Allah kabul etsin canımAltınlarınız eurolariniz bereketli olsun arkadaşlar,Varyemez ben 2-3 gün sonra bilgi vereceğim inşallah.
Bugün ihtiyaç sahibi bir ogrencime kıyafetler aldım, adağım vardı ,yarın annesine vermek için sabırsızlanıyorumoglusa da iki kazak bir pantolon aldım 557 bıraktım mağazaya çıktım.500 gelecek para var +300 de kenarda..125 kumbarada .. Bakalım ne kalır ne gider ne yaparım
Bereketli olsun canım
Afiyet olsun, bereketli olsun canımSütümü aldım, pazarımı yaptım. 1 kg domates bir çiçek brokoli 10 tl lik hurma 3kg patates marul t. soğan maydanoz ayva portakal 13 yumurta 70 tl tuttu.
Sağol canım. Pazar biraz pahalı gerçekten. Kar yağdığından olabilir. Meyveler çok pahalı. Patates ucuzu da vardı ama güzel olsun istedim. Allah olmayana yardım etsin inş.Bereketli olsun canım
Afiyet olsun, bereketli olsun canım
Pazar biraz pahalı sanki ne dersin ?
Canım bu ne güzel görünüyor bereketli olsun. Sana maşallahBugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü
Gitmişken anneme de eski tarihli 1 cumhuriyet altınını 2690 tl ye alıverdim
Yakın zamana kadar her hafta150 tl ben ve 2 çocuk için harcıyordum. Lazım olan herşeyi alıp artık bir de tasarruf yapabiliyorum. Güzel bir ilerleme benim içinSağol canım. Pazar biraz pahalı gerçekten. Kar yağdığından olabilir. Meyveler çok pahalı. Patates ucuzu da vardı ama güzel olsun istedim. Allah olmayana yardım etsin inş.
Daha harcadım da yanıma belli miktar alıp sınırlandırabiliyorum
Amin canım sağolAllah kabul etsin canım
Oooo bereketli olsun canım çok güzel görünüyorlarBugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü
Bnde yarin gidecem pazara yesillik falan alırım obur herşey var bide az dışarı cikalim diye evde kuflendikSütümü aldım, pazarımı yaptım. 1 kg domates bir çiçek brokoli 10 tl lik hurma 3kg patates marul t. soğan maydanoz ayva portakal 13 yumurta 70 tl tuttu.
Bn biraz gec gidiyorum önceden erkenden giderdim fiyatlar pahali ama kapanisa geçince bir saat önceden baya düşürüyorlar fiyatları gerçekten allah yardım etsin inşallahSağol canım. Pazar biraz pahalı gerçekten. Kar yağdığından olabilir. Meyveler çok pahalı. Patates ucuzu da vardı ama güzel olsun istedim. Allah olmayana yardım etsin inş.
Daha harcadım da yanıma belli miktar alıp sınırlandırabiliyorum
Cok güzelmiş ya bu altının rengi bile çekici bazi kadınları anlamiyorum yok sevmiyorum falan diyorlarBugün bende biriken gramları bütünleştirmek için kuyumcuya uğradım .minnaklar biraz daha büyüdü
Canım bu ne güzel görünüyor bereketli olsun. Sana maşallah
Dikkatli ol Allah korusun fiziki de riskli.
Annesinin kızıAnnen de tutumlu bir kadın sanırım bereketli olsun onunkiside
Amin canım sağol
Oooo bereketli olsun canım çok güzel görünüyorlarBen de sanırım yarın bilgi vereceğim.Bugun yoğundu ve xabki dersler de vardı akşam oglus uyuyunca hesap yapicam az çok bişey alicam ins..ama ben galiba bankadan alicam gibi
Cok güzelmiş ya bu altının rengi bile çekici bazi kadınları anlamiyorum yok sevmiyorum falan diyorlarsevilmezmi bu
Hayırlı olsun canım Rabbim artırsın inşallah
Helal olsun şekerim ne demekPogacalarim boyle oldu kızlar hakkinizi helal edin
Keşke paylasabilsem sizlede canım teşekkür ederim ALLAH razı olsunHelal olsun şekerim ne demek
Gözümüz gönlümüz açılsın, ellerine sağlık, afiyet şifa olsun
Çok güzel görünüyorlar
CanimmmmKeşke paylasabilsem sizlede canım teşekkür ederim ALLAH razı olsun
Çok güzel gürünüyorlar ellerine sağlık. Benim çocuklar da çok seviyor bir ara yapayım sevinsinlerPogacalarim boyle oldu kızlar hakkinizi helal edin
Canım oluşun canlı dersleri sırasında yanında olmam gerekiyor ev işi filan akşam müsait olmuyorum ama akşamüstü daha uygun oluyor fiyatlar haklısın.Bn biraz gec gidiyorum önceden erkenden giderdim fiyatlar pahali ama kapanisa geçince bir saat önceden baya düşürüyorlar fiyatları gerçekten allah yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?