Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün ek ders yattı 1000 TL kreş ve kırtasiye ücretini ödedim.
Eve eksik malzemeler alıp biraz harçlık ayırıp belki biraz Euro aldım.Allah bereket versin.
Bugün yoğun da bir gündü.Anneme kolonoskopi yaptırdık.Verilen kağıtta uyku verici ilaç kullanılacağı yazıyordu meğer ilaçsızmis.Cok korkunç ve üzücü zamanlar yaşadık.Cok sinirliyim.Bastan uyarmalilardi ve o kağıtta ne yazdığına bir bakmaliydilar

Ekdersin bereketli olsun canım
Teyze nasıl oldu ?

Bugün hava çok soğuktu .Herhangibir ihtiyaç da olmayınca dışarı çıkmadım. Bugün hiç para harcamadım

İyi akşamlar bayanlar. Malum covidden dolayı evdeyiz. Bu yüzden genel olarak kendi bütçemden harcama yapmıyorum. Eşim yapıyor bende sessizce duruyorum.bugün menüde hamburger vardı.balimda sanırım covide yakalandı. Sürekli atesleniyor. Haftaya nasıl gonderecem bu çocuğu kreşe bilmiyorum. Diğer çocuklarda geçer izinde yok nasıl olacak bilmiyorum.

Ekdersin bereketli olsun canım
Teyze nasıl oldu ?
Amin canım sağol.
Kendine geldi çok şükür ama kötü bir anı oldu.
Başım ağrıyordu erkeh uyudum bu saatte uyandım.
Akşam 5 kg toz deterjan,büyük boy bulaşık deterjanı,büyük boy çamaşır suyu,iki hazır çorba,iki bisküvi,cips,sıvı sabun,azıcık çeri domates,yoğurt aldım 196 tuttu.

Geçmiş olsun Allah kolaylık versin.Esinizin de mi izni yok,başkası da bakmaz şimdi covid şüphesi olunca.
Bizde de kreşin elektriği yokmuş kablo kopmuş gece ancak çözülmüş sorun,çocuk bugün evdeydi.Benim normalde annem bakıyor da bakacak biri olmayana zor.

Gerçekten öyle bakacak kimse olmayınca her anımız problem oluyor. Eşim işi gereği izin alması preblem covidden dolayı oda bu hafta evdeydi ama çok yoğun günler onu bekliyor. İş yerinde sevilen biri patronlarda çok iyi ama mesleği maalesef uygun değil .

Doktor rapor verir mi acaba onu düşünüyorum. En azından bi kaç gün daha kalsa çocuk toparlansa herkesin sağlığı açısından

Allah acil şifalar versin canım
Aldıkların da bereketli olsun

Merhaba hanımlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Allah hepimizi bu güzel günde bütün maddi manevi sıkıntılarımızdan kurtarsın

İyi akşamlar bugün çok yoruldum . Evi temizle düzenle sil supur. Buzlukta daha önceden kalan dolma içim vardı. Çıkardım biraz kurutulmuş biber patlıcan ve sarma yaptım. İyi oldu. Bugünü de bitirdik şükür.

Ellerine sağlık
Ortalık mis olmuş misss ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…