Abartiyor gibi geldi bana arkadaşınız..Kızçelerim merhaba hepinize öncelikle musmutlu bir gün diliyorum.
Benim çocuğum yok, yeni evli sayılırım.. ( Vajinismus başlığında bir çok kişi tanır :))
Dün akşam arkadaşım okul çıkışı çaya geldi.Çok dertliydi.
6.Sınıftan itibaren kızı sınıftaki bir çocuğa karşı ilgiliydi.Çocuk sınıfta bazı kişilere ben falancadan çok hoşlanıyorum diye sözler söylemiş.Kız bunu 6.sınıftayken duymuş.Bir gün annesi sakince kızıyla dertleşirken kız bunu annesine söylemiş.Ama annesi kızın konuşma tarzı ve davranışlarından bu beğenilmenin hoşuna gittiğini anlamış.Tepki vermeden sakince onun daha okuması gerektiğini, derslerine odaklanması gerektiğini bu tarz düşüncelerinin ilerde değişebileceğini falan söylemiş.O an için kapanmış konu.Kızda çok çalışkan bişey öğretmenleri tarafından sürekli övülen takdirler getiren bir kız.
Ve bu sene 7.sınıfa gidiyorlar.Okul başladığından bu yana kızda çok olmasada hafif bir durgunluk vardı.Meğer beğendiği o çocuk diğer sınıftan bir kızdan hoşlandığını söylemiş ve tenefüslerde sürekli yan yanalarmış.Kız aman banane falan diyormuş ama daha dün gece yolda annesiyle gelirken, bak anne işte o kız bu diyerek annesine kızı göstermiş.Ve kız sokak boyunca gözden kaybolana kadar arkasında öyle sinirli sinirli bakmış.
Yani kızlar anlıcağınız aslında arkadaşımın kızında bişeyler hiç bitmemiş, sadece duygularını bastırıyor.Benim çocuğum yok bu sebeple tam olarak yol gösteremiyorum.Rehberlik öğretmeniyle görüşmüş, geçer unutur vs demiş ama pek tatmin olmamış.Sizler bişeyler söyleyin.
Abartiyor gibi geldi bana arkadaşınız.. Isterse bi psikologa danissin madem, rehber ogretmenin dışında..Kızçelerim merhaba hepinize öncelikle musmutlu bir gün diliyorum.
Benim çocuğum yok, yeni evli sayılırım.. ( Vajinismus başlığında bir çok kişi tanır :))
Dün akşam arkadaşım okul çıkışı çaya geldi.Çok dertliydi.
6.Sınıftan itibaren kızı sınıftaki bir çocuğa karşı ilgiliydi.Çocuk sınıfta bazı kişilere ben falancadan çok hoşlanıyorum diye sözler söylemiş.Kız bunu 6.sınıftayken duymuş.Bir gün annesi sakince kızıyla dertleşirken kız bunu annesine söylemiş.Ama annesi kızın konuşma tarzı ve davranışlarından bu beğenilmenin hoşuna gittiğini anlamış.Tepki vermeden sakince onun daha okuması gerektiğini, derslerine odaklanması gerektiğini bu tarz düşüncelerinin ilerde değişebileceğini falan söylemiş.O an için kapanmış konu.Kızda çok çalışkan bişey öğretmenleri tarafından sürekli övülen takdirler getiren bir kız.
Ve bu sene 7.sınıfa gidiyorlar.Okul başladığından bu yana kızda çok olmasada hafif bir durgunluk vardı.Meğer beğendiği o çocuk diğer sınıftan bir kızdan hoşlandığını söylemiş ve tenefüslerde sürekli yan yanalarmış.Kız aman banane falan diyormuş ama daha dün gece yolda annesiyle gelirken, bak anne işte o kız bu diyerek annesine kızı göstermiş.Ve kız sokak boyunca gözden kaybolana kadar arkasında öyle sinirli sinirli bakmış.
Yani kızlar anlıcağınız aslında arkadaşımın kızında bişeyler hiç bitmemiş, sadece duygularını bastırıyor.Benim çocuğum yok bu sebeple tam olarak yol gösteremiyorum.Rehberlik öğretmeniyle görüşmüş, geçer unutur vs demiş ama pek tatmin olmamış.Sizler bişeyler söyleyin.
Abartiyor gibi geldi bana arkadaşınız.. Isterse bi psikologa danissin madem, rehber ogretmenin dışında..
ya hepimizin vardır ortaokul vs aşkı
günümüzde diziler çizgi filmler dahi aşk üstüne
oğlumun 4 yaşında iken vardı aşkı
şimdi de var ama çok dillendirmiyor
benim ilkokul aşkın ortaokul aşkım lise aşkım vardı
ha üniversite aşkımla evlendim
geçer gider
ama arada ilkokul aşkım nerede şimdi acaba diye merak ederim yani aşk maşk değil ama onunla olsam hayatım nasıl olurdu derim
Ayy gerçekmi sizin oğlanda maşallah
Benimde vardı ah be ama ilk okul aşkımla değil de arkadaşımla evliyim :) aşık bile değildim kocama :)
Buda güzelmiş
Allahım dertlere bak bayılıcam anne bence de abartıyor abla bırak salsın kızı ben 1. Sınıfta ilk aşkımı buldum o eğik bükük el yazımla seni seviyorum ama söyleyemiyorum yazıp çantasına atmıştım okulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?