küçük bir flört mevzu

Flört demek tüm yedeklerle görüsülüp en uyumlusunu secmek demek yani en azından erkeklerde bence bu sekilde :confused:

üzüldüm sizin için kötü bir durum. bir insan bir insana neden bunu yapar aklım almıyor. Kendisini alttan alarak sordum ama öyle gerekti demekle yetindi, o kadar kuvvetli bir ihtimal ki başka birisinin olması,taktiksel bir tavır değil belli ki.
Bende çok üzülmüştüm ilk başta ama sonra zaten hayatında ciddi biri varken benimle konuşan bi karaktersizden kurtulmuşum diye sevindim öyle birinden kimseye hayır gelmez.Bence sizde üstüne gitmeyin bırakın emin olun biraz klasik olucak ama ondan çok daha iyileri çıkar karşınıza

Sizinle birlikte konuştuğu başka insanlar vardır ve tercihini başka bir insandan yana kullandığı için artık o kadar da ilgisini çekmiyorsunuzdur. Kısa açıklaması bu.Kendinizi yıpratmayın boş yere.Sizin arayıp sormayanı sizde aramayın.Taktik böyle olmaz

Herkese merhabalar öncelikle, size bir sormak istediğim bir şey var. Arkadaşımla işin içinden çıkamadık. Hemen başlıyoruum, beni görüp daha sonra sosyal medya üzerinden bana ulaştı bende cevap verdim derken konuşmaya başladık. Başlarda oldukça ilgiliydi, hatta fazlasıyla. Sürekli konuşmak istiyordu, görmek istiyordu. Zaman içerisinde bu zamanda 1 ay :KK70: eski halinden uzaklaştı, haliyle bende biraz bozuldum bu duruma. örneğin bir konu geçtikten sonra bu çok hoşuma gitti dedikten sonra yazdığım mesaja cevap vermiyor? uzun bir süredir de mesaj atmıyor baya çocukca geliyor aslında ama taktik mi yapıyor, başka birisiyle mi konuşuyor nasıl anlayacağız :110:

Ayy ben de eski sevgilimle böyle tanıştım beni gördü sonra ınstagram dan ekledi sonra olanları anlatsam edirne den karsa yol olur bence kesinlikle uzaklaş.. hatta o da 26 yaşındaydı baş harfi e olmasin sakin )

Taktik yapmıyordur. Erkekler böyle yapınca genellikle naz veya taktik değil de başkasını bulmuş oluyor. Başkasıyla görüşüyordur bence gayet net. Ben olsam ondan önce davranır ve görüşmeyi keserdm
Taktik yapmiyor bence sizden baskasi ile de gorusuyor olabilir.Bence ustune gitmeyin yani o yazsa bile yazmayin hic.
Olur böyle şeyler beklediğini bulamamıştır flört bunun içim var zaten. Üstüne düşmeyin bu kadar
hiiiç üstelemiyorum, dün itibari ile kendi haline bıraktım :KK54:

Flört demek tüm yedeklerle görüsülüp en uyumlusunu secmek demek yani en azından erkeklerde bence bu sekilde :confused:
evet evet ama durum bende bu şekilde olmayınca yadırgadım :KK76:
Bende çok üzülmüştüm ilk başta ama sonra zaten hayatında ciddi biri varken benimle konuşan bi karaktersizden kurtulmuşum diye sevindim öyle birinden kimseye hayır gelmez.Bence sizde üstüne gitmeyin bırakın emin olun biraz klasik olucak ama ondan çok daha iyileri çıkar karşınıza
tesekkür ederim güzel dilekleriniz için umarım sizin içinde gerçekleşir bu söyledikleriniz:oops:
Canimcim bende yakin zamanda seninle ayni seyi yasadim
ahh canım, yasamam gerektigi icin yasadıgıma inanıp pismanlık duymuyorum bu konuyu kapattığımı düşünüp öyle olmasına inanmak istiyorum :KK54:
Ayy ben de eski sevgilimle böyle tanıştım beni gördü sonra ınstagram dan ekledi sonra olanları anlatsam edirne den karsa yol olur bence kesinlikle uzaklaş.. hatta o da 26 yaşındaydı baş harfi e olmasin sakin )
yüzümde minik bir gülümseme oldu okurken, okurdum benim için sorun değildi :) yok yok değil :D 26 yaşında bir insanın biraz kişiliği oturur, olgunlaşır diyorsun ama bakıyorsun hiiiçte öyle değil,uzaklaştık bakalım :halay:yaşadıklarımızın üzerine fazla düşünmemek gerek bazen demek ki :KK14:

Sizinle birlikte konuştuğu başka insanlar vardır ve tercihini başka bir insandan yana kullandığı için artık o kadar da ilgisini çekmiyorsunuzdur. Kısa açıklaması bu.Kendinizi yıpratmayın boş yere.Sizin arayıp sormayanı sizde aramayın.Taktik böyle olmaz
ne diyebilirim, olabilir kolonya vakası demek ki kendisi :silah:

evet evet ama durum bende bu şekilde olmayınca yadırgadım :KK76:

tesekkür ederim güzel dilekleriniz için umarım sizin içinde gerçekleşir bu söyledikleriniz:oops:

ahh canım, yasamam gerektigi icin yasadıgıma inanıp pismanlık duymuyorum bu konuyu kapattığımı düşünüp öyle olmasına inanmak istiyorum :KK54:

yüzümde minik bir gülümseme oldu okurken, okurdum benim için sorun değildi :) yok yok değil :KK70: 26 yaşında bir insanın biraz kişiliği oturur, olgunlaşır diyorsun ama bakıyorsun hiiiçte öyle değil,uzaklaştık bakalım :halay:yaşadıklarımızın üzerine fazla düşünmemek gerek bazen demek ki :KK14:
Canimcim ozele gelip anlatsana olan biteni

Back
X