- 28 Aralık 2023
- 6.783
- 20.131
- 268
Afiyet şifa olsun bal olsun ballı lokmamPeki tatlım yedim bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet şifa olsun bal olsun ballı lokmamPeki tatlım yedim bile![]()
Ahhh ah bugün yediklerimi bir bilsen
Şu an bile üç dilim kekle ada çayınıAhhh ah bugün yediklerimi bir bilsen![]()
her zaman et olmaz de şükretsin onu bulamayan da var bkz benBenim oğlan yemekte nohutu görünce nereden aklına geldi bu deyip durdu birkaç kez![]()
Deme öyle demeYarasın yiğidime![]()
Ahaha hem ağlarım hem de yerim diyenlerde böğün
Tatil bitsin, işe başlayayım, o zaman gör sen beni hıhAhaha hem ağlarım hem de yerim diyenlerde böğün![]()
Ben gıcıklık olsun diye yaptımher zaman et olmaz de şükretsin onu bulamayan da var bkz ben![]()
Sen başlayana kadar ben bitirmiş olacam o zaman sana güzel tatlı görsellerle geleceğim bekle beniTatil bitsin, işe başlayayım, o zaman gör sen beni hıh![]()
Ahahahahha sen bilirsin paşam diyeydinBen gıcıklık olsun diye yaptım
Aslında bugün mercimek yapacaktım ama anneannene nohut lazım mı diye sordum o da var dedi istemedi
Sen hiç yemeğini yapmıyorsun galiba dedi O sebeple aklıma geldi yapmak
Keşke mercimek yapsaymışsın diyor ben de onu yarın yapacağım nasipse deyince iyi ben öğle vakti kahvaltıya geleyim akşama gelmem diyor![]()
Burunlarını sessiz ve derinden hiç sesimi yükseltmeden poker surat tavrımla sürterim ben bunlarınAhahahahha sen bilirsin paşam diyeydin
Balla kaymakla besledik de kıymet mi bildiniz
Sen başlayana kadar ben bitirmiş olacam o zaman sana güzel tatlı görsellerle geleceğim bekle beni![]()
Hak etmişlerse yapacak bişey yok arkandayım ablacım devamBurunlarını sessiz ve derinden hiç sesimi yükseltmeden poker surat tavrımla sürterim ben bunların
Beni tanımıyorlar tanıdıklarına pişman edeceğim ama![]()
Tamam tamam sadece betimleme yapacağım
Yok yok sen kıyamazsın bana, bak ben sana resim atıyor muyum?![]()
O kadar küstahça lafları var kiHak etmişlerse yapacak bişey yok arkandayım ablacım devam![]()