Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kizlaarr
Ben de dün 200 küsur harcadım tamamı kışlık hazırlığı için
Ajvar sos yaptım 6 kavanoz
Patlıcanlı karışık kahvaltılık degiisk bı şey daha yaptim 4 kavanoz da o
Ve tarhana yaptık esimle yoğurduk ama çok yapmışız ya tüm sulale nasiplenir anneme ve KV me veririm biraz inşallah tadı güzel olursa tabi.

Bugün 7-8 büyük kavanoz domates sosu yapmayı planlıyorum ve kavun erik muz şeftali kurutacagim ilk defa aldım ama şuan boş tepsi yok biraz yer açılsın onlara da sıra gelecek
Bunlar da benim kırmızı kızlarım

Allah razı olsun canım

Ne güzel ya ,en sevdiğim doğayla başbaşa kalma

Bereketli olsun şekerim, çok güzeller neredesin şehir olarak?

Kucuk ergen...
Benim torunum aglama krizlerini sarilarak atlatirdi. Hic konusmaz, sadece sarilirdik. Bir kac dakikaya gecerdi.
Hâlâ var bu huyu. Ofkelendiginde, cok uzuldugunde aglar ve beni sakinlestirin der, biz de sariliriz...

Bı süredir topiği uzaktan takip ediyorum ama konu çocuklar olunca yazmak istedim,lütfen hoş görün
Farklı pedogojik yaklaşımlar elbette denenebilir ama benim tavsiyem ağlamanın çocuğun hangi ihtiyacından kaynaklandığını anlamaya çalışmak ve yanında olduğunuzu hissettirmek.23 aylık demişsiniz muhtemelen duyguları ile nasıl başa çıkacağını bilemiyor ve yönetmeyi tam da ssizden öğreneceği bir dönem.Sarilip(izin verirse) hiç konuşmadan sakinlesmesini bekleyebilirsiniz. Mümkün oldukça yorumdan kaçının bunlar zamanla iç konuşması haline geliyor çocukların.O kaos anında hepsini düşünmek ve yapmak çok zor ama fark ettiğiniz anda değiştirebilirsiniz yine de davranışınizi

Maşallah ellerine sağlık bereketli olsun, kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…