- 17 Ağustos 2018
- 154
- 228
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Hay o çevreyi .........................Ben cok onem veriyorum tuvalet egitiminin guzel atlatilmasi lazim.cevre cok baski uyguluyor bizim cocuk soyle alisti hemen birakti bezi falan.oyle olunca acaba bizde mi sorun var diyorum
Çabuk pes ederseniz çocuk bunu kullanabilir. Bir kaç gün böyle yapar ama sonra kendide rahatsız olup tuvalete gider. Sakın gecede bağlamayın altını yatak koruyucuya yapar her yaptığında rahatsız olup yapmamaya başlıyacak. Ben ilk hafta gece kaldırıp çişe götürüyordum öyle öyle alıştı. Biraz sabır sadece.Herseyi yaptim cikartma getirdim sarki soyledim.hadi beraber yapalim dedim ama yok tutamiyor cisini.biraz daha beklemeyi dusunuyorum sonrasinda ara veririz belki
Ben cok onem veriyorum tuvalet egitiminin guzel atlatilmasi lazim.cevre cok baski uyguluyor bizim cocuk soyle alisti hemen birakti bezi falan.oyle olunca acaba bizde mi sorun var diyorum
Canim benim kuzumda 3 yaşında ama zorlamıyorum bazen kakasi gelince kendi üstünü çıkarıp tuvalete gidiyor. Görümcem geçen yok ben kizimi şu yaşında alıştırdım zamani geldi bilmem ne deyip durdu. Bende kendi ne zaman isterse yapar dedim gectim. Sakin zorlama kendi haline bırak. Konuşmak bile istemiyor kendi isterse kelime söylüyor hiç zorlamıyorum. Birak kendine güvenli olsun.Mayista 3 olacak ama herkes illaki yap buyudu diye baski uyguluyor
Cevreye göre cocuklari 4 aylikken yürüdü, 1 yasinda konustu oluyor neredeyse. Hic dinleme onlari. Cocugun daha önemli. Evet önce onun hazir olmasi lazim. Bu sürecte seni tuvalete gittiginde görsün. Bence bezi tekrar tak ve ara ara lazimliga koy yinede.
Baktin hic hazir degil, bu üstteki yazdigim seyleride yapma. Cocuk baski his etmesin. Bol sans diliyorum sana canim. Bende seneye, eger kizim hazir ise, baslamayi düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?