Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Pessss
Abla sabah sabah diyecek söz bulamıyorum ama durumun sebebini mutlaka sorun dertleri neymiş...
sessiz kalırsanız devamı gelir diye düşünüyorum
Hemen ustumuz mu, iki ustumuz mu, yan ustumuz mu kesin emin olamadik...
Hemen ustumuz daha olasi. Onun da evde olmama ihtimali var. Yazliktaydi...
Cok sacma bir sey yahu...

Günaydin canlar, sabahtan alisverisimi yaptim daha yerlestirmem lazim.domates aldim fazladan biber alip , konserve yapicam Insallah.
CanTorun , cok sinir bozucu gercekten. Benim Konsum da cok saygisiz. Biz ein alt katta oturuyoruz, o ücüncü kat. Böyle temizim , titizim diye geciyiyor ama sürekli balkonan birseyler silkeleyip döküyor. Söylendigimi duydugu halde duymamazluktan geliyor. Gece bire kadar makina calistiriyor bu son zamanlarda güzelce uyardim ama halen devam ediyor, ona sorsan terbiyesiz olan benim, uyardigim icin. Böyle kültürlü gecinip tam cingene olan, temizim , titizim deyip pisigini baskasinin üstüne Atan birinin gözümde degeri sifir. Aklim almiyor.

Benim oğlusun babası akşamdan mesaj yazmıştı,evcil hayvanlar parkı var çocuğu oraya götürelim sen de gel çocuk daha mutlu olur filan.Cocugun mutluluğu denince akan sular duruyor ben de biliyor tabi.Neyse yeğenim de var benimle zaten on günlüğüne geldi 11 yaşında,onu da gezdirmek istiyorum diye kabul ettim.Sabah erkenden oraya gittik taksiyle,oradan da okula geçtim.Simdi de evdeyiz oglusa hemen bir banyo yaptırdım,çorba icirdim uyutuyorum.Uyuturken de her zamanki gibi sizi okuyorum
Yegenimle ikimiz de öğle yemeği yeriz corbsnin yanına bişey eklicem.
Ya bu arada mercimek çorbası yaptım ama bana mı öyle geliyor bilmem kuyruk yağı kokuyor sanki çocuk da az içti,çok sever normalde.Mercimege dolap dışında bişey olur mu ki ya

Yok artık..
Temizlemeseydiniz. Ben olsam kimin döktüğünü bulur ona temizletirdim o balkonun tamamını

Evimdeyim...
Eni konu oturup dersi dinliyorum. Torunun dikkati dagildiginda bir sekilde uyariyorum. Henuz kucukler, daliveriyorlar...
Onun gozunde su an, sinif arkadasi olan kucuk bir kizim.
O da kendi capinda egleniyor...
Kizim okulun taksidini yatirdi, gecen yilki odemeden 500 tl iade olmus. 100 tl toruna harclik verdim, kumbarasina atti. Ben de kalani cuzdan kumbaraya koydum.

Keyfi olmayan, cocuklarla beraber olsun ve cocuklassin.
Sabahki sacmaliktan sonra cok iyi geldiler...☺

Hersey cocuklar icin...
Mercimek corbasi disarida kalinca cok cabuk eksiyor. Hele icinde patates gibi sebzeler varsa...

CanTorun geçmiş olsun, son olsun inş,
Aklıma, kuzenimin yemek konusunda çook seçici olan eşinin sofradaki 3 farklı çeşit yemeğe kulp bulup hafif burun kıvırması sonucu
Sen yemezsen tavuklar yer, diyip pencereden aşağı tabağı boşaltması geldi
(Kendi bahceleri ve bahcede tavuklari vardı)
Durum cok farklı tabiki

Okuldan gelirken sebepsizce herzamanki güzergâhımın dışına çıktım ve geçtiğim tarafta Bimi görünce patates aklıma geldi neden hemen anlaşıldı
Bimde patates çok güzeldi epey aldım( yaklaşık 8 kg )
Bir de 6.5 tl ye salça gördüm hemen 1 tane aldım stoğa attım

Bime gittim ben de kağıt havlu günlük ped 8tl
Şoktan yoğurt, şehriye, limon tuzu aldım
Manavdan domates, marul, patlıcan, kabak aldım 13tl harcadim
Kabağı kızım için mücver yaparım,kalan kabakları rendeleyip buzluğa
Patlıcanı da uzun dilimleyip kızartıp buzluğa koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…