Küçük cocuk gibi gosteriyorum ..

40 kiloyum 1.54te boyum

saçımın rengi zaten sarı ama maalesef yinede küçük gösteriyorum
Neeeee 40 kilo mu?çok zayıf değil misin sen ?14-15 yaşlarımda o kilodaydım çok zayıfsın derlerdi kilo almaya çalış bence faydası olacağını düşünüyorum

keyfni çıkarın 30 dan sonra süper oluyor.
beni de yıllarca lise öğrencisi sandılar, çok sinirlenirdim, şimdi hala yaşımdan 10 yaş falan küçük sanıyorlar totom tavana vuruyor :KK70:

aman çoğu insan abartıyor yaş mevzusunu. herkesin dediğine de pek inanmayın. :)
banada öyle diyorlar.
denildiği gibi ileride hoş oluyor.
misal 30lu yaşlarda denilmiş. yani tam beni kastetmişler. :) yaş 33 ama yirmilerde gösteriyormuşum. gel de kız şimdi böyle diyenlere.. :D

Yakından küçük vs değilim esasen

Ama kot spor ayakkabı vs gezerken beni cidden küçük sanmıştı hocalar

Canıııım şunu alır mısın vs modunda idi yaşımı öğrenince bozuldu

Çıtı pıtı da değilim şimdi 163 boy 60 kiloyum eskiden kilo azdı 50 idi o zaman kimlik sorarlardı
Hmm seninle aynı boydaymışız bende o civarlardayım evet kilo müthiş bi algı etkisi yaratıyor

1.54 boy ve 40 kilo ile topuklu giyip, makyajada bulanmayın derim. Oylelerini cok goruyorum. 13 yasinda cocuk, annesinin kiyafetlerini giymis gibi degisik bir görüntü ortaya cıkıyor ve komikte duruyor.

öyle olacak galiba .. topuklu giydiğimde bile küçük gösteriyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık

Şimdiki lise öğrencileri bizden daha büyük gösteriyor bakıyorum da :) Çalıştığım yerde öğrenciler var, bir gün veli falan sandım, öyle bir giyim... :))
Çok spor giyinmeyin zevkiniz öyle değilse, spor şık falan olmaya çalışın... Ben spor giyinince iyice küçük gösteriyorum :)

Neeeee 40 kilo mu?çok zayıf değil misin sen ?14-15 yaşlarımda o kilodaydım çok zayıfsın derlerdi kilo almaya çalış bence faydası olacağını düşünüyorum

biraz daha kilo alsam nasıl durur bilmem yüz tipim çok küçük gösteriyor

Şimdiki lise öğrencileri bizden daha büyük gösteriyor bakıyorum da :) Çalıştığım yerde öğrenciler var, bir gün veli falan sandım, öyle bir giyim... :))
Çok spor giyinmeyin zevkiniz öyle değilse, spor şık falan olmaya çalışın... Ben spor giyinince iyice küçük gösteriyorum :)

evet şimdikileri gördükçe zaten iyice moralim bozuluyor.
hımmm ben spor giyinirim normalde

1.54 boy ve 40 kilo ile topuklu giyip, makyajada bulanmayın derim. Oylelerini cok goruyorum. 13 yasinda cocuk, annesinin kiyafetlerini giymis gibi degisik bir görüntü ortaya cıkıyor ve komikte duruyor.

ee yaş göstermek için ne yapalım mecbur :) topukluyuda giymesek iyice bebe sanacaklar :halay:

ee yaş göstermek için ne yapalım mecbur :) topukluyuda giymesek iyice bebe sanacaklar :halay:

Bu sebepten sevdiğimiz şeylerden vazgeçmek ne kadar doğru bilmiyorum ama yapamam ben demiyorsanız spor olacaksa da şık olmayı deneyin derim :)

Sen dene bence bu kilo almayı bide ben seni gerçekten merak ettim özelden foto atar mısın ?

