Saç Rengi ve Saç Boyama Küçük Çocuğa Kına

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
kızlar benim yeğenim var 3 yaşında saçları birazcık açılsa çok iyi olur diye ailesi de dedi papatya suyu ya da kına sürsek zararı olur mu? Doğal olduğu için bir şey olmaz diyorlar ama tabi danışmak istedik sizce zararı olur mu?

Papatya suyunun bir zararı olmaz ama kalıcı çözüm değil. Saç uzadıkça eski rengi gelir. Kına açmaz daha da koyulaştırır eğer doğal kullanılacaksa. Ayrıca 3 yaşında çocuğun saçları koyu olsa ne olur, açık olsa ne olur. Uğraşmayın bence yavrucakla.

Yok bazı kınalar açıyormuş kızıllık veriyormuş bazıları cocugun saçları zif gibi zaten kınanın dogalından bahsediyorum zararı olur mu sizce

O yaştaki çocuğun saç rengini değiştirirseniz ister istemez kendi saç renginin güzel olmadığı algısı oluşur. kınanın vücuda zararı olmayabilir ama çocuğun psikolojisinide düşünün. saçmalamayın lütfen 3 yaşında çocuğun saçını beğenmiyoruz açık olsa daha güzel olur ne demek ya?

Bunu eleştirmeniz için sormadım. Rachel hanım Daha ağır ve eleştirisel önyargılı cevaplar vermemelisiniz Bunu daha akıcı bir dille söyleyebilirdiniz. Yanlışsa doğru söyleseydiniz . neyse ki daha bilinçlendik çok yardımcı oldunuz saolun

kesinlikle denemeyin bence böyle birşeyi o daha 3 yaşında 23 değilki.

Her insanın saç rengi kendine hastır, siz kına yakınca çok az bir değişiklik olacağını düşünseniz bile saçındaki kendine has yansımalar kaybolacağı için çocuk saç rengini yanlış tanır. Ben tavsiye etmem.
Anlamadığım şey; neden çocuğun saç rengini değiştirmek istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…