Allah razı olsun canımSelam canim,normal bir durum.iki yas krizleri, sebebsiz yere aglamalar, illa Ben yapicam demeler, hatta benim ki erken bile basladi.maalesef Bu ataklar sürekli inisli cikisli devam Ediyor. Büyük kizim Tam büyüdü derken, tekrardan yasiyoruz ataklari.doktorumuz normal dedi.Allah biz Annelere sabir, gün kuvvet versin.cocuklar cok zor büyüyorlar,daha bütün ergenligi var....
Varyemez ,Altinlarin bereketli olsun
CanTorun ,Allah sabir versin geride kalanlara.ölenlere Allah rahmet Etsin.
Ne güzel ya ,en sevdiğim doğayla başbaşa kalmaGünaydin canlar, oturdum balkona sabah kahvemi iciyorum.günün kosturmasina girmeden sakin sakin biraz kendi basima kalmak iyi geliyor.Dün cocuklarla ormana yürüyüse gittik, yürüdük,bögürtlen topladik güzel gecti gün. Bu gün biraz sil süpür,camasir var..bakalim Bu gün de belki orman ya da du kenari bi parka gideriz.
Güzel bir gün olsun.
Bereketli olsun şekerim, çok güzeller neredesin şehir olarak?Günaydın kizlaarr
Ben de dün 200 küsur harcadım tamamı kışlık hazırlığı için
Ajvar sos yaptım 6 kavanoz
Patlıcanlı karışık kahvaltılık degiisk bı şey daha yaptim 4 kavanoz da o
Ve tarhana yaptık esimle yoğurduk ama çok yapmışız ya tüm sulale nasiplenir anneme ve KV me veririm biraz inşallah tadı güzel olursa tabi.
Bugün 7-8 büyük kavanoz domates sosu yapmayı planlıyorum ve kavun erik muz şeftali kurutacagim ilk defa aldım ama şuan boş tepsi yok biraz yer açılsın onlara da sıra gelecek
Bunlar da benim kırmızı kızlarımEki Görüntüle 2679184
Öyle valla, cocuklarla yapilabilecek en güzel aktiviteNe güzel ya ,en sevdiğim doğayla başbaşa kalma
Kucuk ergen...Günaydınlar hepimize bereketli bir gün olsun
Gece oğlus 01.30 da bir uyandı 04.00 e kadar uyuyamadi,altını değiştim yok,çorba icirdim yok.Gunduz babayla idi çok mu koşturdu çocuğu yine bilmem ağrısı var gibiydi.Sabah da 07.30 da uyandı bana da kalk dedi kalmayınca bir ağlama krizi
Bu aralar yeni bir huy çıkardı.Aglama krizine giriyor ve eline biseyleri alıp fırlatıyor ,geri istiyor verince tekrar tekrar fırlatıyor,yine böyle yaptı.
Neden böyle acaba iki yaş sendromu mu ? 23 aylık olmak üzere
Allah razı olsun abla teşekkür ederim, MaraşBereketli olsun şekerim, çok güzeller neredesin şehir olarak?
Bı süredir topiği uzaktan takip ediyorum ama konu çocuklar olunca yazmak istedim,lütfen hoş görünGünaydınlar hepimize bereketli bir gün olsun ❤
Gece oğlus 01.30 da bir uyandı 04.00 e kadar uyuyamadi,altını değiştim yok,çorba icirdim yok.Gunduz babayla idi çok mu koşturdu çocuğu yine bilmem ağrısı var gibiydi.Sabah da 07.30 da uyandı bana da kalk dedi kalmayınca bir ağlama krizi
Bu aralar yeni bir huy çıkardı.Aglama krizine giriyor ve eline biseyleri alıp fırlatıyor ,geri istiyor verince tekrar tekrar fırlatıyor,yine böyle yaptı.
Neden böyle acaba iki yaş sendromu mu ? 23 aylık olmak üzere
O domateslerin kurusunu da yapabilirsinAllah razı olsun abla teşekkür ederim, Maraş ♥
Komşuymuşuz sizinle, gelinimizin anneside Elbistan ilçesindenAllah razı olsun abla teşekkür ederim, Maraş ♥
Afiyetl tüketin inşallah
Maşallah ellerine sağlık bereketli olsun, kolaylıklar diliyorumGünaydın kizlaarr
Ben de dün 200 küsur harcadım tamamı kışlık hazırlığı için
Ajvar sos yaptım 6 kavanoz
Patlıcanlı karışık kahvaltılık degiisk bı şey daha yaptim 4 kavanoz da o
Ve tarhana yaptık esimle yoğurduk ama çok yapmışız ya tüm sulale nasiplenir anneme ve KV me veririm biraz inşallah tadı güzel olursa tabi.
Bugün 7-8 büyük kavanoz domates sosu yapmayı planlıyorum ve kavun erik muz şeftali kurutacagim ilk defa aldım ama şuan boş tepsi yok biraz yer açılsın onlara da sıra gelecek
Bunlar da benim kırmızı kızlarımEki Görüntüle 2679184
Sağolasın canım benimAfiyetl tüketin inşallah ❤
Kurutmaliklar ve salçalar annecigimdenO domateslerin kurusunu da yapabilirsin
Kışın pırasa yemeğinin içinde süper oluyor
Aa ilk kez görüyorum bunu nasıl yapıyorsun yemeklerde
Ooohhh ne çalışkan grubumuz var yaaa huy2 çeşit elma vardı yenemedi bende ince ince dilimledim kurutacağım inşallah. Kışın hoşaf yaparız yada kuru meyvelerle karıştırır atıştırmalık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?