceem diye agladigim bile oluyor
hadı gıysılerı hazırladık dıyelım sac makyaj da uzun suruyor 2 gunde bır en gec yıkamak lazım kurutması duzeltmesı falan

Gidilecek bir yere karar verildigi anda dolabım gözümün önünden geçmeye başlıyor hemen karar kafada oluşuyor çabucak :)
her gun ıse gıdenler ne yapıyor aslında ben daha cok bunu merak edıyorum
buyuk sehırlerde yol 1 saat surebılıyor
1 saatte hazırlansak
8 bucukta ıs yerınde olmak ıcın 6 bucukta mı kalkıyor herkes

Ah ah ben saçtan dertliyim o yüzden uzun sürüyor

her gun ıse gıdenler ne yapıyor aslında ben daha cok bunu merak edıyorum
buyuk sehırlerde yol 1 saat surebılıyor
1 saatte hazırlansak
8 bucukta ıs yerınde olmak ıcın 6 bucukta mı kalkıyor herkes

çalışan bir insan olsaydım eğer (ki inşallah uğraşıyorum) 8buçukta işte olmam gerekseydi 6da kalkardım demeniz gibi.

saç makyaj giyim zaten 1saat sürer kesin e birde kahvaltı yapmam lazım ona da yarım saat diyorum ve 15 dk da evden çıkış olsun son rötuşlar yani ve yarım saat de yol sürse(büyük şehirde değilim trafik sıkıntısı yok) işe başlamadan 15dk önce işteyim

ınsallah ıstedıgın ıste calısırsın canım
yalnız olmadıgıma sevıneyım mı uzuleyım mı

ınsallah ıstedıgın ıste calısırsın canım
yalnız olmadıgıma sevıneyım mı uzuleyım mı

ayy inşallah aminnnnn

yalnız değilsin yaa merak etme bayanların işi uzun sürüyor napalım yani özenli olmak suçmu

Peki ne giyeceğine akşamdan karar versen, hazırlanman yine 1 saat mi sürer?
o gıyecek ısıne bı duzen vermeyı dusunuyorum :)
yıne de makyajla sac suruyor dıslerı fırcalamak bıle 5 dk hesaba dokunce 1 saatten asagı kurtarmıyor benı :)

ayy inşallah aminnnnn

yalnız değilsin yaa merak etme bayanların işi uzun sürüyor napalım yani özenli olmak suçmu
ozenlı olmak guzelde ugrastırıyor
evden ozensız cıkınca da tum gun kendımı ıyı hıssetmıyorum

B
evet aslında sac cok vakıt alıyor benımde bır gun yapsam ıkıncı gune kalkınca hıc guzel durmaz
Ben kahküle cesaret edemiyorum ama kahkül yakışan bir bayan güzel bir kahkül kestirip sadece kahküle fön çekip Balerin topuzu yaparak çok güzel olabilir ve günü kurtarır

ozenlı olmak guzelde ugrastırıyor
evden ozensız cıkınca da tum gun kendımı ıyı hıssetmıyorum

makyajı en kısa 15 dakikada yaptım ama ben işimi ağırdan almayı seviyorum abartmıyorum makyaj konusunda sadece cildime hakettiği ilgiyi gösteriyorum

saçlarla da tamamlıyorum bu durumu işte....özensiz çıkınca ben kendimi pasaklı gibi hissediyorum yaa

ve bu arada kolay topuzlar için internette çok pratik saç toplama yöntemleri var hatta birisini düğüne giderken yaptım herkes kuaförden çıktım sandı o kadar düzgün ve değişik oldu yani

bence internetten bakın

ayyy sende bendensın:).neyse kı eyelıner surme konusunda uzmanlastım 5 dk kârım var :)
yazdıklarımı okuyan benı asırı suslu puslu zannedecek o kadar abartı bır sey yapan bırı de degılım

Benim ki basit saclarima hic ellemiyorum yikayip kurutup yatiyorum sabah kendi luleleri dalgasi oluyor guzel duruyor makyajda pudra allik rimel ruj kotumu geciriyorum ustumede sweet yada tisort gomlek vs giyiyorum parfum sikip hazorim 15dakika

B

Ben kahküle cesaret edemiyorum ama kahkül yakışan bir bayan güzel bir kahkül kestirip sadece kahküle fön çekip Balerin topuzu yaparak çok güzel olabilir ve günü kurtarır
cok haklısın ama bana hıc topuz seklınde sac yakısmaz
zoru gorunce mecburen hızlı hazırlanmak zorunda kalıcam sanırım
bıde sımdı evdeyım belkı dıyorum calısınca daha duzenlı olurum evde oturdukca hamlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…