- 18 Haziran 2018
- 1.791
- 2.530
- 133
- 33
Bereketli olsun. Borcu bitirion maşallah az kaldı.Bugünkü alışverişim
Şampuan ,bulaşık deterjanı, mayonez , tost peyniri, hindi sosis stok için aldım.
Cüzdan kumbaramdaki para ile 55 Euro aldım
Böylelikle euro borcumdan kalan 400 Euro
Sonsuz kere hamd olsun Allah'ım
Ödemeye niyeti olunca insanın Allah bir şekilde sebepler dairesinde yardım ediyor hamd olsunBereketli olsun. Borcu bitirion maşallah az kaldı.
Kesinlikle doğru diyorsun ablam. Baştan beri bu niyeti bende tasisaydim belki şimdi daha rahattım . Kismetimjz böyleymiş demek.Ödemeye niyeti olunca insanın Allah bir şekilde sebepler dairesinde yardım ediyor hamd olsun
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.Günaydın bayanlar. Doktora gittik geldik. Gelirken 250 lira harcadık. Ne aldım bilmiyorum inanın elimde bı simit süt ve ekmekle eve döndüm. Çocuğun ilaçlarını aldım elden açık taksidim vardı kapadım Şükür o kadar
Teşekkür ederim ablamGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
5 ay önce dükkân almak nasip oldu canım, onun borcunu ödüyorumVaryemez merhaba ne borcunu oduyorsun? En son burayi takip ederken temelden ev almistin ama sonrasinj bilmiyorum?
Cok iyi peki bankadan borcla degil elden mi veriyorsun? Bu devirde kaldi mi oyle? Temelden aldigin ev bitmistir kiraya mi verdin?5 ay önce dükkân almak nasip oldu canım, onun borcunu ödüyorum
Temelden aldığım eve kendim yerleştim içine sıfırdan eşyayı da aldım döşedim yalnız kalıyorum.Cok iyi peki bankadan borcla degil elden mi veriyorsun? Bu devirde kaldi mi oyle? Temelden aldigin ev bitmistir kiraya mi verdin?
Ne guzel. Yalniz kaliyorum derken?? Evliydin en son buralari okudugumda insqllah dusundugum olmamistir. Olduysa da hayirlisi olsun. Anladim canim. Oglun fen lisesini kazanmisti bitirdi de sana borc mu verdi? MasallahTemelden aldığım eve kendim yerleştim içine sıfırdan eşyayı da aldım döşedim yalnız kalıyorum.
Yaşım 45 Allah'a sonsuz kere hamd olsun beni razı olmadığı yerlerden borçlanmaya mecbur etmedi hep kişilerden borçlandım, 25000 tl annem borç verecekti euro olarak alırım hak geçmesin öyle kabul ederim dedim 2400 Euro ona borçlandım, 1 çeyrek altın 8 adet de cumhuriyet altını küçük oğluma borçlandım
Şu an kalan borcum 8 cumhuriyet altını ve 400 euro
2019 yılının ağustos ayında resmen olmasa bile cismen evliliğe noktayı koydum resmen koymama oğlanlar şimdilik razı değiller.Ne guzel. Yalniz kaliyorum derken?? Evliydin en son buralari okudugumda insqllah dusundugum olmamistir. Olduysa da hayirlisi olsun. Anladim canim. Oglun fen lisesini kazanmisti bitirdi de sana borc mu verdi? Masallah
Anladim. Hakkinda hayirlisi olsun. O zamanda cok anlasamiyordunuz ama birlikteydiniz. Nasil biriktin boyle bu kadar? Birazcik tuyo yazar misin ben yetistiremiyorum disardan yemek soyluyorum bazen disari gidiyoruz birde yanlis yatirimlar yaptim. Al sattan bankaya cok para kaptirdim vok akillica davranamadim. Ama cok sukur 2 ev aldik ve birikim yapiyorum simdilik.2019 yılının ağustos ayında resmen olmasa bile cismen evliliğe noktayı koydum resmen koymama oğlanlar şimdilik razı değiller.
Büyük oğlan fen lisesi son sınıfta bu yıl
Küçük oğlan da fen liseli oldu o da 10 . Sınıfta
Borcu küçük oğlandan aldım, sıkı birikimcidir kendisi
Evet ekim dogumu olacakti ama ikiz olduklari icin eylulde tam 1 ay once dogum yaptim canim.
Hiç önemli değil canım benim için önemli olan hayatta sağlık ve iç huzuruAnladim. Hakkinda hayirlisi olsun. O zamanda cok anlasamiyordunuz ama birlikteydiniz. Nasil biriktin boyle bu kadar? Birazcik tuyo yazar misin ben yetistiremiyorum disardan yemek soyluyorum bazen disari gidiyoruz birde yanlis yatirimlar yaptim. Al sattan bankaya cok para kaptirdim vok akillica davranamadim. Ama cok sukur 2 ev aldik ve birikim yapiyorum simdilik.
Bereketli olsun canım.Bugün hesaba yatırılan alacak para ile 45 euro daha aldım
Kalan döviz borcum = 355 Euro
Allah razı olsun ablacım hepimizin kazancı birikimi yatırımı bol bereketli olsun, AminBereketli olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?