Ben kızlarımla çok mutluyum. Kafama takmamaya çalışıyorum. Evde günlük işlerimi hallettikten sonra sizlere bakıyorum tv açık açıkcası pandemi öncesi-sonrası hayatımda büyük değişiklik olmadı ben kendimle mutluyum bunu keşfedeli bayagı oldu. Gerisi de zaten kızlarımın başarıları, okulları, hayatlarında her zorlukta yılmadan neler yapabileceklerini unutmamalarını söylüyorum sağlıklarının en büyük hazineleri bunu unutmayın herşeyin üstesinden gelirsiniz diyorum. Dündü galiba Özrengincim trilyonda bir ihtimal dahi olsa onu da düşünün dedin galiba yada ona benzer birşeydi çok begendiim o cümleni, hep hatırımızda kalması gerekir trilyonda bir ihtimal bile olsa.
Ben sende kendimi görüyorum, evin temizliği, bakımı, sofra saatine doğru hazılıklar günlük alışverişler ve en önemlisi çocuklar ve birikim ben bunlarla vaktimin çogunu geçiriyorum birikim de yapmaya çalışıyorum imkanlarım ölçüsünde Allah bugünümüzü aratmasın. Eşimle anlaşarak evlendik, ama yıllar geçtikçe fark ettim ki ben ona katlanıyormuşum, bunu sevgi sanıyormuşum. Büyük kızım gözümü açtı, eşim tembel yaradılışlı biridir, bir şey istesen varya yapması için Allahım yapmasa iyi deriim. Büyük kızım böyle zamanlarda anne sen söyleme şimdi zor gelir ben söyleyeyim der di çocuklar o zamandan beni koruma altına aldılar. Ama kızlarım büyüdü artık ben de işi bıraktım sanki işlerim biraz daha kolaylaştı ya da ben kendime öyle hissettiriyorum. Ata erkil erkek büyütülüyor bazen kızlarım için endişeleniyorum onlar da benim yaşadıklarımı yaşayacaklar diye. Benim eşim hastanede çalışıyor sabah 8 de mesai akşam 4.30 da evde oluyor hemen uzanır, adamı evde otururken göremezsin zaten hep yatar. Fena gömdüm adamı. Kusura bakmayın kızlar çenem düştü.