Küçük cocuk gibi gosteriyorum ..

Ah ne güzel şey su küçük gorunmek bnde 22yim ama 25-26 diyolar inanin büyük görünmek dahada kotu sukredin halinize keşke bende küçük gorunseydim:(

Ben de eskiden ayni dertten muzdariptim ama su an ekmegini iyi yiyorum 30 yasindayim ama yeni tanistigim insanlar AAAAAAA VALLA 22 23TEN FAZLA OLAMAZZZZ YALANNNNNN diye agliyor :d

Ben de oyleydim. Kaynanami kenara cekip cekip kucuk kiz almissin diye azarlarlardi :D Halbuki 26 yasinda evlendim. Suan 33'um. Isyerinde hala stajyer saniyorlar. Ve ben bu duruma bayiliyorum ;) Tadini ileriki yaslarda cikaracaksin emin ol.

Mrb herkese. 22 yasindayim ama 15 - 16 yaslarinda gosteriyorum ve ben bu durumdan cok rahatsizim. Evlencek yastayim ama ilkokul cocugu gibi duruyorum. Ilerde bu durum iyi olcak ama suan cok rahatsizim bu konudan. Ne yapmaliyim sizce tam yasimi gostermek istiyorum ben yaa :110:

valla dolmuşta öğrenci parası ver

zaten küçük göstermek başka bi halta yaramıyor
yaşım 26
20 gösteriyomuşum her tanıştığım insan bunu diyor
fenalık geldi

beni de öğrenci sanıyorlar:)) öğrencilerle çıktığımız bir firma gezisinde öğrenciler hocam hocam deyince firma yetkilileri gelip özür dileriz hocam biz sizi öğrenci zannettik kusura bakmayın demişlerdi :KK70: :KK70:bence güzel bişey valla benim öğrencilerle aram 3-5 yaş ama sizinki kadar olsa hele nasıl mutlu olurdum

Mrb herkese. 22 yasindayim ama 15 - 16 yaslarinda gosteriyorum ve ben bu durumdan cok rahatsizim. Evlencek yastayim ama ilkokul cocugu gibi duruyorum. Ilerde bu durum iyi olcak ama suan cok rahatsizim bu konudan. Ne yapmaliyim sizce tam yasimi gostermek istiyorum ben yaa :110:
Merhaba evet ileride çok isinize yarayacak bu durum haklisiniz. Ben yaşımin 30 olduğunu söyleyince ogrencilerim şaşırıyor, hemen hiç gostermiyorsunuz diyorlar,hoşuma gidiyor :) İlla ki büyük göstermek istiyorsanız saç renginizi değiştirebilirsiniz. Ben sacima gölge yaptirdigim dönem daha yaşca büyük gozukmustum. Kilonuz ideal değilse kilo da alabilirsiniz

Back
X