Amın Rabbım haklarında hayırlı olanı nasıp etsınKizlar bu arada arkadasim ve esi yeterince dik duramamislar ve yazlik evlerini satiliga cikarmislar.
Haklarinda hayirlisi olsun...
Hosbulduk canım Allah razı olsun hepınızden teker teker tesekur ederim. HepinizePolo33 hoşgeldin bol bereketli birikimler diliyorum.Esine Allah rahmet eylesin evladına hayırlı uzun ömürler versin
Amin her şeyin hayırlıKizlar bu arada arkadasim ve esi yeterince dik duramamislar ve yazlik evlerini satiliga cikarmislar.
Haklarinda hayirlisi olsun...
Ben yillardir altinciyim.Birikimlerı en cok ne olarak yapılıyor. Paamı yoksa altınmı suan altın alınmayacak durumda
Rabbım daha bırıktırmeyı nasip etsin inşallah canımBen yillardir altinciyim.
Ihtiyac kadar doviz de biriktiririm...
Biri barinma, digeri ulasim ihtiyacini karsiliyor. Hayirli olsun...Bende. Bırıkımı eve ve arabaya yatırdım.. İnşallah hata yapmamişimdır. Bu cıkmaz da
Allah razı olsun canım cok sukur en guzellerı sıxlerın olsunBiri barinma, digeri ulasim ihtiyacini karsiliyor. Hayirli olsun...
Altın almaya çalışıyorum canımBirikimlerı en cok ne olarak yapılıyor. Paamı yoksa altınmı suan altın alınmayacak durumda
Geçmiş olsun canım Allah korusunSuankı konumuzla cok alakasız ama oturdugumuz bınada altakı koösumda covıt 19 belurtışerı baslamıs. Ve 2cı testi negatıf ama etrafındakı 3 arkadası pozitif bugun duydum elım ayagım bosaldı resmen
Gayet güzel ,öncelikli ihtiyaçlar karşılanmış ne güzelBende. Bırıkımı eve ve arabaya yatırdım.. İnşallah hata yapmamişimdır. Bu cıkmaz da
Tesekur ederim canım rabbım tez zamanda bu illetten kurtarmayı nasıp etsınGeçmiş olsun canım Allah korusun
Aslında haklısın ama cevremdekıler pahalı donemde aldıklarım için zarar ettın dıyorlarGayet güzel ,öncelikli ihtiyaçlar karşılanmış ne güzel
Altın almaya çalışıyorum canım
İnşallah bende baslarım
Brnim bi sarraf arkadaşım altın gördüğünden geri kaşmaz der hepAslında haklısın ama cevremdekıler pahalı donemde aldıklarım için zarar ettın dıyorlar
Cok ıyı demiş vallaBrnim bi sarraf arkadaşım altın gördüğünden geri kaşmaz der hep
Hoşgeldin canım,Allah sana ve çocuğuna uzun iman dolu ,sağlıklı ,huzurlu ömür versin inşallahevlıyım 19 aylık bır oglum var kımseyı üzmekte istemıyorum elhamdülillah şehıt eşıyım bu ara 25 yasındayım suanlık calişmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?