Allah razı olsun canım benim çok çoookkkk teşekkür ederimAllah kabul etsin arkadaşım. Menün de çok güzelmiş. Bu aralar hiç yemek yapasım gelmiyor benim ancak şöyle salçalı bir tencere yemeği çekiyor canım :) ne yapsam bilemedim. Oruçlu iken hevesle istekle kurulan sofraların tadı da çok başka, heyecanı da. Bu sebeple Ramazan ayını çok seviyorum. Bir de oruçlu olunca yaşamın bi anlamı var , yemeğin bir anlamı var ' geliyor bana. Daha amaçlı daha kıymetli geliyor sofralar.
Allah acil şifalar versin versin canımKuzum iyi çok şükür ama bugün bende başladı, her yerim ağırıyor…
Gelem de bi çorba gaynatamm sana balımKuzum iyi çok şükür ama bugün bende başladı, her yerim ağırıyor…
Arabaşı onun ilacı ablacımAllah acil şifalar versin versin canım
Ahhh yanımda olacaktın senin hastalığa benim bugünkü işkembe çorbası sıcak sıcak bir de sarımsaklı sirkeli ne iyi gelirdi
Bizim buraların deyimiyle üzgünlüğünü alıverirdi
Allah razı olsun canım benimAllah acil şifalar versin versin canım
Ahhh yanımda olacaktın senin hastalığa benim bugünkü işkembe çorbası sıcak sıcak bir de sarımsaklı sirkeli ne iyi gelirdi
Bizim buraların deyimiyle üzgünlüğünü alıverirdi
AynenArabaşı onun ilacı ablacım
Münir özkul ile Adile naşitin sahnesi geldi aklıma
Limon /sirke
Her yerim ağrıyor ve ben yoldayım, küçük oğlumun yemekli semineri var, bir an önce eve gidip yatmak istiyorum, tabi bu ağrılarla uyuyabilirsemGelem de bi çorba gaynatamm sana balım
Kelle paça yiyebiliyorsan onu da yersin tatlımAllah razı olsun canım benim
Kelle paça, arabaşı tamam da işkembe yiyebilir miyim bilemiyorum
Sagol canimHayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun canımKuzum iyi çok şükür ama bugün bende başladı, her yerim ağırıyor…
Eve gidince nane limon kaynat bi de parol varsa ibucoldC iç yat inşallah sabaha daha iyi olursun canım benimHer yerim ağrıyor ve ben yoldayım, küçük oğlumun yemekli semineri var, bir an önce eve gidip yatmak istiyorum, tabi bu ağrılarla uyuyabilirsem
Sağol canımSagol canim
Çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
Bugün az önce 3. Parolu içtim biraz hafifletiyor sadeceEve gidince nane limon kaynat bi de parol varsa ibucoldC iç yat inşallah sabaha daha iyi olursun canım benim
Şifa olsun inşallahBugün az önce 3. Parolu içtim biraz hafifletiyor sadece
Eve gidince bi bal limon içip yatacağım, ilerlemez inşallah
Allah şifa versin ablacımDün ev işleriyle meşguldüm
Akşam dayılarımın kızları, bir tanesinin gelini ve annem vardı
Dayı oğlumu aradım izni varsa hanımı da gelsin diye eşi ameliyat olmuş onu öğrenmiş oldum
Nasipse önümüzdeki günlerde ziyaretine giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?