- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
10 yıllık evliyim,düğün eşya falan aileleri karıştırmadık,mesleklerimiz var bu saatten sonra artık yük olmayalım diye düşündüm(hata mı ettim diye düşünürüm aradaHoşgeldiniz
Hep beraber güzel bereketli birikimler yapalım inşallah
Kendinizden bahseder misiniz
Maşallah güzel bir birikim olmuş.Benden eskisiniz o zaman topikte10 yıllık evliyim,düğün eşya falan aileleri karıştırmadık,mesleklerimiz var bu saatten sonra artık yük olmayalım diye düşündüm(hata mı ettim diye düşünürüm arada) eşimin ailesi altınları da alınca doğal olarak borçlu evlendik. KYK borçları,bedelli askerlik de bindi üstüne 4 sene borç ödedik.sonra ev kredisine girdik.arabayı modelleyelim derken hala borcun içinden çıkamadık.1 seneye hiç borcumuz kalmayacak inş. Eşimle gelirlerimiz fena değil aslında ama kafamıza borç ödediğimiz yerleştiğinden hiç birikim yapamayacağımıza inanmıştım. Açıkçası bekarlıkta da hiç birikim yapmamış insanlarız. Burda okuyana kadar maaştan borçlar ödenir,kalanı harcanır,daha da kalırsa o miktar biriktirilir sanıyordum para kalmıyor nasıl birikim yapıyor insanlar diyordum.
Burda okuduklarım sayesinde önce altın hesabı açtım,iner mi çıkar mı diye düşünmeden gram altın almaya başladım.bir de ilk defa açılmayan kumbaralardan kullandım bozukluklar için.
Nisan ayında başlamıştım altın almaya,şu sıkışık durumumuzda bile 20 Gr altın+1 tam altın biriktirmişim..acayip motive etti beni! Seneye kredilerimiz bitince maaşımın tamamını birikime ayırmayı düşünüyorum,borcumuz kalmayınca eşim evi rahatça geçindirebilir inş.
Ayyy çok uzun yazdım kusura bakmayın
AminnnnnnnGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun.Varyemez canım gözün aydın evlatlarınıza daima başarılar dilerim.
Diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir, Allah iyilik sağlık versin, evlerimize Halil İbrahim bereketi versin, hastalara şifa, huzuru olmayanlara ferahlık inşirah versin rabbim, maddi manevi borçlulara ödeme kolaylığı sağlasın rabbim.
Aman valla benimki de cahillik işte,ısrar ettim biz alırız eşyaları kimseye yük olmayalım diye. Altınlar da kadının hakkıdır hukuken de dinen de bu yüzden aklıma gelmedi vermeyecekleri,vermeyince onların sorunu diyip lafını etmedim.Maşallah güzel bir birikim olmuş.Benden eskisiniz o zaman topikteBen geçen ay farkettim buraları daha yolun başındayım inşallah ben de iki basamaklı sayilarla ifade edebilirim çok geçmeden gramlarimi
Eşyaları siz almışsaniz altınları niye aile aldı bozuldum açıkçası
Başınızın gözünüzün sadakasi olsun diyelimAman valla benimki de cahillik işte,ısrar ettim biz alırız eşyaları kimseye yük olmayalım diye. Altınlar da kadının hakkıdır hukuken de dinen de bu yüzden aklıma gelmedi vermeyecekleri,vermeyince onların sorunu diyip lafını etmedim.
Günaydın, hoş geldiniz birikimleriniz bereketli olsun.Günaydın hanımlar
Evdeyim, depresyona girmişim tedavi görüyorum, durumlar böyle.AminnnnnnnAllah razı olsun canım
Nerelerdesin ne zamandır ?inşaallah herşey yolundadır
Geçmiş olsun canım umarim herşey daha güzele doğru gider senin için paylaşmak istersen seninle paylasalimEvdeyim, depresyona girmişim tedavi görüyorum, durumlar böyle.
Bereketli olsun, bu günlerde gümüş te revaçta diye okuyorum.
Bende öyle duydum kalan bozuklukları gümüşe yatırmaya karar verdim böyle 3-5 ne olursaBereketli olsun, bu günlerde gümüş te revaçta diye okuyorum.
Teşekkür ederim canım sağolasın, ben çok hareketli gezmeyi seven sosyal biriyim, eşimle zıt karakterleriz bu pandemi dönemi benim hep evde olmam kimseyle gel git olmayınca böyle oldu bu da geçer ya hu diyorum.Geçmiş olsun canım umarim herşey daha güzele doğru gider senin için paylaşmak istersen seninle paylasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?