Elimde tl olarak ayırdıklarımı apartman yönetimi değişikliği ve birikmiş borçları ödemek için verdimBenim 20 günlük seruvenim başlasın ozaman çünküm 1750tl kaldı elimde
Bilirim o huzuruÖğleden sonra dişçi randevum var dolgu yapılacak
Birde midem ağrıyor sabah beri
Gelmedi büyükbaş afyon lokumu istedim
bu gece gelcekmis
Ev ne kadar huzurlu
Teşekkür ederim ablacim
bereketini gör canımEkdersleri gördüm 6410 tl yatırılacakmış ,Allah bereket versin kazançlarımıza...
dişçinin adı ne kuzumÖğleden sonra dişçi randevum var dolgu yapılacak
Birde midem ağrıyor sabah beri
Gelmedi büyükbaş afyon lokumu istedim
bu gece gelcekmis
Ev ne kadar huzurlu
Devlet hastanesi ablacimdişçinin adı ne kuzum
Allah yardımcın olsun kuzum işin çok zorİyi akşamlar umarım herkesler iyidir ben şu son bir aydır ne yaşıyorum zaman nasıl geçiyor zerre anlamadım hep bir yoğunluk var. Hastanede zaten şu içmeye fırsatımız yok fazla mesai vermemek için az elemanla deli gibi çalıştırıyorlar artık pertimiz çıktı evde de sürekli bir koşturmaca derken yatmaya yakın bakabiliyorum onda da uykum geliyor malım benim bebiş geceleri hala uyanıyortatilden geldim güya ama ben hala çok yorgun hissediyorum kendimi. Şey gibi hissediyorum bir yarış içindeymiş gibi
Amin canım aslında işimi seviyorum ama bir zamanlar hemşire olup bizim gibi çalışıp bu durumdan rahatsız olan insanlar belli bir yere gidince her şeyi unutuyor o bizi yoruyorAllah yardımcın olsun kuzum işin çok zor
Allah kolaylık versin canım gerçekten zorİyi akşamlar umarım herkesler iyidir ben şu son bir aydır ne yaşıyorum zaman nasıl geçiyor zerre anlamadım hep bir yoğunluk var. Hastanede zaten şu içmeye fırsatımız yok fazla mesai vermemek için az elemanla deli gibi çalıştırıyorlar artık pertimiz çıktı evde de sürekli bir koşturmaca derken yatmaya yakın bakabiliyorum onda da uykum geliyor malım benim bebiş geceleri hala uyanıyortatilden geldim güya ama ben hala çok yorgun hissediyorum kendimi. Şey gibi hissediyorum bir yarış içindeymiş gibi
O bizde de var malesef heryerde varAmin canım aslında işimi seviyorum ama bir zamanlar hemşire olup bizim gibi çalışıp bu durumdan rahatsız olan insanlar belli bir yere gidince her şeyi unutuyor o bizi yoruyor
Özelden yazacaktım ama sana msj atamiyorumdişçinin adı ne kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?