- 6 Ağustos 2010
- 41.611
- 75.510
- 1.123
Kaşe mühür ve tarihi de ekle balımmmmmAhahaja çok doğru söylüyorsun ablacığım altına imzamı atıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşe mühür ve tarihi de ekle balımmmmmAhahaja çok doğru söylüyorsun ablacığım altına imzamı atıyorum![]()
Üzülmezsin sadece ufak çaplı bir kalp spazmı geçirirsin demedi deme bak uyarıyorumYok yok üzülmem at sen![]()
Ben de neler atarım da, ben sona saklıyorum, e malum itibar somadırYapma yapma bak yaşlı başlı kadın kalbine dokunacak Allah korusunyok yok bişey yok meyra
![]()
Baaaaane ben de gizli oynayacamYok yok üzülmem at sen![]()
Milyoneri halledeyim sonra seninle bir yarışa giricez, du bakalımÜzülmezsin sadece ufak çaplı bir kalp spazmı geçirirsin demedi deme bak uyarıyorum![]()
He canım heBen de neler atarım da, ben sona saklıyorum, e malum itibar somadır![]()
Ahaha yavaş hallet bebişimMilyoneri halledeyim sonra seninle bir yarışa giricez, du bakalım![]()
Baaaaane ben de gizli oynayacam![]()
Artık çok geç, Ben senden önce gördümAtma balımmm aramızda kalsın Meyra ablana sürpriz olsun![]()
Görürsün hıhhhhhhsenin gizlin mi kaldı be
![]()
Ne yarışına gireceksin kızzz sidik yarışına mı Tövbe YarabbimMilyoneri halledeyim sonra seninle bir yarışa giricez, du bakalım![]()
Atmayacam ablacımAtma balımmm aramızda kalsın Meyra ablana sürpriz olsun![]()
Doğrudur rüyanda görmüşsündürArtık çok geç, Ben senden önce gördüm![]()
Anca rüyasında görür zaten beni yendiğini falanDoğrudur rüyanda görmüşsündür![]()
Aynen size takıldım geç kalacam sabah yürüyüşümeMeyra biz patron değiliz okula gidecem oyalama beni![]()
Hala görüyon mu kıaaazzz bu yaşta maşallahAynen size takıldım geç kalacam sabah yürüyüşüme
Zaten malum dönem öncesi, gerginim![]()