- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
Ne güzel denk gelmiş güzel günlerde keyifle kullan ablacım4 tane triko tunik aldım nasibimde peşin fiyatına 3 taksit ödemesi varmış, çok şükür iyi denk geldi
Toplam 1220 tl idi
İyi okumalar ablacım Regl iken insanın canı sıkılıyor demiBizim okuldaki Türkçe öğretmeni bir arkadaşın kitaplığından kitap almıştım 2 tane dün birine başlamıştım ,çok sürükleyici idi hemen bitti
Bugün nasipse diğerine başlarım
Adetliyim ,yalnızım evde yapacak pek bir işim de yok bol bol kendime ayırmaya çalışıyorum böyle zamanları
Dışarısı oldukça soğuk en güzeli böyle zamanlarda sıcacık evde meşgul etmek kendimi
Allah razı olsun canımın içiNe güzel denk gelmiş güzel günlerde keyifle kullan ablacım
Geçen babama gözlük aldık Uzak yakın bir arada bi de iyi olsun dedik 19.000 tuttu ve çoğu karta taksit yok yapıktedi ye de iki taksit yaptı. Kartlarda taksit olayı artık zorlaşıyor herhalde iyice
Sağlıkla kullan ablacım inşallah faydasını görürsün de numarası ilerlemezAllah razı olsun canımın içi
Geçen bana da uzak ve de sık kullanmayı gerektirmeyen yakın gözlüğü verildi
Çerçevesiz benim gözlüğüm ve de yeniydi ona sadece cam aldım
Bir de yedek yaptırmıştım ama hiç kullanmadım çekmecede duruyordu
Yedek yaptırma nedenim 4 ya da 5 sene önce ılçede 12 mart programı bize verilmişti, çalışma yaptığımız alanda öğrencinin eli gelip kırılmıştı
Bu 2 çerçeveye sadece cam ücreti olarak 3800 tl ödedim
Allah kavuştursun ablacimBugün oğlanları da yolcu ettim
Hosgeldin canım bebeğini sağlıcakla büyüt thewitcher benHerkese merhaba hanımlar
Varyemez yeniden aranıza kabul ederseniz ben geri döndüm
Sende ismini değiştirmişsin sanırım
Konu başlığı olmasa tanımaz kaybettim diye üzülürdüm
Güzel günlerde giy ablacim4 tane triko tunik aldım nasibimde peşin fiyatına 3 taksit ödemesi varmış, çok şükür iyi denk geldi
Toplam 1220 tl idi
Allah razı olsun canım benimAllah kavuştursun ablacim
Hosgeldin canım bebeğini sağlıcakla büyüt thewitcher ben
Güzel günlerde giy ablacim
Aferin eşineMutlu pazarlar
Bugün kahvalti hazirlamadım
Büyükbaş tost yaptı yanına pattis kizarttim öyle yediler
Akşam içinde kısır yapacağım bayadır yemiyoruz özledik
Mr sonucum temiz çıktı çok şükür boyun duzlesmesinden kaynaklı olabilir dedi baş ağrım için. Okul değiştirince göz seğirmesi de gecti
Temizliği de dün yaptım nevresimleri değiştirip. Ütü yaptim biraz
Pazartesiye haziriz
Market dolaştık abur cubur istediler 2 süt 1 cips 4 cikolata ve bi kaç bisküviye 450tl verdik yuh dedik
Çok sevindim canım sonucların için Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ömürler versinMutlu pazarlar
Mr sonucum temiz çıktı çok şükür boyun duzlesmesinden kaynaklı olabilir dedi baş ağrım için. Okul değiştirince göz seğirmesi de gecti
Pazartesiye haziriz
Market dolaştık abur cubur istediler 2 süt 1 cips 4 cikolata ve bi kaç bisküviye 450tl verdik yuh dedik
Aferin eşine
Mr sonuçlarının temiz çıkmasına çoookkkk sevindim, çok şükür canım
Paranın hiç alım gücü yok ,Allah bereketini artırsın kazançlarımızın Rabbim bereket vermese geçinmek mümkün değil
Allah razı olsun canlarımÇok sevindim canım sonucların için Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ömürler versin
Allah kavuştursun ablacim
Hosgeldin canım bebeğini sağlıcakla büyüt thewitcher ben
Güzel günlerde giy ablacim
Mutlu pazarlar
Pazartesiye haziriz
Hediyelik eşyaları uygun fiyata alıp evde bulundurma işini ben de yaparımTek tek alıntılayamadım hepinize çok teşekkürler kızlar
Çok yakın bir arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu
Bugün onu ziyarete gittik
Bir yaş pasta aldık 470 TLye
2 yaşına girmek üzere olan bir kızı var. Onada bir hediye kutusu hazırladım evdeki hediyeliklerden çok mutlu oldu yavrum.
Suluk, oyuncak, hikaye kitabı, etkinlik kitabı, boyalar, eğitici kartlar vs koydum içine.
Bugün gidip almaya kalksam 2000 TL rahat tutardı aldıklarım
Ama ben indirimden yaklaşık hepsini 500TLye falan halletmiştim zamanında
Hem yetişkinler için hemde çocuklar için Uygun fiyatlı bir şeyler birşeyler bulunca mutlaka alıp kenara koyuyorum hediyelik olarak
Sonra bu tarz ani durumlarda iki ayağım bir pabuca girmeden hemen evden alıp gidiyorum.
Hemde Yarı fiyatına halletmiş oluyorum çok işime geliyor böyle durumlarda.
Şuan maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz bu yüzden aylık max 1 çeyrek alabilirim hedef olarak. Yani onuda zar zor başarabilirim
Fakat şubat ve mart için hedefimde çeyrek yok
Annemin martta doğum günü ona güzel bir hediye almak istiyorum
Bugün 300 TL attım zulaya
Çok güzel olmuş ablacım keyifle çalışmak nasip olsun inşallahNihayet ders programı değişti
Nöbet günü hariç hergün öğleye kadar ya da daha erken bitiyor dersler ,çok şükür
Amin cnm sağolHediyelik eşyaları uygun fiyata alıp evde bulundurma işini ben de yaparım
Hem maddi hem manevi büyük kolaylık
Allah hayrını kabul etsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?