antonie bahtım saçlarımdan karadır Kayıtlı Üye 13 Eylül 2016 2.882 5.857 158 3 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi pempi #21 ilkokulda da sevgilim vardı, ortaokulda da. hatta anaokulunda gelip beni öpen de, bana evlenme teklif edenler de vardı :) 6. sınıfta birinden hoşlanmak da aşk hafiften acısı çekmek de anormal değil yani. rahat olsun arkadaşınız, neyi kafaya takıyor ki.
ilkokulda da sevgilim vardı, ortaokulda da. hatta anaokulunda gelip beni öpen de, bana evlenme teklif edenler de vardı :) 6. sınıfta birinden hoşlanmak da aşk hafiften acısı çekmek de anormal değil yani. rahat olsun arkadaşınız, neyi kafaya takıyor ki.
pempi Minik Fındığım ❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 1.166 1.024 53 3 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi pempi #22 Peki o zaman hepiniz hem fikirseniz konu netleşmiştir.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Mune konuyu kapatabilirmisin rica etsem
Peki o zaman hepiniz hem fikirseniz konu netleşmiştir.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Mune konuyu kapatabilirmisin rica etsem