- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Mayista 3 olacak ama herkes illaki yap buyudu diye baski uyguluyorBiraz sabır. Benim oğlumunda isemedigi yer kalmamisti
Ben halıları toplamıştım tam yaz sıcağında iyi olmuştu. O isedikce arkadan silmesi kolay olmuştu. Gerçi ben 3 yaşına girince alistirmistim.
Dr çocuk hazır olduğunda alıştır yaşa bakma demişti.
Herseyi yaptim cikartma getirdim sarki soyledim.hadi beraber yapalim dedim ama yok tutamiyor cisini.biraz daha beklemeyi dusunuyorum sonrasinda ara veririz belkiBıkmadan oyunlarla devam edin
Taklit ilk ve esas olandır
Sizde oturun onun yanına sizi taklit etsin
Sinirlenip korkutmayın
Tereddüt ederseniz bu sizin içinde onun içinde zor olur
Ben cok onem veriyorum tuvalet egitiminin guzel atlatilmasi lazim.cevre cok baski uyguluyor bizim cocuk soyle alisti hemen birakti bezi falan.oyle olunca acaba bizde mi sorun var diyorumHazır olduğunda sinyal verir zaten. Bence bekleyin.
Bence 3 yas ideal fakat herkes gec kaldin hemen ogret diye baski yapiyorKesinlikle zorlamayın..ablam 2 cocugundada zorlamadi ikiside 3 tasinda taklit yoluyla kendi kendileri yapmak istediler..tuvalet egitimi cocuga malesef iskenceye donusuyor...
Her çocuğun dönemi farklıdır. Benim eski komşu torunlarına 1 yaşında bıraktırmakla övünüyordu. Kayınvalidem bir şeyler yapmaya, söylemeye çalışıyordu.Ben cok onem veriyorum tuvalet egitiminin guzel atlatilmasi lazim.cevre cok baski uyguluyor bizim cocuk soyle alisti hemen birakti bezi falan.oyle olunca acaba bizde mi sorun var diyorum
Ay zaten şu herkes varyaBence 3 yas ideal fakat herkes gec kaldin hemen ogret diye baski yapiyor
Benim de oğlum var 28 aylık.bende ufaktan başlamayı düşünüyorum.alışana kadar normal yapması.3 yaş geç bana göre öğrenmeleri lazım.Mayista 3 olacak ama herkes illaki yap buyudu diye baski uyguluyor
Anlatamiyorsun ki insanlara illaki erken olacak hersey.sanki her cocuk ayniymis gibi.meme kesmede de boyle yaptilar illaki kes buyudu yeter icsin.Ay zaten şu herkes varya
Onlar doktor mühendis öğretmen vs vs
Bazen bi susun diye bağırmak istiyorum bazılarının yüzüne
Çocuğunu ençok sen tanırsın bilgi dökümanda internet sayesinde elinin altında
Sen bakma bizim filozoflara
Gunaydin herkese mune abla lutfen konum tasinmasin bi sure..
Benim 28 aylik kizim var.dun itibariyle tuvalet egitimine basladik ama baya zor oldu.bezini cikardim ve yarim saat icinde 3 defa cisini yapti.lazimliga gidiyoruz yapicam diyor ama yapmiyor.sonra icerde yapinca agliyor.acaba vaz mi gecsem diyorum.sabah 9 da uyandi simdiye kadar 5 defa cis yapti yere.sizce bu durum normal mi
Benim ilk cocugum o yuzden konu actim zaten.acaba ben mi abartiyorum yoksa normal mi bu durum diye.yoksa kimin ne dedigi umrumda degil sadece hemen pes etmis gibi olmak istemiyorumElalemin lafıyla çocuk büyütülmez.
Çocuğunuz hazır değil demek ki henüz
Zamanı gelmeden bezden ayrılmaya çalışılan çocuklarda ilerde problem oluyor ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?