Özgüvenlerine diyecek yok abisi daha da girişkendirGirmesin tabii...
Kendi isini kendi goren cocuklara bayiliyorum.
Aslinda firsat verildiginde, hepsi yapar...
Masallah delikanlima...
Abla aslında çok iyi olurVaryemez insaallah kilo problemin yoktur da, eger varsa sen de gir takima.
17 kg verdigine gore eminim bilgi birikimin vardir, faydalanalim...
Aksamlari olur bence...Abla aslında çok iyi olur
Ben spor yapamıyorum (gerçekten zamanım olmuyor)
Zaten kilo verdiğim zamanlarda da spor yapmamıştım
Allah razı olsun canımSelam kızlar
Halılarım geldi yıkamadan 105tl verdim
Makarna salatası istedi kızım ben de severek yedim
Maaşallah oğlunaVaryemez
Allah kavuştursun
rabbim bereket versinBugün cüzdan kumbaraya 300 tl koydum Allah bereket versin
Iyilik sağlık güzellik sen nasılsın?hayirli akşamlar kizlar...nasilsiniz
Elhamdülillah tasinma telasi basladiIyilik sağlık güzellik sen nasılsın?
cok sukur oyle huylarim yok bende .ben galiba cimriyimMalum indirim kampanyalarına bende kandım, kendemi bir anda kredi kartına sarılmış bir şekilde buldum. Kanmayacaktım kapitalizmin oyununasizde neler var kızlar
Aa hayırlı olsun canım hangi ev 3+1 dediğin mi olduElhamdülillah tasinma telasi basladi
Bu yıl çok kısıtlı aliş veriş yaptım kendemi biraz teselli ediyorum aslında ihtiyacım vardı ama ihtiyaç dışı birkaç bir şey daha aldım o canımı sıktıcok sukur oyle huylarim yok bende .ben galiba cimriyim
evet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calistiAa hayırlı olsun canım hangi ev 3+1 dediğin mi oldu
Aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan canımBu yıl çok kısıtlı aliş veriş yaptım kendemi biraz teselli ediyorum aslında ihtiyacım vardı ama ihtiyaç dışı birkaç bir şey daha aldım o canımı sıktı
guzel günlerde kullan can .ben bu yil cok harca yaptigim icin kendimi dizginliyorumBu yıl çok kısıtlı aliş veriş yaptım kendemi biraz teselli ediyorum aslında ihtiyacım vardı ama ihtiyaç dışı birkaç bir şey daha aldım o canımı sıktı
Vay be olsun olsun 200 250 tl olsun neymiş o fiyat öyleevet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calisti
Fiyatlar hakkında bilgim yok bend taşınırken eşim dedi tutalım diye ben kabul etmedim ben kendimi temizliği dışındakine güvenemem hatta kardeşimde yardıma geldi biraz söylendim öyle mi temizlik yapılır diye bıraktı gitti çok biliyorsan tek yap diyeevet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?