Aa bide şu geldi aklıma ben ince kaşın yaşı büyük gösterdiğini düşünürüm belki sen de de ile yarar gerçi şu an kalın kaş moda ama :(aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

Ben de olduğumdan küçük duruyorum öğretmenim ve bazı öğrencilerim benden büyük duruyor neredeyse anneme sigara alırken markette vermediklerini bilirim yaşın 18den küçük diyerek ki yaşım 24 saçı toplayinca daha küçük duruyor yüz ufaksa otobüs şoförünün sen kaça gidiyorsun bakim diyip öğretmenim lafını duyunca pardon hocam derken ki şaşkınlığını bilirim. :D aliştim artik ablam da küçük gösterir bixim ailede. Saçını daha açık tonlarda boyayıp çok toplu model yapmazsan daha rahat edersin diye düşünüyorum.

Ne güzel işte, bizde de bir aile geleneği küçük göstermek :D sülailece hepimiz en az 10-15 yaş küçük duruyoruz :D

Ben çok memnunum bu durumdan valla... Hele ki ilerde süper oluyor. Annemle beni hep abla kardeş sanarlar mesela...

Ne güzel işte, bizde de bir aile geleneği küçük göstermek :KK70: sülailece hepimiz en az 10-15 yaş küçük duruyoruz :KK70:

Ben çok memnunum bu durumdan valla... Hele ki ilerde süper oluyor. Annemle beni hep abla kardeş sanarlar mesela...

bizim ailede de herkes öyle küçük gösteriyor :)

kaşlarını fln al saçlarını düzleştr giyimine özen göster. boyun kısaysa topuklu giyn. kiloluysan spor yap. toplum içnde oturmana kalkmana dikkat et. başka bşi gelmedi aklıma :süslü:

26 yaşındayken mekanda 18den büyük olduğumu ispatlamak için kimlik göstermişliğim var. Şimdi 30um ama sanki birden çöktüm
Evlilik yaramadı herhal

Bende 20 yaşında anne oldum.çarşıya filan gidince annemle herkes kızımı annemin sanıyodu.bencede kilo etkili.boyum 1.62 o zamanlar 50 kiloydum.şimdi ikinci çocuğu doğurdum 62 kilo oldum biraz daha olgun duruyorum ama hala kimseye iki çocuk annesi olduğuma inandıramıyorum.bence bu bi avantaj takmayın.

Ben de 29 yaşındayım, iki çocuğum var ama göstermediğim söylenir.
Geçenlerde kadının biri üzüldü bana "sen neden bu kadar erken evlendin, çok üzülüyorum sen gibilere" dedi:eek:

Üzülmeyin bence, güzel birşey bu..
Zamanla daha iyi anlarsınız.
Ama çok rahatsızsanız giyim kuşamla veya saç başla ilgili ufak değişiklikler yapıp biraz daha olgun gözükebilirsiniz..

32 yasindayim, hala liseyi yeni mi bitirdin diye soranlar oluyor. Bu durumdan hic gocunmadim. Benden 15 yil sonra dogan buyuyen kuzenlerim yegenlerim yan yana dursak benden buyuk bile gosterebiliyorlar. Ben ufak tefek birseyim boyum ve kilom fazla yok. Boyumu uzun gostereyim diye topuklu da giymiyorum rahat edemedigim icin. Makyajda yapmiyorum yani gercek anlamda hic yapmiyorum. Kaslarim da kalin ince degil bununda etkisi olabilir. 20li yaslarin basindakiler hep gelip soruyorlar numaranizi alabilir miyiz diye. Nisan ayinda Antalya'ya gittim 1 hafta tatile orda ayni durum oldu. Dedim ablan hatta teyzen yasindayim, genc kiz dolu burasi bak hadi bakalim dedim yalan soyluyorsun, bilerek yasini buyuk soyledin diye bana cikisti eleman!@#!

Saclarimi kisa kestirdim bu da yasimi sanki otomatikman 3 5 yas kuculttu. Ben uzun sactan biktigim icin kestirmistim gerci kucuk gostereyim diye bir cabam olmadi. Bir de evli degilim bununda etkisi olabilir. Bilmiyorum. Ben yerinizde olsam buyuk gostermek icin extra bir caba gostermezdim, zaten giderek yaslanmiyor muyuz? Hic yoktan yere kasinizi inceltmeyin ya da gidip sacinizi ucuk sariya felan boyamayin, 15 cm topuk giymeyin. Kendiniz olun ne olacak? Buyuk gosterenlere madalya vermiyorlar inanin.

Back
X