• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu hafta birkaç kez marketten alış veriş yaptım
1 kere manavdan ihtiyaçları aldım
Bütün faturayı çocukların babalarına kestim
Geçtiğimiz hafta sonu kasaptan alınacakları da küçük oğlum aracılığı ile sipariş ettim fazlasıyla alıp göndermiş .
Tavuk ve balık parası istedim onu da göndermiş

Bugünkü ve dünkü yaptığım market alışverişinin parasını da küçük oğlana söyledim alır getirir.

Bir sebepten dolayı 1 adet küçükbaş adağım vardı, hamdolsun Allah bugün onun da kesilmesini nasip etti.
Allah kabul etsin 🤲

Günaydın Varyemez Varyemez ve sempatik_kiz sempatik_kiz ilk kez kendi kredi kartımı kullanacağım da, paraf paramı, paraf anlaşması olan yerlerde kullanabilirim dimi? İnternette paraf Kart ile taksit yapılacak anlaşmalı yerler diyor. Demek ki puanlar da orada kullanılabilir değil mi mantıken?
Evet canım

Günaydın Varyemez Varyemez ve sempatik_kiz sempatik_kiz ilk kez kendi kredi kartımı kullanacağım da, paraf paramı, paraf anlaşması olan yerlerde kullanabilirim dimi? İnternette paraf Kart ile taksit yapılacak anlaşmalı yerler diyor. Demek ki puanlar da orada kullanılabilir değil mi mantıken?

3 3gunlukdunya sana soracaktım pardon, sempatik_kiz sempatik_kiz yanlış oldu , olsun😃😃
Yinede cevap vereyim 😂
Paraf post cihazının olduğu her yerde kullanabilirsin
Yada puan kullanmana izin veren sitelerde 😊

Çok değil mi? Bı haberim her şeyden otomatik ödeme talimatı var, eşim ödüyor ama 200 ü geçtiğimizi sanmıyorum, bundan sonra bilinçli olucam
Geçen ayki faturadan sonra elektriğe zam oranları açıklanınca bulaşık makinasını ve çamaşır kurutma makinasını kullanmadım .

Evde kettle ,arada fırın, derindondurucu,buzdolabı, tv ,çamaşır makinası, kombi ,fön makinası , şarjlar ve lambalar

Geçen ayki faturadan sonra elektriğe zam oranları açıklanınca bulaşık makinasını ve çamaşır kurutma makinasını kullanmadım .

Evde kettle ,arada fırın, derindondurucu,buzdolabı, tv ,çamaşır makinası, kombi ,fön makinası , şarjlar ve lambalar
Fön Makinesi çok yakıyor diye biliyorum,emin değilim, ben aylardır kullanmadım vakitsizlikten ama. Derin dondurucu ayrı olarak yok.🤭

Fön Makinesi çok yakıyor diye biliyorum,emin değilim, ben aylardır kullanmadım vakitsizlikten ama. Derin dondurucu ayrı olarak yok.🤭
Fön makinası nadir kullanırım saçlarım kısa

Ben kettle , derin dondurucu , arada çalıştırdığım fırın ve de bu hafta en az 6 kez çalışan çamaşır makinasından şüpheleniyorum

Ben buzdolabının fişini çektim.Buzluktakileri dondurucuya aktardım,alttakileri de balkona koyacağim inşallah eve döndükten sonra.
Bizde fırın yok,kettle yok,saç kurutma ayda bir ya açarım ya açmam.İki TV, buzdolabı, süpürge, çamaşır makinesi, bulaşık Makinesi, ütü var.Bunlarla 273 geldi.
E tabi kombi de elektrik ile çalışıyor.

Back
X