- 11 Nisan 2021
- 223
- 635
- 18
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
-
Biz Trendyol üzerinden kıyafet satışı yapıyoruz müşteriler kıyafetleri kabanları yıkayıp parçalayıp iade ediyorlar biz haklı olduğumuz halde Trendyol iadeyi kabul ediyor sizin ürününüz gerçekten kusurluymuş büyük ihtimalle kabul ederler trendyolda daima müşteri haklı bulunuyorİyi akşamlar arkadaşlar
İki gün önce Trendyol dan dikdörtgen bir sofra aldım. Yer Sofram yoktu, masada yiyoruz çünkü. Geçen misafirler yerde yemek isteyince alayım dedim almaz olaydım. Sofranın yan kısımları kırık geldi. Suntalari ayrılmış. Eşim Trendyol geri almaz diyor, sana demiştim internetten alma, mağazadan al diye bilmişlik tasliyor. Gerçekten iade etsem almazlar mi?
Var mi masa sandalye kırık olup iade eden?
Küçük bir sorun ama üzdü ...
Yok, geldikten sonra dedilerÜrün kabul edilir fotoğrafla belgeleyin
Yerde yemek isteyen misafirler kim en çok o ilgimi çekti
Gelmeden "yer sofrası var mı orda yicez?" mi dediler yani
Yok, geldikten sonra dediler
He bende şu cümleye istinaden dedim gelmeden haber verdiler heralde yer sofrası var mı ona göre gelcez vsGeçen misafirler yerde yemek isteyince alayım dedim almaz olaydım
İade almaz diye bir şey yok. İnternet satışlarında 14 gün cayma hakkı vardır. Burdan herkese söyleyeyim iade yok diyen herkese Mesafeli Satışlar Yönetmeliğinin ilgili maddesini atabilirsiniz. Hiçbir sebep göstermeden 14 gün iade hakkınız var.İyi akşamlar arkadaşlar
İki gün önce Trendyol dan dikdörtgen bir sofra aldım. Yer Sofram yoktu, masada yiyoruz çünkü. Geçen misafirler yerde yemek isteyince alayım dedim almaz olaydım. Sofranın yan kısımları kırık geldi. Suntalari ayrılmış. Eşim Trendyol geri almaz diyor, sana demiştim internetten alma, mağazadan al diye bilmişlik tasliyor. Gerçekten iade etsem almazlar mi?
Eşim, uğraşamam, parayı çöpe at daha iyi diyor. Biraz tembeldir de kendisiGeri gönderme hakkınız ayıplı olmasa bile var. Kaldı ki bu mal ayıplı. Eşiniz de tüketici haklarından bihaber.
Eşim, uğraşamam, parayı çöpe at daha iyi diyor. Biraz tembeldir de kendisiben yapacağım artık ne yapılacaksa.
Trendyoldan alışveriş yapmıyorum artık. Dandik, kalitesiz, defolu şeyleri gönderip duruyorlar.
Pazardan alsam daha iyi çıkar. Siz de ürünün fotoğrafını çekip trendyol ürün altındaki yorumlara yazın. Ürün iadesi talebi oluşturun. Para iadesini yaparlar.
Ben süpürge aldım baya da pahalı bir şey yanlış gelmiş göndermekle uğraştım bir de. Hızlı marketten bir şey alıyorum, işte şu yokmuş paranız iade edilecek diyorlar güya kampanya var diye almıştım. 2 gün önce ayakkabı aldım bugün geldi yırtık şimdi iade kodu istedim geldi gidip kargoya göndereceğim. Yani eşine şu konuda hak verdim mecbur muyuz uğraşmaya. Hadi sizin ilk olmuş. Gidip kargoya vereceğim şimdi yarın h.sonu niye bununla uğraşıyorum ki. Bir de sebzelik bakıyordum son anda başka yerden almaya karar verdim. Daha gelmedi düzgün gelirse iyi ki ordan almamışım diyeceğim.Eşim, uğraşamam, parayı çöpe at daha iyi diyor. Biraz tembeldir de kendisiben yapacağım artık ne yapılacaksa.
Çocuğuma çalışma masasi almistım. Kargoyu actim..Kırık. foto cektim. Iade alindi.İyi akşamlar arkadaşlar
Gelip mı iade aldılar kargodan?Çocuğuma çalışma masasi almistım. Kargoyu actim..Kırık. foto cektim. Iade alindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?