Hoş geldin canım bugün aklımdan geçmiştin nerelerde ne yapıyor ne halde acaba diyeGrup halkının değerli öğretmenleri gecikmeli de olsam öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum..Allah'ım sağlıklı güzel verimli mutlu huzurlu ve başarılı öğrencilerle birlikte güzel mesleki kariyerler nasip eylesin.. hepinize sevgiler
Ben iyim çocuğumda iyi hamdolsun ama psikolojikmen ve ne bilim aglamaktanngozlerim kurudu çok zor .Allah ani ölümler vermeye..Hoş geldin canım bugün aklımdan geçmiştin nerelerde ne yapıyor ne halde acaba diye
Nasılsın herşey yolunda mı tatlımmm ?
Bereketli olsun canımMerhabalar dün öğlen yürüyüşe diye gittim pantalon aldım geldim1700 tl tuttu
Dün carrefourdan balık aldım birkaç tane .Bu ara genellikle balık yiyorum .2400 TL tuttu içinde 5 litre sıvıyağ ve birkaç parça malzeme daha var.
Tarım krediden sirke vb aldım 750 o tuttu .Başka bir markettende 450 liralık alışveriş yaptım.
Yani birde cocukda sınav sezonu gitttimmepi topu 2 gece ayrı kaldık o da ayrı sorun yasattiMereye gittin canım hayır mı
Allah o kocan olacak densize akıl fikir versin
Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsunSelamlar sınavlara gitttimmgeldim hiç olmadık bir zamanda kuzenimnvefat ettti kalpkrizinden henüz 40 larinda Allah'ım mekanini cennet eyleye hiç bir sorunu neyi yoktu kötü aliskanlik olmadığı gibi sağlıklı beslenen sportif biriydi de.. yani 10 gündür onun acısını sindirmeye çalışıyoruz başımızda bir belaa dedik ailecek dayımiz entubeydi o şükür kurtuldu klabine pil takılacak ama amca oğlu hiç bir sorunu yokken gerçek aleme gecis yaptı.. yazabiliyorum yazmasına ama çok çok kötü günler acılar yaşattı annesine sabırlar vere yarabbim...
Sizlerde iyisinizdir inşallah..
Ben de ilaç kullanmam kolay kolayOhh misss
Çok dayanilmayacak derecede değilse agri kesici içememeye calisiyorum
İlaç kullanmayı sevmiyorum aslında
Hem azaltıyor hem diğer ay daha çok ağrıyor gibi hissediyorum 1 gün yatana kadar ağrı çekiyorum sadistmiyim neyim
Amin kocaman amin.ben bileee ancak kendime gelme cabasindayim annesi bittti vallahi.. çok kötü oldu amcam rahmetliydi zaten bu yengem.en dindar olan kişidir ailede.bir cocuguda 7 yıl önce boğuldu denizde vefta ettti varı yoğu buydu ne bilim inanç noktası oldukça kuvvetli sinavida çok büyük oldu oluyor. Allah'ım dayanabilecek durumalr güç kuvvet versin diyoruz ama yok yani vermesin birşey yarabbim eksik duamı ne bilim bir başka ruhlardayizAllah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Geride kalanlara sonsuz sabırlar versin çok üzücü genç ölümü
Hayırlı huzurlu cumalar olsun canımHayırlı cumalar efem
Kızın sınıfı yerli malı yapcakmis payıma poğaça düşmüş
Sabah hamur yogurdum öğlen pisirdim fırın calismisken birde kek yaptım
Baktım ıspanaklar ölmek üzere
Sağlam kalanlari ayıklayıp yikadim akşama gözleme yapicam
Sabah oğlanın bursuna yarım gr altın aldim 1500tl tuttu
Boyunluk istedi 130tlye lcwdan aldım çıkmışken
Kiza kabanla kot aldık zaradan 3100tl tuttu yarısını babası ödedi
marka özentisi bu gencler çok canımı sıkıyor bu durum begenmiyorlar lcw defactoyu
Allah rahmet eylesin bacim başınız sagolsunSelamlar sınavlara gitttimmgeldim hiç olmadık bir zamanda kuzenimnvefat ettti kalpkrizinden henüz 40 larinda Allah'ım mekanini cennet eyleye hiç bir sorunu neyi yoktu kötü aliskanlik olmadığı gibi sağlıklı beslenen sportif biriydi de.. yani 10 gündür onun acısını sindirmeye çalışıyoruz başımızda bir belaa dedik ailecek dayımiz entubeydi o şükür kurtuldu klabine pil takılacak ama amca oğlu hiç bir sorunu yokken gerçek aleme gecis yaptı.. yazabiliyorum yazmasına ama çok çok kötü günler acılar yaşattı annesine sabırlar vere yarabbim...
