- 30 Kasım 2021
- 8
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Efsunlufal
-
Serbest mi diyecektim :))Tabi ki yasal değil. Size hoşgeldiniz ve güle güle diyelim
Keşke yıllardır takip ettiğiniz sitenin kurallarını da öğrenseymişsiniz. Hadi öğrenmediniz üye olurken kabul ediyorum kutucuğunu işaretlemeden önce bir okusaymışsınız.Serbest mi diyecektim :))
Konularını takip ettim ama kurallar konusunda hiç bir bilgim yok.Keşke yıllardır takip ettiğiniz sitenin kurallarını da öğrenseymişsiniz. Hadi öğrenmediniz üye olurken kabul ediyorum kutucuğunu işaretlemeden önce bir okusaymışsınız.
Cevaplarsam yasaklanırımSeneye zengim olucam micabik mune gelmeden sole cabik
GismetCevaplarsam yasaklanırım
Çoktan banlandin da farkında değilsin söyle kız gitmeden zengin olacak mı hshshsCevaplarsam yasaklanırım
Kuralları bilmiyordumTam ihtiyacımız olan Can geldi
O zaman geleceği yine görmüş ve kemeri bağlamışsınızdır. Bende size hemen bi fal bakem. 3 vakte kadar size bi ban varban yapacak kişinin baş harfi M sonu E. Size mesaj yoluyla bildirecek , kutunuzu kontrol edin.
Kartlara dua okunarak çekildi. Maddi yönden ne yazık ki kayıp durumlarınız olmuş geçmiş zaman diliminde şu an hala sıkıntılar sorunlar ve durgun zamanlar içerisindesiniz. Fakat özellikle 2022 yılının Mart yada nisan ayından sonra hayatınızın üzerinde ki olumsuz etkileri atacaksınız. Çok şanslı ve güzel bir döneme giriş yapacaksınız ama kılıç şövalyesi hala risk olduğunu gösteriyor.
Eki Görüntüle 2962097
Haklısınız geleceği rabbimden başkası bilemez ki bizimkisi kafa dağıtmak :)Uzaktan izlemeye devam etseniz daha iyiymiş.
Bizler fala inanma falsiz da kalma kısmını aştık. Fala inanmayıp aynı zamanda falsiz kalıyoruz. Mantıklısı o çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?