Hemen ustumuz mu, iki ustumuz mu, yan ustumuz mu kesin emin olamadik...Pessss
Abla sabah sabah diyecek söz bulamıyorum ama durumun sebebini mutlaka sorun dertleri neymiş...
sessiz kalırsanız devamı gelir diye düşünüyorum
Nasıl yani yemeği camdan aşağı mi dokmuslerHemen ustumuz mu, iki ustumuz mu, yan ustumuz mu kesin emin olamadik...
Hemen ustumuz daha olasi. Onun da evde olmama ihtimali var. Yazliktaydi...
Cok sacma bir sey yahu...
Bir tabaktan biraz fazla yemegi lök diye mermere dokmusler. Camlara, balkonun icine, mutfak cami ve kapisina, kombi borusuna da sicramis. Aklim almiyor...Nasıl yani yemeği camdan aşağı mi dokmusler
Abla Allah sabır versin sabah sabah taaa burda sıkıntısını duydumBir tabaktan biraz fazla yemegi lök diye mermere dokmusler. Camlara, balkonun icine, mutfak cami ve kapisina, kombi borusuna da sicramis. Aklim almiyor...
Komşu ne kadar önemli dimi,dağdan mı inmisler acaba insan utanır.Allah kolaylık versin.Bir tabaktan biraz fazla yemegi lök diye mermere dokmusler. Camlara, balkonun icine, mutfak cami ve kapisina, kombi borusuna da sicramis. Aklim almiyor...
Yok artık..Gunaydin hanimlar...
Sabah sabah balkonumuzda, mermerinde, kombi borusunda ve camlarda gordugumuz ust katlardan asagi boca edilmis tas kebabi manzarasi tansiyonumuzu cikartti.
Bu insanimsi mahlukatlarin insanlarin arasinda isi ne?
Cok moralim bozuldu...
Cok kotu yag kokuyordu, sinekler de cabasi...Sabahin 6'sinda balkon temizligi yaptik...Yok artık..
Temizlemeseydiniz. Ben olsam kimin döktüğünü bulur ona temizletirdim o balkonun tamamını
Hersey cocuklar icin...Benim oğlusun babası akşamdan mesaj yazmıştı,evcil hayvanlar parkı var çocuğu oraya götürelim sen de gel çocuk daha mutlu olur filan.Cocugun mutluluğu denince akan sular duruyor ben de biliyor tabi.Neyse yeğenim de var benimle zaten on günlüğüne geldi 11 yaşında,onu da gezdirmek istiyorum diye kabul ettim.Sabah erkenden oraya gittik taksiyle,oradan da okula geçtim.Simdi de evdeyiz oglusa hemen bir banyo yaptırdım,çorba icirdim uyutuyorum.Uyuturken de her zamanki gibi sizi okuyorum
Yegenimle ikimiz de öğle yemeği yeriz corbsnin yanına bişey eklicem.
Ya bu arada mercimek çorbası yaptım ama bana mı öyle geliyor bilmem kuyruk yağı kokuyor sanki çocuk da az içti,çok sever normalde.Mercimege dolap dışında bişey olur mu ki ya
Buzluk için düşünüyorumKonserve olarak mi ? Hakikaten bamya da alıp yapayım.Pazar marketle aynıydi,geçen yıl kilosunu 1 TL den aldığım Ayaş domates bugün 4 TL idi,5 TL diyen de coktu
Teşekkürler canım ❤
Rendeleyip poşetleyip buzluğa koyarım, daha önce de yapmıştım iyi olduMücver için kabağı şimdi mi yapacaksın yoksa kış içinse nasıl saklıyorsun
Teşekkür ederim canım. Ellerine sağlık.Rendeleyip poşetleyip buzluğa koyarım, daha önce de yapmıştım iyi oldu
Yok yeni yaptımHersey cocuklar icin...
Mercimek corbasi disarida kalinca cok cabuk eksiyor. Hele icinde patates gibi sebzeler varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?