Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah hayrını kabul etsin inş.

Okuldan çıkınca sınav görevine gittim su aldım yanıma orucumu açtım
Eve bi geldim yemeği bitirmişler 3 4 kaşık bisey kalmış
Nohut pilav yapmistim
Neyse kalanı tursuyla yedim üstüne cennet meyvesi ve muz yedim fıstık ezmesiylen
Kahve yaptım kendime bi dinleneyim

Allah kabul etsin cano

Ne kadarrrrr düşüncelilermiş gözlerim yaşardı

ne güzel bir gönlün varrabbim hayırlarını kabul etsin
smalı bebeklere şifa darda olan kadınlarımızada ferahlık versin

Allah kabul etsin

Yüzde 10 ancak canım benim tahminin maalesef
Aynı fikirdeyim maalesef pek zam olmaz maaşa ama gıda enerji vb herşeye misli zam yapılır.

Dün havaalanindaydim.turkiyenin ennbuyuk havaalani sayılabilecek bir yer bile loş ışık şeklinde karartma yapmış hepsi bir tasarruf da mı yoksa benimi gördüler okumalarim vardı ama bilemedim... Neyseilk vizeme girdim çocuk babasıyla ve dün 19.30 da ucaktaydim yani daha 1 gün bile olmadı ama uçaktan bir indim bagris cagris ağlamalar sizlanmalar anne babam bana iyi davranmıyor onu ara ona kız diye sitemli bana bir günüm daha var Perşembe gorusecem minnosumla özlemiş beni

Allah razı olsun nasıl güzel bir yardım... Sma benimde derin yaram.devletler ve milletler buna dur diyebilse keşke ..basit bir ilacı vermeyip sektör ederek fahiş bedellerle insanları en can alıcı noktalarından vurmak çok feci..

Benimde son iki yıldır sadakam sma ya gidiyor ne çok çocuk varmış diyorum geçen gün asker babası olan bir erkek çocuğa yaptık ama hergecengun artıyor Allah korusun cocuklari

Oooo bende Venüs alırım gayette güzel hatta hafif topukluca spor ayakkabilarindna almıştım makinede bile yıkadım da birşey olmadi

Mereye gittin canım hayır mı

Allah o kocan olacak densize akıl fikir versin

Merhaba kızlar
Öğleyin en son teneffüs okulda orman kebabı bulgur pilavı ve acı biber turşusu yedim
Eve gittim öğle arası namaz kılmaya
Mercimek ıslattım eve gelmişken
Öğleden sonra 2 saat dersime girdim çıktım
Okul çıkışı pazara uğradım

Limon havuç karışımı 1.5 kilo aldım 30 tl
karnıbahar 70 tl
Maydanoz 15 tl
Pırasa 25 tl

Annemin de pazardan ihtiyaçlarını alıp evine bıraktım geri eve geldim

Eve çıkmadan da marketten tavuk aldım 77 tl ödedim

Şimdi ikindi namazını kılıp doğru mutfağa mercimek çorbası ve tavuk yoğurt turşu bugünkü menüm

Pırasaları ayıklar dondurucuya atarım

Sonra da köşeme çekilirim
Bir gün daha eksildi ömrümüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…