Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Varyemez insaallah kilo problemin yoktur da, eger varsa sen de gir takima.
17 kg verdigine gore eminim bilgi birikimin vardir, faydalanalim...
Abla aslında çok iyi olur
Ben spor yapamıyorum (gerçekten zamanım olmuyor )
Zaten kilo verdiğim zamanlarda da spor yapmamıştım

Abla aslında çok iyi olur
Ben spor yapamıyorum (gerçekten zamanım olmuyor )
Zaten kilo verdiğim zamanlarda da spor yapmamıştım
Aksamlari olur bence...
Veya beni spordan muaf tutun dersin.
Benim ozdisiplinim oldukca iyidir. Ama rapor vermek olsun, yemek listesi paylasmak olsun, bilmediklerimi sormak olsun guzel bir seymis...

Bu yıl çok kısıtlı aliş veriş yaptım kendemi biraz teselli ediyorum aslında ihtiyacım vardı ama ihtiyaç dışı birkaç bir şey daha aldım o canımı sıktı
Aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan canım

Fiyatları iyi araştırdıysan sorun yok

Örneğin 20 tl lik ürünü 50 tl den 30 tl ye düşmüş gibi gösterirlerse nerde kalır indirim

evet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calisti
Vay be olsun olsun 200 250 tl olsun neymiş o fiyat öyle

evet canim Allah razi olsun .yoruldum ama temizlik bitti .ev temizligine kadin tutacaktim dalga geçer gibi 500tle istedi .öylemi fiyatlar yoksa benimi kandirmaya calisti
Fiyatlar hakkında bilgim yok bend taşınırken eşim dedi tutalım diye ben kabul etmedim ben kendimi temizliği dışındakine güvenemem hatta kardeşimde yardıma geldi biraz söylendim öyle mi temizlik yapılır diye bıraktı gitti çok biliyorsan tek yap diye napayım içim rahat etmiyor sanki temiz olmayacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…