Valla bi bilsemHayırlı huzurlu cumalar olsun canım
Gençleri bırak koca koca insanlar da bile var o marka takıntısı
Allah herkese akıl fikir versin
Gerçekten insanlar emeklerini hiç etmeyi ne sanıyorlar anlamıyorum
Örneğin bir tişört 2500 tl veren bor asgari ücretli kime neyi ispatlamaya çalışıyor acaba
Hadi gençleri bir nebze anlamaya çalışıyorum ergenler
Ama hala ergen kafasından çıkamayan yetişkinlere ne demeli bilmiyorum
Mekanı cennet olsun canım Allah geride kalanlara sabır versinSelamlar sınavlara gitttimmgeldim hiç olmadık bir zamanda kuzenimnvefat ettti kalpkrizinden henüz 40 larinda Allah'ım mekanini cennet eyleye hiç bir sorunu neyi yoktu kötü aliskanlik olmadığı gibi sağlıklı beslenen sportif biriydi de.. yani 10 gündür onun acısını sindirmeye çalışıyoruz başımızda bir belaa dedik ailecek dayımiz entubeydi o şükür kurtuldu klabine pil takılacak ama amca oğlu hiç bir sorunu yokken gerçek aleme gecis yaptı.. yazabiliyorum yazmasına ama çok çok kötü günler acılar yaşattı annesine sabırlar vere yarabbim...
Kız mı diyor bu lafı?Valla bi bilsem
Bisey diyincede e sen bilmem kaça şunu alıyorsun
Çıldırıyorum
Asla ne kıyafetten ne çantada marka aramam ama rahat oldugu icin birde aksama kadar ayagimda oldugu icin deri ayakkabi ve rahat spor ayakkabi alirim birde ipek esarp seviyorum onu da piyasada araştırma yaparım en ucuz bulduğumu alırım
Ha birde sanane kardeşim çalışıyorum alıyorum bana hesap soramazsın yani
Pazardan saat bile alırım hiç aramam marka.
Allah rahmet eylesin bacim başınız sagolsun
Allah razı olsun...Mekanı cen
Mekanı cennet olsun canım Allah geride kalanlara sabır versin
Geçmiş olsun canımAllah razı olsun...
Bende bir kardiyoloji ye randevu aldım pazartesi gideceğim .özel sağlık sigortam Aralık 7 de süresi dolacak acaba geçer mi 2 sinde sorun olmaz inşallah.. aile hekimi onayı aonrasi devlet Hastanesi'ne gitme durumlarında iyice gıcık oldum sağlık sektörü giderek zorrlasacak ilerleyen aylarda Allah'ım sevdiklerimizi bizleri kazadan beladan korusun sağlıklı yaslanalim ..
Herkese iyi hafta sonları dilerim
EvetKız mı diyor bu lafı?
Babana söyle istekleriniEvet
Birde istediğini almayınca
Fakir gibi davranıyorsun asgari ucretlimisin se
Kendimi yük gibi hissediyorum falan filan diyor
Söyledim git babandan iste dedimBabana söyle isteklerini
Bana söylediklerini ona da söyle de
Iyi etmişsin canımmmmSöyledim git babandan iste dedim
Öyle diyince yarısını verdi babası
Çok bencil bu nesil cooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?